- 15 Şubat 2015
- 163
- 45
- 38
- Konu Sahibi Blackberry2245
-
yazdiklarini okuyunca bi an kendimi hatirladim.. uzuldum : / Allah yardimcin olsun..Merhaba arkadaslar önceden forum acmistim, esimle bosanma sürecindeyim, 2aydir ayriyiz ve barisma sansimiz hic yok cünkü unutulmiyacak seyler oldu (aileler birbirine girdi vs vs )
Herseyi arkamda birakmak istiyorum ama olmuyor, onsuz yasayamicam sanki elim kolum baglandibana yardimmm edin. Bu aci hic dinmeyecekmi??
Siz nasil atlattiniz???
Ailem icin güclü durmaya calisiYorum ama sanki hergün yavas yavas bitiyorum...
Su an ailemde yasiyorum, nafaka davasi acildi vermemekte direniyor beyfendi, evet o gün birsey hissetmemistim güclü durmak istedim karsisinda, ama su an öyle bir haldeyimki anlatamam...Konunuzu hatırlıyorum ama ne diyeceğimi bilemedim. Umarım en kısa sürede atlatırsınız bu durumu..
- ev ve nafaka işlemlerini ne yaptınız şuan neredE yaşıyorSunuz acaba? Sizin konunuzu merak etmiştim... en son davada onu görünce bir şey hissetmedim yazmıştınız.
Amin Insallah ... Bir gün oluyor sükrediyorum öyle Bir aileden kurtuldugum icin ama diger günde kahroluyorum resmen.. Nefsim benle sanki oyun oynuyoryazdiklarini okuyunca bi an kendimi hatirladim.. uzuldum : / Allah yardimcin olsun..
ben de mahvolurum diyordum, elim ayagim boslukta gibiydi ama Allah in izniyle su an iyiym cok sukur.. dusunuyorum da, en zoru o karar asamasi oluyor.. islemler bittikten sonra, yapilanlar aklina geldikce buz kesiyorsun yavas yavas.. yapilan haksizliklar zamaninda icinde olan buyuk sevgiye galip geliyor, siliyor atiyor..
aliskanliklar biraz zorluyo ama sahsen ben evliligimde hep huzursuz oldugumdan, zamanla 'ay yuvam, evliligim' modundan ciktim ve kendimi silkeledim.. hangi evlilik, hangi yuva dedim ve ondan ve ailesinden ayri daha huzurlu oldugumu iligime kadar hissettikce ferahladim..
dua et, ailenle zaman gecir ve guvendigin birileri olursa paylas.. cok yayilmaya da gerek yok..
İnşaAllah hakkinda hayirlisi..
e kolay degil ki yasadigin.. bosanma; Allah'in en sevmedigi helal.. tabiki zor.. ne hayallerle evlendin, sonuc beklemedigin gibi oldu.. bunlarin normalligini kabullenirsen, emin ol isin kolaylasir.. hazirlikli olursun ruhen..Amin Insallah ... Bir gün oluyor sükrediyorum öyle Bir aileden kurtuldugum icin ama diger günde kahroluyorum resmen.. Nefsim benle sanki oyun oynuyor
Keske barisabilsem artik imkansiz...Seviyorsan git barış bence
Merhaba arkadaslar önceden forum acmistim, esimle bosanma sürecindeyim, 2aydir ayriyiz ve barisma sansimiz hic yok cünkü unutulmiyacak seyler oldu (aileler birbirine girdi vs vs )
Herseyi arkamda birakmak istiyorum ama olmuyor, onsuz yasayamicam sanki elim kolum baglandibana yardimmm edin. Bu aci hic dinmeyecekmi??
Siz nasil atlattiniz???
Ailem icin güclü durmaya calisiYorum ama sanki hergün yavas yavas bitiyorum...
Su an ailemde yasiyorum, nafaka davasi acildi vermemekte direniyor beyfendi, evet o gün birsey hissetmemistim güclü durmak istedim karsisinda, ama su an öyle bir haldeyimki anlatamam...
Bende yapicam, Insallah ise yarar.Bana yaptığı ve beni kötü hissettiren her şeyi bir kağıda yazmıştım. Tam 3 sayfa tutmuştu. Yazmaya başlarken bu kadar tutacağını düşünmemiştim.
Açtım açtım okudum, kendimi suçlamaktan vazgeçtim.
Zamanla azalıyor zaten.
Ben 1.5 yillik evliydim ve 2yil nisanlilik vardi, hayir cocugum yokBen de 7 yillik evlilik ve iki kücük cocukla bosaniyorum.ben yillarca sadece sabir ve duayla düzelir diye bekledim ama o daha da kötülesti.kisaca ben o kadar kararliyim ki cünkü herseyi denedim ama olmadi.karsimda yuvasinin,karisinin,cocuklarinin kiymetini bilmeyen sadece kendi ailesini kendinden gören biri vardi...
Sizin cocugunuz var miydi?
Gittim Bir ise yaramadi, sadece kendim üstesinden gelirmisim..Kesinlikle bir destek almalisin..ucinde bulundugun yoksunluk duygusu ancak profesynl yardmla kolay atlatilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?