Ayrılık aşağılanmak çok canımı yakıyor

E peki, "seni ilk gördüğünden beri artık hayatımdaki tek amacım sensin diyen yılmadan ısrarla beni kazanmaya çalışıp kazanan erkek" diye siz yazmışsınız. Neden bir adam bir kadın İçin böylr uğraşsın? Ben misal bir kadının peşinde koşan adamı da anlamam. Ya adam degersizdir ya da kızı takıntı haline getirmiştir.

Sizin peşinizde koşarken hayatımın amacı sensin derken bu büyük şovler size normal geliyorsa şimdi de normal gelmeli aslında çünkü ikisi de abartı derecede anormal hareketler.

Akli sıra piyasa kizistirio. Akli basinda adam iki kadini muhatap etmez. Sen kimsin ben ahmeti? aradim bu kadar mi korkuosun da kendin cikiosun telefona diyeydin.
Kendi diyemiyor mu dedim bunu. çok kalitesiz biriymiş ben bunu görememişim.Ne kadar ucuz bi insanmış meğer şaşırıyorum.Kimbilir ne amaçla takılıyor o kızla benim karşıma çıkartmaya da utanmıyor.

Hiç bu açıdan düşünmemiştim.Çok sevmesinden sanmıştım bu abartılığı.Ama normal bi karakterin ürünü değil iki durum da haklısınız sanırım

şöyle mallar için üzülmeyin. Başka birini bulup sizden ayılmış, yas tutmayı bırakın, kendinize gelin ve hayatınızın tadinı çıkarın

Benden sonra biri olmuş sözde de ben aramızda çok özel şeyler var sanıyordum ayrıldıktan sonra bile ilgilenen birine sanki ona saygısızlık yapıyomuş gibi hissedip yüz vermiyodum,o çoktan aşmış gitmiş benden önceki iğrenç hayatına geri dönmüştür bile muhtemelen

Hasta beyniyle her önüne geleni seviyorum sanio. Kendine bile iyi yalan soyleyen tiplerden korkulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…