- 31 Temmuz 2017
- 19
- 1
- 16
- 31
- Konu Sahibi Belkidebusonolur
-
Su soylediginden sonra ona uzulmen kendine saygin olmadigini gosterir.tekrar denemek için bi mesaj attım yeni sevgilisiyle konuştum.daha sonra bana benim onun için bir hiç olduğunu söyledi.
kendine acıyıp durmaktan vazgeç böyle yaparak karşı tarafın totosunu kaldırıyorsun farkında olmadanOkuyorum tatildeyim çok boşum zaten canım da bişey yapmak istemiyor gücüm de yok hiç öyle yüksekten düştüm ki prenses muamelesi yapılırken birden benim için hiçsin dedi tekrar yazınca.Dertlerin varsa neden başladın benimle diyorum bişey demiyor.nasıl şimdi biri var o dertlerle diyorum yok.ben onu gerçekteb çok sevmiştim bunu hak edecek naptım bilmiyorım
Kendimden ödün verdim çünkü özel olacak sandım hayatımın aşkı olacak sandım beni seviyor sandım.hiç beni bırakacağını düşünmedimniye kendinden çok ödün verdin çok fedakarlık yaptın? boşver yahu erkekler için değmez.
hayat dersi 1 dört ayda birini tanıyamazsın bu kadar kısa sürede kimseye bu kadar çok güvenmemelisinKendimden ödün verdim çünkü özel olacak sandım hayatımın aşkı olacak sandım beni seviyor sandım.hiç beni bırakacağını düşünmedim
evet çok kaldırdım biliyorum ama o kadar üzülüyordum ki gururum umrumda değildi.Ona göre oldukça güzel bi kızım geleceğim de parlak ve onu çok seviyordum bunu da yeni sevgilisi gördü ki muhtemelen 3-5 günlük bişey ilişkilere benim dışında çok uğraşmayan basit bakan bi insandı nasıl kalktı bi yerleri kimbilir.Ben bu özgüveni bi daha nasıl toplarım kimbilir.kendine acıyıp durmaktan vazgeç böyle yaparak karşı tarafın totosunu kaldırıyorsun farkında olmadan
olmasaydı iyiydi ama olmuş bitmiş önüne bak
Kendimden ödün verdim çünkü özel olacak sandım hayatımın aşkı olacak sandım beni seviyor sandım.hiç beni bırakacağını düşünmedim
bi süresi var mı ki birini tanımanın?her an yanında olmak için koşturduğu can attığı yorulduğu 4 ay az mı?hayat dersi 1 dört ayda birini tanıyamazsın bu kadar kısa sürede kimseye bu kadar çok güvenmemelisin
bunu öğrenmiş oldun biraz acı tecrübelerle
Yok daha neler,yeni sevgilisiyle konuştum.
Ödün verince daha sağlam bi ilişki olur sandım onu mutlu etmek istedim.zaten seviyordu daha çok sevsin istedim.ama hiçbir işe yaramadı sonucu değiştirmediniye yahu? niye kendinden ödün veriyosun ben bunu anlamıyorum. adam seni bırakır bırakmaz orası kısmet de yani iki aylık biri için ödün vermek niye?
Ben mesaj atınca yeni sevgilisi aradı artık arama cart curt bişeyler dedi kendi ağzı yokmuş gibi 3 günlük kıza benim mesajımı okutup bi de aramasına izin vermiş işte büyük aşkının geldiği noktaYok daha neler,
Arabeskin artık bir annesi var.
az güzelim azbi süresi var mı ki birini tanımanın?her an yanında olmak için koşturduğu can attığı yorulduğu 4 ay az mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?