Ayrılık aşağılanmak çok canımı yakıyor

Büyük değilmiş demek,siz de görseniz keşke.
Ben şunu anlamıyorum o ayrılık öncesi kopma döneminde bana konuştuğu şey hep ailene bi sor beni isterler mi benimle istediğim yere gelir misin gibi şeylerdi ve olacağını düşünmüyordu.madem bir hiçtim niye bu kadar önemliydi bunlar.ben erken bulduğum için demedim ama iş bu noktaya gelmeden önce ailemle tanışmak için can atıyordu.benden ses gelmeyince o da aileleri hiç istemiyorum ömrümüz boyunca ancak bi iki kere görücez böyle kabul ediyor musun demeye başladı.çok anlamsız geliyor hepsi

Hic uzulme hayatina kaldigin uerden devam et bak o nasil etmis sende aynisini yap hic biseyin sonu degil cunku

az güzelim az
yıllarca evli olupta eşini tanımayanı da biliyorum
şunuda tecrübe ettim çok tatlı dilli yada fedakar görünenin altından çıkıyor bir haltlar
İnsan kendisi gibi sanıyor herkesi, bu kadar karıştıracak ne var ilişkileri seviyorsan seviyorsundur sevmiyorsan sevmiyorsundur halbuki neden böyle anlamıyorum

Hic uzulme hayatina kaldigin uerden devam et bak o nasil etmis sende aynisini yap hic biseyin sonu degil cunku
Evet ben belki o da beni düşünüyodur hala bi kaç ay sonra pişman olur kafası rahatlat yine döner belki sanarken adam başkasını bulmuş bi de beni aratmak gibi bi ucuzluk yapıyor.bana ayrılırken bile beni sevdiğini değer verdiğini söylüyordu o yüzden hala seviyor sanıyordum ama çok yanılmışım

Dertlerim var kısmı zaten külliyen yalan.Hangi dert,gercekten sevdiği kişiden ayırır insanı? Sen iyi niyetli davrandıgın ve onu kendin gibi sandığın için üzülme bence artık.Onun gibi pis bi insan değilsin,yalanın dılanın yok.Tertemiz bi insansın.Bırak o utansın.Son bir kez şansını denemişsin.Çok doğal bişey bu.

Canım senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım. Bana ölüp bitiyodu tam 4 ay çıktık bi anda sevgim azaldı dedi sıkıntılarım var aşık değilim seviyorum ama dedi.. ki daha 2. Ayındayken sana çok aşığım diyen bir adamdı.. gerçekten yıkıldı dünyam çünkü kimsryi sevmemiştim bu kadar.. ama ne öğrendim dersen..sevginin kolay olmadıgını kısa sürede kimseye kapılarımı açmamayı öğrendim.. bencil ve düşüncesiz çocukça adamları hayatıma almamayı.. velhasıl çok acı oluyo ama hep sana bişiler öğretiyo biten ilişkiler..

Ben de inanmadım dertlerim var kısmına o yüzden hep bi cevap aradım kendimde hata aradım tekrar onu aramam da ondandı ben bu kadar aşağılık olduğunu bilsem bu kadar zaman onu düşünüp üzülmezdim.Ne yaparsan yap yanında olucam demiştim ona derdi varsa bile sevse anlatabilirdi ya da derdi varsa benle hiç olmayabilirdi

Evet benimkine çok benziyormuş ben şu yeni sevgili olayı da üstüne çok berbat hissediyorum bi anlık sinirle bi arkadaşına falan mesaj attım bi de rezil ettim kendimi iyice.Geçiyor mu nasıl atlattın şimdi nasılsın peki?

Hala şuraya onu yazmanız bile kendinize haksızlık. ..ödün verince odun oluyorlar. ..burnundan kil aldırma bak kim kıymetli ..ha bu adam musveddesi için değil. ..onun için kolunu oynatma. ..

Hala şuraya onu yazmanız bile kendinize haksızlık. ..ödün verince odun oluyorlar. ..burnundan kil aldırma bak kim kıymetli ..ha bu adam musveddesi için değil. ..onun için kolunu oynatma. ..
Yazdım çünkü boğulacak gibi oluyorum.belki iyi gelir dedim.böyle bi insan olduğunu bilmiyordum inanmıştım.en son onun için bi hiç oldum çıktım işte

Valla benim mesaj atacak arkadaşı bile yoktu düşün.. sabaha karşı uyuyamıyorum diye mesaj atmıştım neden vs diye.. olmuyo zorlama sevgim azaldı dedi bana köpek.. sonra her yerden sildim.. o da numaramı 2 haftada sildi düşün eski sevgilisini benle çıkmasına ragmen silmeyen ben görünce silen adam benim numaramı 2 haftada sildi.. zor oldu ama o süreçte sınav haftamdı düşün doğumgünümde terk etti üstüne ya sana anlatamam dipteydim.. sınavlarıma yüklendim arkadaşlarım destek oldu.. öyle gaza geldim ki bu yıl aldığım tüm dersleri verdim.. ki çok zor okulum.. ha hala aklıma geliyo mu gelmiyo değil ama zamanla iyice unutacagım eminim çünkü başka dertlerim var.. tek derdim şuan geleceğim iyi yerlere gelmek ve parmak ısıttıracak başarılar elde etmek beni üzen herkes için.. kendini düşün.. derin nefes al, genciz güzeliz! neler neler gelecek gelmeyenler de bizi kaybedecek artık bu mantıktayım..

Kapanır kapanır zaman gelir o kişi aklına gelirse miden bile bulanır emin Ol:)

Benim de sınav zamanımda bütlerim vardı aynen.bi şekilde kafamı topladım o zaman sabah çalışıp geceleri ağlıyodum falan ben de çok zor bi bölümdeyim.o kadar uğraştı ve en son benim için bir hiçsin git artık dedi bendeki köpek de.Umarım bu acıların bedelini öderler yok yere insanlarla oynamanın ne diyim

Akli sıra piyasa kizistirio. Akli basinda adam iki kadini muhatap etmez. Sen kimsin ben ahmeti? aradim bu kadar mi korkuosun da kendin cikiosun telefona diyeydin.

Bunu kendinize tecrübe edinin
Kaybettğiniz bişi yok

Aynen ahımız tutar inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…