Ayrılık acısını atlatmak ve bu çocuk döner mi

idillidi

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2023
14
0
6
27
Eski sevgilim 3 gün önce bana eskisi kadar yoğun duygular beslemediğini söyledi. Seni seviyorum ama aşık değilim dedi. Çok ciddi psikolojik sorunları olduğunu her şeyin üzerine geldiğini, bedenine sığamadını falan söyledi. Ben de o zaman bitirelim dedi o da bana bitirelim de bitirmeyelim de diyemiyorum dedi. Aşık değilim diyorum ama fotoğrafını gördüğümde kalbim titriyor falan dedi. Zaten uzak mesafeydik. Zaten aşk biter ama sevgi bitmez falan bir şeyler geveledi. Eskiden bütün işimi gücümü bırakıp şimdi koşamıyorum kendimi alkole vurmaya başladım dedi ki kendisi asker bu yüzden de soruşturma açılmış. Bazen benden uzaklaş diye seni bilerek kırdım dedi. Ben de o zaman bitirelim diye ısrar ettiğimde sensiz nasıl yapacağımı bilmiyorum işte sen benim bu hayatta şımardığım tek insansın, iş dışında şu telefonla görüştüğüm tek kişisin dedi. Yani 2 saat boyunca resmen onu teselli ettim sonra hadi artık kapatalım dediğimde şu an yutkunamıyorum bile, kalbim çok hızlı atıyor diyor, durmadan sigara içiyor. Sen hep oralarda bir yerlerdeydin benim için dedi ama bu da istemem yan cebime koy gibi olur değil mi dedi. İçimden bir ses çok pişman olacağımı söylüyor lütfen beni engelleme sana ulaşabilmek istiyorum dedi. İşte kendi arkadaşlarından örnek veriyor bak bunlar da ayrıldı ama evlendi diyor. Ya o kadar büyük bir saçmalık ki sanki ben kendim dedim sevgim azaldı diye. İşte izne çıktığımda ne olursa olsun yanına gelicem de dedi. Ve bütün bunları diyen adam ayrılmadan 1 hafta önce bana yüzük seçtiriyordu, adımı dövme yaptırmak için model atıyordu. Hatta ayrılırken bile arkadaşlarıyla konuşmalarını attı bana nerede evlenme teklifi edeceğine, nasıl edeceğine dair konuşmuş ve daha 10 gün olmuş düşünün. Yani ayrılalı 3 gün oldu ben de spotifyda onunla profil fotoğrafım vardı onu kaldırdım o da beni takipçilerden falan çıkarmış. Zaten instadan falan ben çıkarmıştım. Wpda onunla olan profil resmimi de ilk ben kaldırdım. Yani kızlar bilmiyorum çok pişman olsun çok üzülsün istiyorum çünkü beni çok üzdü ben telefonu kapatmaya çalıştığımda sürekli psikolojim bozuk kollarım uyuşuyor bacaklarımda yara çıktı diye onları gösterdi sanki kapatmak istemiyor gibi bir hali de vardı ama en nihayetinde 2,5 gündür sıfır iletişim.

Bu arada mesleği asker sınır hattında çalışıyor yaklaşık 4 buçuk aydır bulunduğu yerden yalnızca bir kere ayrıldı ve üstlerinden çok fazla mobbing yiyor. Psikolojisinin düzgün olmadığını ben de düşünüyordum zaten ama spotifydan çıkarttıktan sonra artık dönmez gibi bir düşünce içime doğdu. Emin olmuyorum

Kaç kizim bu dengesizden
Kapiyi da kapatmiyor aylaklik yapip donecek heyecan ariyor
Canina yazik boylesiyle heba olursun azcik aklin varsa kaç
Yani o kadar üzülüyorum ki böyle yorumlar görünce çünkü beni öyle bir yukarıya çıkardı ki daha 4 gün önce doğum günümdü bir sürü çiçekler almış pasta yaptırmış göndermiş bir gece sonra olana bak herkese hayır o öyle değil gerçekten psikolojik anlamda kötü diyesim geliyor ama siz de haklısınız ama dönsün de istiyorum dönmesini isteme sebebim de asla geri dönmek değil o pişmanlığını üzüntüsünü görmeye ihtiyacım var

Okey dusunceli falanmis ama ben boyle keskin hareketleri olan insandan korkarim
5 Dk once gulerken 5 dk sonra canavarlasabilir
Ayrilirken bile sana evlenme teklifi edecektim diyor psikolojisi iyi degil sende doktor degilsin
Uzak durmanda fayda var
Askerligi biter kendini toparlar karsina cikar belki dusunursun ama alkole vurmus kendini bacaklarindaki yaralari gosteriyor belki de kendi kendine zarar veriyor bilemezsin
Ailen seni baskasini tedavi et diye buyutmedi

Benim de asker konuştuğum biri vardı aylardır sınırdaydi ve bir anda bitirdi. Psikolojim iyi değil falan diye. Daha başka şeyler de sacmalamadi engelledim gitti. Sizin daha uzunmuş galiba ama yol yakınken bitir bence. Ne yazık ki askerlerin genelinde psikolojik sorunlar olabiliyor. Zamanla sen de unutursun

Evet kızlar hepiniz çok haklısınız zaten bu saatten sonra ona güvenebilmem imkansız ama istiyorum ki yazsın dönsün pişman olsun izne çıktığımda yanıma gelsin ve yüzüne karşıda bitireyim istiyorum çünkü benden ayrılalım dememi de beklemiyordu çok şaşırdı sana ne olmuş falan dedi sürekli hayırlısı deyip durdum olabilir böyle şeyler dedim durmadan sigara yaktı telefonu hiç kapatmak istemedi o yüzden aklıma ihaneti getirmek dahi istemiyorum gerçekten psikolojisi çok kötü durumdaydı ve bunlar yaşandı demek istiyorum. Ama bir daha geri dönmek de istemiyorum sizce ne olur ne görüyorsunuz

Bir zaman sonra kendisi geri dönecek merak edecek ama o sorunları bahaneleri bitmeyecek. Bana en son o kişi çok büyük hatalar yaptım dedi artık ne olduysa. Sen doktor değilsin onun bozuk psikolojisi ile hayatını mahvetme

Resmen seni cepte görüyor başkası yada başkaları vardır hayatında askerlere pek güven olmuyor çoğu ya evli yada nişanlı oluyor

Bipolar mı olmuş acaba ?

Konu sahibi sakın onun bu gelgitli ruh haline aldanıp geri döner yada düzelir beklentisi içerisine girmeyin Aranızdaki ilişkiyi bitirmiş sadece alışkanlıkların verdiği acıyı atlamak istiyor buna izin vermeyin. Her yerden engeleyip bir daha asla iletişime geçmeden hayatınıza bakın. Dışarıda sizi gerçekten sevecek bir süre adam var.

Son düzenleme:
Canım gerçekten zaten aşık değilim lafından sonra içimde ona olan bir çok şeyi bitirdi ben onun o pişmanlığını gördüğümde ferahlayacağım çünkü bugüne kadar bana anormal bir sevgi verdi ve 1 haftada bu değişim zaten beni bu kadar üzen. İleride devam edersem bu çocuk hep asker psikolojisi düzelse yarın yine bozulacak. Ama dönsün istiyorum dönsün ve onu reddedeyim bu yüzden sürekli soruyorum döner mi diye

Sizi çok iyi anlıyorum ama dönmesi bir işe yaramayacak. Onu duygusal boşluğa itmek istiyorsanız hiç bir beklenti içerisine girmeden tüm iletişimi koparın. Onunla bir daha görüşmeyin. Zaten görüşülecek bir şeyde kalmamış. Pişman olmasını istiyorsanız hayatınıza bakmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…