Eski sevgilim 3 gün önce bana eskisi kadar yoğun duygular beslemediğini söyledi. Seni seviyorum ama aşık değilim dedi. Çok ciddi psikolojik sorunları olduğunu her şeyin üzerine geldiğini, bedenine sığamadını falan söyledi. Ben de o zaman bitirelim dedi o da bana bitirelim de bitirmeyelim de diyemiyorum dedi. Aşık değilim diyorum ama fotoğrafını gördüğümde kalbim titriyor falan dedi. Zaten uzak mesafeydik. Zaten aşk biter ama sevgi bitmez falan bir şeyler geveledi. Eskiden bütün işimi gücümü bırakıp şimdi koşamıyorum kendimi alkole vurmaya başladım dedi ki kendisi asker bu yüzden de soruşturma açılmış. Bazen benden uzaklaş diye seni bilerek kırdım dedi. Ben de o zaman bitirelim diye ısrar ettiğimde sensiz nasıl yapacağımı bilmiyorum işte sen benim bu hayatta şımardığım tek insansın, iş dışında şu telefonla görüştüğüm tek kişisin dedi. Yani 2 saat boyunca resmen onu teselli ettim sonra hadi artık kapatalım dediğimde şu an yutkunamıyorum bile, kalbim çok hızlı atıyor diyor, durmadan sigara içiyor. Sen hep oralarda bir yerlerdeydin benim için dedi ama bu da istemem yan cebime koy gibi olur değil mi dedi. İçimden bir ses çok pişman olacağımı söylüyor lütfen beni engelleme sana ulaşabilmek istiyorum dedi. İşte kendi arkadaşlarından örnek veriyor bak bunlar da ayrıldı ama evlendi diyor. Ya o kadar büyük bir saçmalık ki sanki ben kendim dedim sevgim azaldı diye. İşte izne çıktığımda ne olursa olsun yanına gelicem de dedi. Ve bütün bunları diyen adam ayrılmadan 1 hafta önce bana yüzük seçtiriyordu, adımı dövme yaptırmak için model atıyordu. Hatta ayrılırken bile arkadaşlarıyla konuşmalarını attı bana nerede evlenme teklifi edeceğine, nasıl edeceğine dair konuşmuş ve daha 10 gün olmuş düşünün. Yani ayrılalı 3 gün oldu ben de spotifyda onunla profil fotoğrafım vardı onu kaldırdım o da beni takipçilerden falan çıkarmış. Zaten instadan falan ben çıkarmıştım. Wpda onunla olan profil resmimi de ilk ben kaldırdım. Yani kızlar bilmiyorum çok pişman olsun çok üzülsün istiyorum çünkü beni çok üzdü ben telefonu kapatmaya çalıştığımda sürekli psikolojim bozuk kollarım uyuşuyor bacaklarımda yara çıktı diye onları gösterdi sanki kapatmak istemiyor gibi bir hali de vardı ama en nihayetinde 2,5 gündür sıfır iletişim.