Biliyorum ancak baş edemeyecek gibi hissediyorum.Zamanla alışırsın canım çok yeni daha yurutemedigin bir ilişki evlilikle sonuclansa bile yürümez emin ol o zaman ağlama nöbetlerin daha çok olacaktı zaman herseyin ilacı
Bırakın ağlayın. Bizler robot değiliz 3 günde hiçbirşey olmamış gibi normale dönelim. ZAMANLA geçecek. Mutlaka kafa yoracağınız bir meşgaleniz olsun ama.Merhabalar arkadaşlar. Bana zarar veren, toksik iliskimi bitirdim. (Bununla ilgili konu açmıştım zaten.) Onu sevmeme rağmen bir türlü ilişkiyi yürütemedim. Beklentilerimiz hayat görüşlerimiz farklıydı ama severken ayrılmak çok zormus. Içimde öyle büyük bir boşluk oluştu ki... 4. Gün ama ilk gün gibi ağlıyorum. Ne yedigimden birsey anlıyorum, ne okuduğumdan, ne de izlediğimden. Sanki bu dünyada her sey son bulmuş ve ben bir başıma kalmışım gibi hissediyorum. Dün deniz kenarına gidip biraz oturdum kitap okudum iyi geldi sanıyordum taki markete uğrayana kadar. Insanların yeni yıl telâşları, alışverişleri mutlulukları o kadar uzulmeme neden oldu ki hıçkırarak ağlamamak çıktım oradan. Hala ağlama nöbetlerim devam ediyor. Bu durumdan nasıl kurtulurum nasıl eski halime dönerim. Yalnızlıkla nasıl baş ederim ne olur yardım edin. Çok yalnızım cokk
Yeni olduğu için cnm merak etme gecicekBiliyorum ancak baş edemeyecek gibi hissediyorum.
2020 gider ayak yaptı yapacağını.. bir kaç hafta önce corona oldum. Şimdi de ayrılık acısı. Geldi mi üst üste geliyorYaşadığınız şey henüz çok yeni. Üzülmeniz normal. Bir de denk geldiği dönemden dolayı sizi daha fazla etkilemiş olması normal.
Biraz zaman geçtikçe aslında o toksik ilişkinin size verdiği zararı atlattıkça daha rahat olacaksınız. İlişki yaşarken içinde bulunduğunuz stresli durumdan uzaklaştınız zamanla bu size huzur ve rahatlık olarak dönecek.
33 yaşındayımYaşınızı öğrenebilir miyim? Yazınızdan ilişki konusunda pek tecrübeli olmadığınızı çıkardım çünkü.
Şunu söyleyeyim size, eğer biri karşıma geçip "bugün 4. gün yaşasın, eski sevgilimi unuttum, artık ağlamıyorum, hayat çok güzelmiş" dese, ilk iş onun akıl sağlığı yerinde mi diye bakarım.Bu yüzden hissettiğiniz duygular ve fiziksel değişimlerin normal olduğunu bilin. Ama bu durumların iki-üç ayı geçmemesine dikkat edin. O kişiyi ve ilişkiyi takıntı haline getirmeyin ve olur da kendinizi o kişiyi özlerken bulursanız, lütfen yazdığınız gibi "toksik bir ilişkiden çıktığınızı" hatırlayın.
Sizin adınıza çok çok sevindim. Şimdilik aşka yer yok hayatımda zaten nasıl aşık olurum onu da bilmiyorum. Sadece iyileşmek ve kendime daha çok önem vermek istiyorum. Ferhat göçer in dediği gibi bu kez en çok kendimi sevmek istiyorumAynı durumları yaşamıştım. Hiç geçmez sanmıştım hatta konu da açmıştım. Konu açarken bile insanlar beni anlamıyor, benim yaşadığım çok başka birşey derdim. Zaman geçti, çok ağladım çok üzüldüm evet. O günlerde onları yaşamam gerekiyordu ve yaşadım. Zaman geçtikçe iyileştim. O ilişkinin bana ne kadar zarar verdiğini daha iyi anladım. Artık daha iyi ama yalnızdım. Bu süreci de kabullenmistim. Kötü , mutsuz bir ilişki olacağına yalnız ama mutlu olurum diyordum. İlerleyen süreclerde yaşayacağım yalnızlık beni biraz korkutuyordu ama netice de boyle kaygıları olan yalnızca ben değildim. Zaman geçip iyi oldukca ilerisi için büyük büyük planlar yapmamaya ve ani yaşamaya karar verdim, daha doğrusu o ilişkiden sonra bunu öğrendim. İyisini de kötüsünü de çok hesap etmemek gerekiyor, bunu anladım. Sonra zaman geçti yeniden aşık oldum :) asla olmaz derken. Şimdi evlenmek üzereyim, evlilik telaslarim var. Demem o ki uzun uzadıya planlar yapmayın, zamana bırakın. Başınıza gelen şeyin sizin için en doğru şey olduğunu zaman içerisinde göreceksiniz. Şuan yapmanız gereken acı çekmek ise çekin, sonrasını bırakın. Hayat size sizin tahmin edemeyeceginiz kadar güzellikler sunacaktır
Şu an hiç ama hiç yeni bir ilişkiye hazır değilim. Nisan evresinde ayrılıyorum. bir başkasına sabrım ve gücüm yok artıkDaha iyisi karşınıza çıktığında iyiki olmamış diyeceksiniz. Tabi sırf unutmak için de başkasıyla görüşmek sağlıklı değil. Şimdilik zamana bırakmak ilerde de yeni insanlar tanımaktan başka çözüm yok.
Farkındayım iyi olmadigim için yazıyorum zaten. Çözüm bulmaya calisiyorumHer mutlu insanı görünce ağlamaya baslamak hic normal degil bu kadar abartmayın yahu.. çekin acınızı zamanla geçicek ama bu kadar da yıpratmayın kendınızı..
Tek çözüm zaman. Acısada öldürmez.Farkındayım iyi olmadigim için yazıyorum zaten. Çözüm bulm