Ayrılık acısından nasıl kurtulurum ne yapmam lazım.?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu an hiç ama hiç yeni bir ilişkiye hazır değilim. Nisan evresinde ayrılıyorum. bir başkasına sabrım ve gücüm yok artık
Zaten o hatayı yaparsanız sürekli ikisini kıyaslayıp daha mutsuz olursunuz. Şuan üzülün acınızı yaşayın ve hiçbir şeyden de pişman olmayın. Sadece zaman lazım.

Aaa affedersiniz Gerçi tecrübenin yaşı olmazmış, hatırlayamadım. O kişi hem sevgiliniz, arkadaşınız, hem de dostunuzsa nasıl toksik bir ilişki tanımı yaptınız anlayamadım. Sonuçta iyi giden bir şeyler olmamış aranızda ve sorunlar anladığım kadarıyla karşıdaki insanla alâkalı.
Edit: Geçmiş konularınızdan birine yorum yapmışım, şimdi hatırladım. Ailesi sizi istemiyormuş aynı zamanda. İyi ki kurtulmuşsunuz bu adamdan, emin olun evlendiğinizde sorunlarınız katlanarak artardı.

Daha çok erken normale dönmek için sonuçta ilişki alışkanlıkta yapıyo o boşluğu doldurmak için arkadaşlarla bol bol vakit geçir kafan meşgul olursa atlatmak daha kolay olur

inanki zamanla geciyor hatta gün geliyor karsına öyle birisi cıkıyorki iyiki olmamış diosun

Hazirim hemde hiç olmadigim kadar

Aynen ailesi istemedi. Tek kuruş para biriktirmiyor. Sigara alkol, düzensiz uyku tembel ataist daya sayayim mi ama çok iyi bir insan ve merhametli beni o ayakta tutuyordu ama o da yetmemeye başladı

2 senelik ilişkim bitti aldatıldım ve benim terk etmem bile beklenmedi. O başkasını bulunca terk etti. Ayrılık acısı + double enayilik acısı çekiyorum.diyorlar ki zamanla azalıyor acın ama tamamen geçmesini istiyorsak yeni bir aşka yelken açmak lazım. Benimki de benim ayrılığımın acısını o kızı bulunca unuttu ve su an çok mutlu aklına bile gelmiyorum. Daha geçen hafta birlikteydik bu arada. Bu hafta sozlendiler. Diyeceğim o ki bu kalbimizin tekrar birine atması gerek. Tekrar heyecanlanmamız gerek. Kesinlikle o kişiden beklentiye girme. Çünkü benim gibi sozlendigini öğrenir dumur olur kalırsın.
Yemek yiyemiyorum, ölü gibiyim işten izin aldım tüm gün yatıyorum. Onların mutlu resimlerine bakıyorum sosyal medyadan bazen. Benim aldığım kıyafetle hala kıza sarılıyor. Zor yani güzelim. Daha demi midem bulandı kustum belki senden daha kötü bir durumdayım. Bir gün geçerse buradan yazalım mutlaka

Biz de aynı iş yerindeyiz. Ve yeni sozlusunu de ise sokma gibi bir ihtimal var. Onları görüp ölmemek için işten bile çıkmayı dusunuyorum. Bakalım geçecek mi bu his

Acıdan kurtulunmuyor maalesef yaşayacaksın da bende bişey sormak istiyorum toksik ilişki noluyor

Acıdan kurtulunmuyor maalesef yaşayacaksın da bende bişey sormak istiyorum toksik ilişki noluyor
Size hiçbir yararı olmayan ve bütün hayatınızı olumsuz etkileyen ilişki türü demektir. Misal, kilolusunuzdur, sevdiğiniz adam durmadan "el alemin sevgilisi/karısı cillop gibi, bir de senin tipine bak, ben olmasam sana kim" bakar diye başınıza kakar. Aileniz hakkında kötü söz söyler. Cinsellik konusunda son derece bencil ve ısrarcı davranır, sizin fikrinizi ve ne istediğinizi sormaz. İyi biri olsa bile ilişkiyi yürütecek ve sizi destekleyecek hiçbir şey yapmaz. Bunlara benzer günlük hayatınızı etkileyen onlarca ilişki sorunu yaşarsınız. Sizi sağlığınızdan bile eder. İşte bu toksik ilişkidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…