• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık acısı artık bitsin

Kalenderrr

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2022
4
0
6
40
İki ay önce terk edildim. Ve ben bunu atlatamyorum yaşım 38. Artık sevmediğiniz söylüyor açıkça ama ben bir türlü kabul edemiyorum bunu ona karşı en ufak bir soğuma dahi olmuyor çok özlüyorum çok acı çekiyorum ve bundan kurtulmak istiyorum çünkü bazen nefesim kesiliyor hiç birşeyin anlamı yok yeni bir iş yapmaya başladım ona bile hevesim yok hayat bomboş anlamsız arıyorum konuşuyoruz ama ne yaptım ise ikna olmuyor artık bitti ve olmayacak diyor çok net bende ise ne gurur var ne bişey bazen öyle bir hâle geliyorum ki yoldan geçen insanlara NEOLUR bana yardım edin diyesim geliyor bu kadar çaresiz hissediyorum psikoloğa gittim fakat bir fayda si olmadı yas süreci imiş ve herkeste farklı olur muş falan bana benim durumumda olmuş olanlar ne tavsiye edersiniz?

Bağ kesme meditasyonu ve dişil enerji meditasyonu ara ara yapmak, dinlenip içe dönmek sosyal medyayı kapatıp, kendimi dinlendirecek herşey, enerjiyle ilgili kişisel gelişimle ilgili kitaplar güzel hedefler belirleyip bu yönde çaba dualar uygulamak bende etkisi olmuştu açıkçası. Hem sen onu düşünmeyi bıraktıkça/azalttıkça enerjini kendine verdikçe karşı taraftan dönüşte alabilirsin. Bu saatten sonra olursa tabi. Ve hissettiğin acıyı olumsuz duyguların üstünü kapatma ağla yaz dök hafifleyip azalır.

He şunuda söyleyeyim onun hakkında sürekli birileriyle konuşmakta duyguları canlandırıyor bence bunu yapmamalısın. Süre herkese göre değişir ama 2 ay bana göre de yeni. O kişiyle de iletişim kurmayı bırakmalısın.

Geçicek, ileride bu zamanları hatırlayıp değişik duygular içine giriceksiniz. Üzülmeniz de çok normal. Doya doya üzüntünüzü yaşayıp bitirin en iyisi. 🤷🏻‍♀️ Geçmişte de benzer durumlar yaşamışsınızdır belki onları hatırlayın.. Hepsi birer anı oldu artık..
Sadece biraz zaman 😌😌

He şunuda söyleyeyim onun hakkında sürekli birileriyle konuşmakta duyguları canlandırıyor bence bunu yapmamalısın. Süre herkese göre değişir ama 2 ay bana göre de yeni. O kişiyle de iletişim kurmayı bırakmalısın.
İşin kötü yanı şu ki onunla iletişim halinde olmam gerekiyor zaman zaman işim gereği, kendimi ondan uzak tutamıyorum sesini duymak için arıyorum bazen nasılsın diye benimle soğuk konuşmasına rağmen onunla iletişimde olduğum için rahatlıyorum, dua ediyorum ondan soğutmak için ama kalbim çok açıyor herşeyimi kaybetmiş gibiyim meditasyon denedim şarkılardan uzak durmayı sosyal medyadan takip etmeme yi (başaramadım )kendimle savaş halindeyim ve çok Yoruldum bundan yine de geçmiyor😢 .tavsiyelerin için teşekkür ederim

Geçicek, ileride bu zamanları hatırlayıp değişik duygular içine giriceksiniz. Üzülmeniz de çok normal. Doya doya üzüntünüzü yaşayıp bitirin en iyisi. 🤷🏻‍♀️ Geçmişte de benzer durumlar yaşamışsınızdır belki onları hatırlayın.. Hepsi birer anı oldu artık..
Sadece biraz zaman 😌😌
Ağlamaktan Yoruldum ama bitmiyor 😢benim için dua edin lütfen ondan soğutmak istiyorum artık

Back