Ayrılığı Kabullenemeyen Eski Sevgili

Evet yanaşmıyor canım tedaviye normalde, ben de bana olan zaafından faydalanarak tedaviye mi yönlendirsem diyorum. Ama herşeyin daha da kötü olmasından korkuyorum. Şimdilik ortak tanıdıklara danışıp tedaviye yönlendireyim diyorum, ikna olmazsa kendim götüreceğim artık. Diğer türlü lovelina nin yaşadıklarını yaşayacağım gibi. Ben de bundan korkuyorum.

Evet yanaşmıyor canım tedaviye normalde, ben de bana olan zaafından faydalanarak tedaviye mi yönlendirsem diyorum. Ama herşeyin daha da kötü olmasından korkuyorum. Şimdilik ortak tanıdıklara danışıp tedaviye yönlendireyim diyorum, ikna olmazsa kendim götüreceğim artık. Diğer türlü lovelina nin yaşadıklarını yaşayacağım gibi. Ben de bundan korkuyorum.

evet canım emin ol o seni hiç düşünmeyecek geri dönmeyeceğini anladığında...o yüzden hiç uğraşma uğraştıkça batarsın...ben kaç sene neler çektim, ailem çevrem herkes rahatsız etmediği insan kalmadı şerefsizin... kusura bakmasınlar da adam olsalardı da kaybetmeselerdi ellerindeyken... üstelik ben malesef ki başka kozlar da vermiştim eline hepsini de son zerresine kadar kullandı hala da kullanabileceğini zannediyor düşünebiliyo musun...bukadar karaktersizleşirler yani istedikleir olmayınca.

kendini toparladığı ilk fırsatta nankörlük yapar...aldatır,emeklerini hiçe sayar,flört ettiğin insanı bahane ederek sana ucuz kız gibi davranır,illa bişey yapar.bilirim bu tipleri,yediği kabı pisleyen tiplerden..

Bir insanın hayatını tamamen başka bir insana adapte etmesi ne kadar doğru acaba.

Sen olmazsan yaşayamam,yaşama sebebim sensin,sen ayrılırsan intihar ederim...Çok yanlış geliyor bunlar bana ,mantıklı bir tarafı yok hem de.

Niye o olmadan yaşayamazsın ki en baştan beri o mu vardı hayatında da yaşayamıyorsun ?

Bütün hayatını ona uyarlayınca noluyor sanki...İki kişinin hayatı yarım elma misali birleşip bütün bir elma gibi mi oluveriyor ?

Konu sahibi arkadaşım ,bu çocukla düzgünce oturun konuşun hayatında artık ona yer olmadığını düzgünce söyleyin.

Bunu söylerken kararlı olun ki anlasın ne derece kararlı olduğunu

Çok sağolun kızlar, bugün yine kararlı bir şekilde konuşacağım, inşallah işe yarar bakalım.

O..Mavi..O'ya katılıyorum...Resmen birşey yazmama gerek kalmamış...

Ama şunu demeden geçemeyeceğim, yeni erkek arkadaşınında kalkıp, "ona geri dönebilirsin,tedavi alması koşuluyla" demesi bana abuk geldi...

Aklı sıra iyi niyet göstergesi mi yapmış anlayamadım ama, ne yazık ki seni olumsuz yönlendiriyor.
ıntihara kalkışan ve tüm bunları yapan tehlikeli birine nasıl oluyorda "ona dönebilirsin" diyebiliyor?

Kendi adınamı korkuyor acaba,valla düşünmeden edemedim.

Psikolojik tedaviye başlasa bile,hop diye geçmez canım.
Nice insanlar var,tedavi süresinde yine çevresine zarar veriyor.

'Ona geri dön' diyen arkadaşlarıda anlayamadım açıkcası. Bu çocuk ona nasıl güzel bir hayat verebilir?

Bu çocuğun hangi yeri sağlam; mantığımı? Aklımı? Davranışlarımı? Ruh sağlığımı?

Senin yerinde olsam durumu aileme anlatır,gerekli güvenlik mercilerine durumu bildirirdim.

Kendi hayatından vazgeçebilecek insan karşısındakine mi zarar vermez sanıyorsunuz?

Allah korusun....

Yazmama gerek kalmadı dedim ama,yine döşedim :)

Teşekkür ederim ilgin için Helenic'ciğim. Şimdiki flört ettiğim arkadaşım ona dön derken yine sevgili ol demek istememişti. Yani tedavi olması için yönlendir ve durumu ona kabullendir demek istedi. Konuşacağım bugün ama ne diyeceğimi halen düşünüyorum, ne olur dualarınızı esirgemeyin kızlar mafoldumben

ona geri dönmekle falan olmaz..
aynı şeyleri hatta daha ağır koşullarda yaşadım.
yenisini asla eskisine müdahil etmedim.

eskisini hayatından kazıyacaksın. evimin kapısında yatıyordu resmen. evi değiştirdim(yanlız yasıyordum)
tel değiştirdim
yetmedi tüm ortak arkadasları hayatımdan çıkardım.
ilk intihar denemesinde çok fena oldum.
sonrakiler koymadı blöf bu dedim artık..
intihar etmek isteyen eder bir kere dedim.
aşk değil bunun adı OBSESYON!
seni ne kadar az görürse o kadar iyi..
mesaj mı atıyor yanıt dönmeyeceksin
okuluna mı geliyor görmezden geleceksin...
sakın konuşmaya kalkma..
sakın yönlendirmeye kalkma..
bunların hepsi umut ışığı onun için..

ben böyle kurtuldum ama 1 seneyi buldu kurtulmam..

Evet canım ben de obsesyon olduğunu öğrendim bir arkadaşımdan. Biraz şu rahatsızlığı araştırayım bari. Görüşmeyeyim mi diyorsunuz yani :S Yine çok kafam karıştı.

canım anlattıklarının bir benzerini hatta aslında çok daha fazlasını ben yaşadım...
kesinlikle eski sevgiline destek olmaya filan kalkma; seni kaybettiğini gördüğü anda tekrar aynı hale gelcek ve hayatını kabusa çevirmeye çalışacak...
kesinlikle görüşme konuşma...
eğer ki rahatsız ederse de savcılığa hemen bir dilekçe ver....
yoksa inan kurtulamazsın bu beladan....
önce kendilerini acındırmaya çalışırlar;
sonra bakarlar ikna olmuyorsun korkutmaya çalışırlar;
ve yine değişmiyorsan bulabildikleri her türlü yola başvururlar...
ben yaşadıklarımı anlatmaya kalksam burda kitap olur...
çok şükür şimdi büyük bi kısmı geçti ama evlendiğim bebek beklediğim halde uzaktan uzağa hala hayatımı aklı sıra kabusa çevirmeye çalışır...
ha becerebiliyor mu hayır tabi ki;
ama ben çok mücadeleler verdim ve sen de kesinlikle çok dik durmalısın o yüzden....
yaşadıklarımı anlatmışsın resmen 6 aylık evliyim ve 3 sene oldu onla ayrılalı hala arkadaslarına düğün bu yaz fln diomus ayrıldıgımızı bile söylememiş ruh hastası oluyor bu tipler sakın yardıma kalkısma ağlar sızlar sensiz yapamıyorum der ama hayatınıda mahveder kesinlikle yaklaşma bile bırak ne hali varsa görsün ki emin ol senle iletişime geçmediği zamanlarda çokta iyidir ay ben neler yasadım aklıma gelioda ünv bitti memlekete geldim gece yarısı evi aramalar bi tesadüf eseri numarayı bulup işyerimi aramalar sensiz ölürüm demeler aman kurtuldum şükür sakın sakın yardım fln edeyim deme

yaşadıklarımı anlatmışsın resmen 6 aylık evliyim ve 3 sene oldu onla ayrılalı hala arkadaslarına düğün bu yaz fln diomus ayrıldıgımızı bile söylememiş ruh hastası oluyor bu tipler sakın yardıma kalkısma ağlar sızlar sensiz yapamıyorum der ama hayatınıda mahveder kesinlikle yaklaşma bile bırak ne hali varsa görsün ki emin ol senle iletişime geçmediği zamanlarda çokta iyidir ay ben neler yasadım aklıma gelioda ünv bitti memlekete geldim gece yarısı evi aramalar bi tesadüf eseri numarayı bulup işyerimi aramalar sensiz ölürüm demeler aman kurtuldum şükür sakın sakın yardım fln edeyim deme

sorma yaa bi ben bilirim bi Allah bilir benim, ailemin, eşimin çektikleribi böyle piskopatlardan... umarım başlık sahibi bizi dinler de boşuna vakit kaybedip hem vaktini hem huzurunu kaybetmez...

Evet canım ben de obsesyon olduğunu öğrendim bir arkadaşımdan. Biraz şu rahatsızlığı araştırayım bari. Görüşmeyeyim mi diyorsunuz yani :S Yine çok kafam karıştı.

bence görüşme..
görmezden geleceksin ki sönsün obsesyonu

Kızlar görüşmem işe yaramadı. Dediğiniz gibi yaptığım en ufak hareket onun için bir umut haline dönüyor. Bugün hattımı değiştirdim, uzak durmam en mantıklısı. Bu şekilde zamanla atlatır diye ümit ediyorum. Haline de üzüldüm cidden, inşallah yokluğumda daha çabuk toparlanır. Ben de çok yıprandım, sinir krizi geçirecektim neredeyse. Boşa emekler yazık. Birlikte olduğunuz insanı çok iyi seçin, özünde iyiydi ama bu hale gelebiliyor işte.

X