- Konu Sahibi Yagmursonrasi
Arkadaslar ben 2 ay oldu ayrildim. 8 yillik evliydim ve iki cocugum var. esimin ailesiyle hep tartisirdik beni sevmezler hos bende onlari sevmem. Bir aplasi var biZe yakin herseyi o yapiyo. Esimde sirf bu yuzden ayrildi benden. Neymia hep tartisiyormusuz ben hep ailesini istememisim. Simdi aplasinin yaninda kaliyo bosanma islemlerime basvurduk. Ama benim icim hala aciyo boyle olmasini istemiyorum ama adamin umrunda degil bosanacam da bosanacam diyo. Bilmiyorum avrupadayim kimsem yok ama onun butun kardesleri burfa. Tartistim evden git dedim gitti ve gidiS o gidis. Beni sevmiyen bir adama yapismak istemiyom ama cocuklarim boynumi bukuyo. Aksam tek oturunca hep agliyorum ama onun umrumda degil kardesleri ve aplasiyla sarilarak resim yukluyor internete. Cok zoruma gidiyo cunku aplasi zamaninda birsuru dedikodumi yapti en son namusumdu onada dil uzatti. Ama simdi gitmis onun yani da kaliyor. Ne yapacam kizlr akil verin lutfen. Ona yansitmiyorum ama ayrilmakta istemiyorum. Gittim avukat buldum ama cok zoruma gidiyo. Eski guzel gunlerimizi cok ozluyorum. Ama simdi o benim asik oldugum 8 yillik kocamin icine canavar girmis sanki. Yardim edin bir akil verin nolur