Ayrıldıktan bir ay sonra nişanlanan erkek

Benim için bi travma oldu onca hayal kurup böyle kalmak çıkar mı diyorsun ahlarımız

Travma tabi benim için de öyle. Beddua ettiğim ıcın lanetledıgım ıcın avukatla vermekle tehdit edecek kadar alçaldı bile. Ben Allah'ıma güveniyorum. Ah alan yolda kalır. Bir gün mutlaka cezalarını çekecek bunlar. Ne zaman dertleşmek istersen ozelden yazabılırsın senı en anlayacak benım çünkü aynı yım

Bir erkek asla bu kadar hızlı karar veremez. Sizinle görüşürken müstakbel nişanlısı ile de görüşüyordu muhtemelen

Böyle erkekleri görünce eski nişanlımdan ayrıldığım için bir kez daha pişman oluyorum Galiba bu pişmanlık bir ömür sürecek.Kıymetini zamanında bilemedim. Üzülme diyeceğim ama üzüleceksin biliyorum.Senin erkek arkadaşın yapılabilecek en büyük karaktersizliği sergilemiş pişmanlık duyacağın birşeyin yok benim ise pişmanlık duymaya sebebim çok o yüzden alışırsın.

Böyle erkekleri görünce eski nişanlımdan ayrıldığım için bir kez daha pişman oluyorum Galiba bu pişmanlık bir ömür sürecek.Kıymetini zamanında bilemedim. Üzülme diyeceğim ama üzüleceksin biliyorum.Senin erkek arkadaşın yapılabilecek en büyük karaktersizliği sergilemiş pişmanlık duyacağın birşeyin yok benim ise pişmanlık duymaya sebebim çok o yüzden alışırsın.
[/QUOTE]
Hala şansın varsa konuş onunla demekki iyi biri

Ya kullanılmış olmak hissi bu bi ömür üzerimden atamayacağım travma güvenip yarı yolda bırakılmak ah ettim

Ben de yarı yolda bırakıldım nişanımın olmasına 1 gün kala. Seni çok iyi anlıyorum hayat duruyor sanki hevesim kursağımda temiz hayallerim çöpte en güzel düşüm olmayacak artık.. Ama gececek gececek

Neden ayrıldın çok özel değilse merak ediyorum

Neden pişmansın?Bahseder misin?Neden ayrılmıştın?

burada yazmıştım

İçim parçalandı inşallah o acın geçmiştir.

Konunu okudum oraya da yazdım üzülme artık elinden geleni yapmışsan geri dönmemişse yapacak bir şey kalmamıştır.Benim Yerimde olsan ne yapacaktın kimselere anlatamıyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…