Benim için bi travma oldu onca hayal kurup böyle kalmak çıkar mı diyorsun ahlarımız
Bir erkek asla bu kadar hızlı karar veremez. Sizinle görüşürken müstakbel nişanlısı ile de görüşüyordu muhtemelenMerhaba arkadaşlar 3 yıllık uzun bir ilişkim vardı bundan bir ay önce basit sebeplerle benden ayrıldı eski sevgilim.Üstelik benim o kadar göz yaşıma rağmen hiç bir suçum yokken o kadar çok yalvardım ki taş olsa insafa gelirdi ve bugün öğrendim ki nişanlanmış o kadar kötü oldum ki anlatamam sadece bir ay sonra bir başkası ile nasıl yapabilir bunu.Canım o kadar çok yanıyor ki üstelik en çok acıtan boşanmıştım ben o da ayrılmış defalarca beraber olduk evleneceğimi garanti görerek kullanılmış hissediyorum kendimi
Ya kullanılmış olmak hissi bu bi ömür üzerimden atamayacağım travma güvenip yarı yolda bırakılmak ah ettim
Böyle erkekleri görünce eski nişanlımdan ayrıldığım için bir kez daha pişman oluyorumGaliba bu pişmanlık bir ömür sürecek.Kıymetini zamanında bilemedim. Üzülme diyeceğim ama üzüleceksin biliyorum.Senin erkek arkadaşın yapılabilecek en büyük karaktersizliği sergilemiş pişmanlık duyacağın birşeyin yok benim ise pişmanlık duymaya sebebim çok o yüzden alışırsın.
Neden pişmansın?Bahseder misin?Neden ayrılmıştın?Böyle erkekleri görünce eski nişanlımdan ayrıldığım için bir kez daha pişman oluyorumGaliba bu pişmanlık bir ömür sürecek.Kıymetini zamanında bilemedim. Üzülme diyeceğim ama üzüleceksin biliyorum.Senin erkek arkadaşın yapılabilecek en büyük karaktersizliği sergilemiş pişmanlık duyacağın birşeyin yok benim ise pişmanlık duymaya sebebim çok o yüzden alışırsın.
Neden pişmansın?Bahseder misin?Neden ayrılmıştın?
Neden ayrıldın çok özel değilse merak ediyorum
burada yazmıştım
Nişanlımdan ayrıldım :( Yardımınıza ihtiyacım var.
Nişanlımla annemin saçma sapan tavırları yüzünden ayrıldım. Benden 10 yaş büyüktü ve gayet güzel anlaşıyorduk. Hiçbir kötü alışkanlığı yoktu ve iş güç sahibi gerçekten temiz bir insandı. Ona ve ailesine çok kötü şeyler yaşattı bizimkiler fakat asla saygılarını bozmadılar bize karşı ve beni...www.kadinlarkulubu.com
Konunu okudum oraya da yazdım üzülme artık elinden geleni yapmışsan geri dönmemişse yapacak bir şey kalmamıştır.Benim Yerimde olsan ne yapacaktın kimselere anlatamıyorum bileBöyle erkekleri görünce eski nişanlımdan ayrıldığım için bir kez daha pişman oluyorumGaliba bu pişmanlık bir ömür sürecek.Kıymetini zamanında bilemedim. Üzülme diyeceğim ama üzüleceksin biliyorum.Senin erkek arkadaşın yapılabilecek en büyük karaktersizliği sergilemiş pişmanlık duyacağın birşeyin yok benim ise pişmanlık duymaya sebebim çok o yüzden alışırsın.