Ayrıldık mı yoksa darıldı mı

Geçen hafta halasına gitti fotoğraf attı vs ondan sonra ne bir msj ne bir eve giderken arama (normalde her saat başı arıyor) eve geldiğinden bile haberim yok, wp de çevrimiçi oluyordu şimdi arar birazdan arar diye diye gece 2 de msj attı bende haliyle soğuk şekilde cevap verdim, ondan sonra açıklama yaptı işte şarjım bitmişti uyukalmisim eve gelince diye neyse bir iki msj sonra bitti konuşma sabah günaydın yazmış cevap verdim daha ondan sonra tık yok. Akşama doğru tekrar yazdım ne bu halin tavrın diye görüldüde bıraktı.
11. gün oldu konuşmuyoruz, dün aradım açmadı msj attı beni aramışsın diye bende sesli msj attım seni kırdıysam özür dilerim çok özledim falan onu da görüldüde bıraktı. Ayrıldık mı darıldın mı diyorum yine görüldü attı, hiç bir sekildr cevap vermiyor ama heryerden takibe devam ediyor wp takip uygulaması kullanıyordu bakıyorum tüm gün girmemiş mesela ben giriyorum 10-15 sn sonra oda aktif oluyor anlamıyorum cidden ayrıldık mı yoksa bana acı çektirmek için mi böyle davranıyor. Ben yarın işe gitmeyip en sevdiği tatlıyı yapıp yanına gitmeyi kafama koydum, evlerine yakın bir parka çağırıcam inşallah gelir ve insan gibi açıklama yapar bana bende daha fazla ikilemde kalmam.
Sizce bu yaptığım yüzsüzlük mü çok acı çekiyorum o kadar şahane bir ilişkimiz vardı ki çok iyiydi herşey inanamıyorum hâlâ.
Şimdi diceksiniz ki niye uğraşıyorsun bu kadar ben ona darıldığım da o günlerce uğraşıyordu gönlümü almak için, bende yarın son kez denicem eğer gelmezse gelse bile tavrında değişiklik olursa bir daha ne arar ne sorarım.
Sizce ayrıldık mı darıldık mı?
Başka birini bulmuş olabilir

Çok yüksek ihtimalle başka biri var. Sürüncemede bırakıyor. şimdi sizi silse komple kaçıracak sizle barışsa yine olmaz öbürü var. Cevap vermiyor ki yarın fikri değişirse ya kafam doluydu, sen çok üstüme geldin yapabilsin. Allah aşkına bir düşünün normal bir ilişkide tartışma yaşanmadığı sürece kim 11 gün sevgilisini merak etmez aramaz yazmaz. Lütfen ama lütfen kapıları kapatın.
Kapattım sildim her yerden, ama o hâlâ numaramı silmiyor wp takip uygulamasına da devam ediyor

ne kadar süredir beraberdiniz?

hayır bi de hayaller falan kurulan bi ilişkide birinin durup dururken böyle davranması çok enteresan geldi
istemiyosan istemiyorum de dimi ama
başkası var orası çok net ama olay nerde koptu sizin ilişkinizde acaba, kavgadır gürültüdür olsa neyse,
ayy gitti halasının oraya orda mı birini buldu acaba
Ya cidden aklım almıyor, askerdeyken benden klasik erkekçe şeyler istemişti yaptım 1-2 defa sonra dedi ki eski fotoğraflardan atmışsın mesela ben buna çok takıldım sen onları çekip kime attın, ama seni çok seviyorum geçmişi sorgulayıp bugünü mahvetmek istemiyorum dedi

Ya cidden aklım almıyor, askerdeyken benden klasik erkekçe şeyler istemişti yaptım 1-2 defa sonra dedi ki eski fotoğraflardan atmışsın mesela ben buna çok takıldım sen onları çekip kime attın, ama seni çok seviyorum geçmişi sorgulayıp bugünü mahvetmek istemiyorum dedi
bu günü mahvetmek için geçmişi sorgulamasına çok da gerek yokmuş görüldüğü üzere :işsiz:

Baskasiyla gorusuyor yazisiyor muhtemelen.
Hic uzulmeyin karaktersiz bunlar benimde yakin zamanda geldi basima boyle bisey. Ailesinin yanina gitti geldi sonra kapi duvar. Neyin var diyorum bisey yok saatlerce cevrimici mesaj yok bir gunaydin bir iyi geceler..
Sonunda sildim heryerden aciklama bile yapmayin yazarsa da ki yazicak biraz zaman sonra umursamaz davranin

Geçen hafta halasına gitti fotoğraf attı vs ondan sonra ne bir msj ne bir eve giderken arama (normalde her saat başı arıyor) eve geldiğinden bile haberim yok, wp de çevrimiçi oluyordu şimdi arar birazdan arar diye diye gece 2 de msj attı bende haliyle soğuk şekilde cevap verdim, ondan sonra açıklama yaptı işte şarjım bitmişti uyukalmisim eve gelince diye neyse bir iki msj sonra bitti konuşma sabah günaydın yazmış cevap verdim daha ondan sonra tık yok. Akşama doğru tekrar yazdım ne bu halin tavrın diye görüldüde bıraktı.
11. gün oldu konuşmuyoruz, dün aradım açmadı msj attı beni aramışsın diye bende sesli msj attım seni kırdıysam özür dilerim çok özledim falan onu da görüldüde bıraktı. Ayrıldık mı darıldın mı diyorum yine görüldü attı, hiç bir sekildr cevap vermiyor ama heryerden takibe devam ediyor wp takip uygulaması kullanıyordu bakıyorum tüm gün girmemiş mesela ben giriyorum 10-15 sn sonra oda aktif oluyor anlamıyorum cidden ayrıldık mı yoksa bana acı çektirmek için mi böyle davranıyor. Ben yarın işe gitmeyip en sevdiği tatlıyı yapıp yanına gitmeyi kafama koydum, evlerine yakın bir parka çağırıcam inşallah gelir ve insan gibi açıklama yapar bana bende daha fazla ikilemde kalmam.
Sizce bu yaptığım yüzsüzlük mü çok acı çekiyorum o kadar şahane bir ilişkimiz vardı ki çok iyiydi herşey inanamıyorum hâlâ.
Şimdi diceksiniz ki niye uğraşıyorsun bu kadar ben ona darıldığım da o günlerce uğraşıyordu gönlümü almak için, bende yarın son kez denicem eğer gelmezse gelse bile tavrında değişiklik olursa bir daha ne arar ne sorarım.
Sizce ayrıldık mı darıldık mı?
Güncelleme*

Kızlar dün gece asker arkadaşından aramış, benim de erkenden uyuyacağım tuttu.
Asla numaramı kimseye vermez adım kadar eminim yani çocuk yanındayken arayıp silmiştir kaydı da.Askerde 4 kişilik bir grup çok iyi anlaşıyorlardi öz kardeş gibi hatta İstanbul'da da görüşeceklerdi heralde görüştüler. Ve beni aramış 11:50 de beni mi deniyor acaba acsaydim ne diyecekti.
Sizce yazayım mi, konuşmak istiyorsan normal bir şekilde arayabilirdin böyle şeylere gerek yok gibisinden bir msj atayım mı? Gerçi onu da görüldüde bırakır beni sinir hastası eder

Güncelleme*

Kızlar dün gece asker arkadaşından aramış, benim de erkenden uyuyacağım tuttu.
Asla numaramı kimseye vermez adım kadar eminim yani çocuk yanındayken arayıp silmiştir kaydı da.Askerde 4 kişilik bir grup çok iyi anlaşıyorlardi öz kardeş gibi hatta İstanbul'da da görüşeceklerdi heralde görüştüler. Ve beni aramış 11:50 de beni mi deniyor acaba acsaydim ne diyecekti.
Sizce yazayım mi, konuşmak istiyorsan normal bir şekilde arayabilirdin böyle şeylere gerek yok gibisinden bir msj atayım mı? Gerçi onu da görüldüde bırakır beni sinir hastası eder
Hiç birşey yapma görmemiş gibi yap. Mesajlarına aramalarına dönme, eğer dönersen her gittiği zaman döndüğünde bi bekleyen olduğundan emin olur, emin olmasın.

Kendi kullanabileceği telefonu ve hattı var mı? Eğer varsa yani arkadaşından sırf denemek amaçlı aramışsa geri dönüş yapmayın, yazmayın bence. O kendisi sonradan yazacaktır.
Var evet arkadaşını ilk önce tanımadım kimsiniz beni aramışsınız? Dedim asıl siz kimsiniz ben aramadım vs bende ekran görüntüsü attım isim neydi diye sordu bende dedim ki neyse ben anladım meteye selam söyle dedim peki dedi.
Sence bu sohbetin ekran görüntüsünü alıp eski sevgilime atsam mı konuşmak istiyorsan kendinden başkasından aramana gerek yok desem mı yoksa sessiz mi kalsam zaten arkadaşı yazmıştır ona demi

Var evet arkadaşını ilk önce tanımadım kimsiniz beni aramışsınız? Dedim asıl siz kimsiniz ben aramadım vs bende ekran görüntüsü attım isim neydi diye sordu bende dedim ki neyse ben anladım meteye selam söyle dedim peki dedi.
Sence bu sohbetin ekran görüntüsünü alıp eski sevgilime atsam mı konuşmak istiyorsan kendinden başkasından aramana gerek yok desem mı yoksa sessiz mi kalsam zaten arkadaşı yazmıştır ona demi
Hatırladığım kadarıyla siz ona mesaj atmıştınız ama o yanıt vermemişti değil mi? Konuşmak istese mesajı görüldüde bırakmaz yanıtlardı bence. Asker arkadaşının telefonundan böyle oyunlara kalkışması beni rahatsız ederdi.

Hatırladığım kadarıyla siz ona mesaj atmıştınız ama o yanıt vermemişti değil mi? Konuşmak istese mesajı görüldüde bırakmaz yanıtlardı bence. Asker arkadaşının telefonundan böyle oyunlara kalkışması beni rahatsız ederdi.
Beni rahatsız etti çünkü hiç öyle biri değildi askerde telefonu yakalattı yine de başkasından aramamisti, şimdi amacı ne beni mi denemek istiyor gerçekten anlam veremedim çok değişik birisi

Beni rahatsız etti çünkü hiç öyle biri değildi askerde telefonu yakalattı yine de başkasından aramamisti, şimdi amacı ne beni mi denemek istiyor gerçekten anlam veremedim çok değişik birisi
Siz elinizden geleni yapmışsınız. Konuşmak istese kendi arar, yazar. Siz bilirsiniz ama ben olsam yazmam

Muhtemelen başka biri var. Elli kere görüldü de bırakmış yani size saygı bile duymuyor, eğer aramaya yazmaya devam ederseniz yapıştı kurtulamıyorum da der bu. Böyle biriyle sağlıklı bir ilişki kurulabilir mi? Her neyse de sorun bunu dile getirebilirdi, muhtemelen hayatında başka biri var eğer yalnız kalırsa yine yazar. Lütfen kendi sağlığınız için uzak durun. Aniden yok olması vs de narsist olabilir bir araştırın, bir arkadaşın dediği gibi lovebombing bitmiş şu an yaptığına da ghosting diyorlar. Çok kırgın üzgünsünüz eminim ama bunun sebeplerinden biri de hiçbir şey dememesi ki bence bunun sebebi başka biriyle görüşüyor onla olmazsa size geri dönüp kızgındım ondan aramadım diyecek. Eğer ayrılsaydı net olarak dönmesi daha zor olurdu

Ghosting konusunun son sayfalarına bakın ekşideki, ben de yaşadım ordakiler de aynısını söylüyor, travmatik bir etkisi var bu yaptığının. Psikolojik şiddet bir nevi. Kesinlikle ne yaparsa görmezden gelin, arkadaşına da yazmasaydınız keşke.

O kadar haklısın ki herşeyin farkındayım ama yine de konduramiyorum sanki hata bendeymis çok üstüne gitmişim gibi çünkü o kadar ilgiliydi ki muhteşem gidiyordu herşey bir anda böyle yapması çok zoruma gitti. Asker arkadaşından araması beni hem çok şaşırttı hemde malesef ki çok sevindirdi kendime çok kızıyorum ilk defa birine bu kadar bağlandım sanırım daha öncesi hiç takmazdim. Geri dönecek yolunu yapmaya başladı heralde başkalarından arayarak

Ghosting konusunun son sayfalarına bakın ekşideki, ben de yaşadım ordakiler de aynısını söylüyor, travmatik bir etkisi var bu yaptığının. Psikolojik şiddet bir nevi. Kesinlikle ne yaparsa görmezden gelin, arkadaşına da yazmasaydınız keşke.
Ben başkasidır diye düşünüp yazdım o yazdıktan sonra ad soyad çıktı, ve öyle anladım arkadaşı olduğunu. Kendime o kadar kızıyorum ki hâlâ daha aramasına seviniyorum adam korkagin teki kendinden aramayacak kadar gurur yapıyor hâlâ anlamıyorum sanki onu aldattım ayıp bişey yaptım gibi davranıyor çok egoist

X