Ayrıldık mı yoksa darıldı mı

Ne kadar suredir beraberdiniz? Yeni bir iliskisi ise kafasini karistiran biri vardir, bu surecte onunla beraber olmayi tercih etmistir. Erkekler aciklama yapip sorumluluk almaktansa bu sekilde yok olmayi tercih edebiliyorlar, terim bile var bunun icin 'ghosting'. Onunuze bakin derim cunku geri donse bile bundan sonraki iliskiniz dinamiginiz bu olacak, caniniza yazik.

Yarin gidip en sevdigi tatliyida yapsaniz bu adam sizi kovmaktan beterde etse hatta gelmese bile siz yine aramaya devama edecekmissiniz gibi sanki. Bence silin engelleyin 11 gunde daha ne aci cektrecek size. Ayrikmak istyor soyleyemiyor

Tatli yapip gidersen de ,daha iyi olmayacak.11 günde cevap vermek isteyen vermez miydi sanki.

Karakterinde baya bir sıkıntı var belli.Ayrılmak istiyorsa bile bunu insan gibi söylemeli.Büyük ihtimalle başka biriyle konuşuyor.Seni de yedekte tutuyor.

Bunalmış bile olsa söylemesi lazım açıkça.Seven insan karşı tarafı bu kadar merakta bırakmaz.

Çok benzerini 19 yaşındayken yaşamıştım yıllar önce.Yaz aşkıydı.Karşılıklı deli divaneydik.Sonra ne mi oldu?Ben evime döndüm.Adamdan ses Seda kesildi.Telefonları kapalı falan.Hiç konuşmadık sonrasında.O yüzden nefret ediyorum böyle tiplerden.Ayrıldıysan bile insan gibi açıkla.Korkaklık başka bir şey değil.

Hayatinda baskasi olabilir. Tam netlesmedigi icin de sizi yedekte tutuyor olmasi olasi. Tipik saygisiz, sevgisiz erkek davranisi. Kesinlikle tatli yapip gitmeyin, siz de sessizlige burunun bence. Haketmis.

Her saat aramasa sen tavır yapıyor muydun?
Kendi aramadan duramadığı için mi arıyordu, sen bekliyorsun diye aramam lazım diye mi?
Biraz baskı hissetmiş olabilir.
Değilse ilişkiyi bitirmeye niyetli ama kararsız gibi.
Yarın anlarsın.
Ama ben olsam tatlı yapıp falan gitmem.

Yarin gidip en sevdigi tatliyida yapsaniz bu adam sizi kovmaktan beterde etse hatta gelmese bile siz yine aramaya devama edecekmissiniz gibi sanki. Bence silin engelleyin 11 gunde daha ne aci cektrecek size. Ayrikmak istyor soyleyemiyor
Ben yardımcı oldum yolunu açtım sildim her yerden, herkes hak ettiğini yaşasın bu saatten sonra

Kesinlikle hayır, hatta bende şaşırıyordum çünkü hiç öyle birine benzemiyordu tam bir sevgi yumağı çıktı ama hepsi göz boyama işte büyük aşk bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…