- 14 Şubat 2021
- 42
- -5
- 25
- Konu Sahibi simdilikaraf
Umarım yoktuUmarım hamilelik yoktur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım yoktuUmarım hamilelik yoktur.
Yaşında küçükmüş daha 21 yazıyor doğru değilmi.Umarım yoktu
Doğru evet 30 Martta 22 olcam inşallah böyle bir doğum günü hediyesi olmazYaşında küçükmüş daha 21 yazıyor doğru değilmi.
Umarım olmazda,böyle bir sorumluluğu almak bir bebeğe bakabilmek kolay değil,bunun farkındasındır umarım.Doğru evet 30 Martta 22 olcam inşallah böyle bir doğum günü hediyesi olmaz
Baska iliskisi de mi olmusEski konuna baktım da iyice karışık senin durum. Şayet hamileysen babadan da emin değilsin nasıl söyleyeceksin zaten eski sevgiline? Belki babası o değil diğer 1 gecelik ilişkin?
Hayır, o nerden çıktıBaska iliskisi de mi olmus
Hayır, o nerden çıktı
Daha önce de hamilelik yaşadığını belirtmiş bu arada. Akıbetini bilmem ama. Bu kadar kolay mı umursamaz davranmak aklım almıyor..Yani insan nasil korunmadan ayni dönem farkli erkeklerle beraber olur
Cinsel yolla bulasan birçok hastalık var...
İnşAllah hamile değilsindir
Babası ne kadar kötü olursa olsun her canlının dünyaya gelmeye hakkı vardır hayat zaten bir imtihan değil mi benim iki aylık bebeğim vefat etti dünyam başıma yıkıldı Allah düşmanıma vermesin bütün çocuklarımızı korusunAdamdan uzak durun bir halt olmaz ondan. Baba filan yapmayın yani.
Bebeği doğurmak size kalmış bu çok göreceli bir durum.
Ama ortada böyle bir baba varken ben o çocuğu dünyaya getirmezdim.
Ne olursa olsun mutsuz bir aileye gelmeyi hak etmez hiçbir çocuk
Başınız sağolsun öncelikle. Rabbim sabır versin.Babası ne kadar kötü olursa olsun her canlının dünyaya gelmeye hakkı vardır hayat zaten bir imtihan değil mi benim iki aylık bebeğim vefat etti dünyam başıma yıkıldı Allah düşmanıma vermesin bütün çocuklarımızı korusun
anlamıyorum bu küçük yaşta neden cinsellik yaşıyorsun evlenmeden bari yaşadın korunsaydınDoğru evet 30 Martta 22 olcam inşallah böyle bir doğum günü hediyesi olmaz