• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıldık ama duygu sömürüsü bitmiyor

Savcılıkla falan daha çok basımıza bela olur diye korkuyorum yanı beni savcılığa vermiş deyip daha çok musallat olmasından korkuyorum tanıdık bir emniyet mensubu aracılığıyla kendisini uyardık ama yok dinlemiyor
Hiç birşey yapamaz ;böyleleri savcılığa verirsen kuyruğunu kıstırır ve gider .Eger gütmezse de paşa paşa girer cezasını yatar .en acil şekilde gidip uzaklaştırma kararı cıkarttırın

Canım biz yan yanaydık beni aldı duvara mı fırlatmadı kollarımı mı sıkmadı tırnaklarım mı kırılmadı adamın gözlerinin içi kıpkırmızıydı sevdiğim cocuk gidip yerine baskası gelmisti. Yusuf yusuf oldum oturdum yere yığıldım buna sarıldım bebek sever gibi sevdim sakindim çok sakin kaldım aramızı düzeltir gibi yaptım kendisini alevlendirecek şeyler söylemedim çok güzel rol yaptım kandı. Yoksa ağzımı açıp savursaydım cidden ölmüştüm yani. Kesinlikle sakin kal saplantılı insanın hali bir baska oluyor sağdan soldan çıkıp zararda verebilir.
Numaranı gizlilere kapattır ve baska numaradan ararsa sakın açma sağda solda takıldıgınıda görmesin böylelikle yavas yavas yok olur.

Benimki sevgili yapmıs sonunda beni sildi kurtuldum.
Geçmiş olsun senin içinde evet bende son ayrılma aşamasında oyle yaptım bebek gibi davrandım ona hemen ağlama moduna giriyor ona sakin davranınca gözleri dolup özür dilemeye başlıyor gizliye falan kapattım zaten bende insallah kurtulurum kısa zamanda teşekkür ediyorum yardimci olduğun icin

Doktorum erkekti yani karşıma çıkarsa mutlaka alttan almam gerektiğini ve asla ona karşı hircinlik yapmamamı istedi vaktiyle seviyordum elbette ailemin onaylamadığı bir birliktelikti zorla ikna etmiştim
Şu intihar eden çocuk mu hani anası barışsın diye seni arıyordu

Duygu sömürüsünden ziyade, tehlikeli saçabilecek bir mahlukatla karşı karşıyasınız. Dikkatli olun ve alınabilecek tüm önlemleri alın.

Vallahi bana da böyle biri musallat olmuştu 9 yılda zor kurtuldum nişan yaptım evlendim çocuğum oldu adam hala vazgeçmemişti.Ins siz çabuk kurtulursunuz.

doktorunuz oyle demıs ama tam tersı
hesapları kapatın engelleyın asla ulasamasın
bu sekılde sıze ulasabılıyor ulasabılmesı ısteklerını yapabılmesı ona guc verıyor
sızden tamamen umıdı kesmesı ıcın asla ulasamaması gerek
ve aılenıze soyleyın gıdılecekse savcılıga gıtsın
ruh hastası manyak gıtsın tedavı olsun

doktorunuz oyle demıs ama tam tersı
hesapları kapatın engelleyın asla ulasamasın
bu sekılde sıze ulasabılıyor ulasabılmesı ısteklerını yapabılmesı ona guc verıyor
sızden tamamen umıdı kesmesı ıcın asla ulasamaması gerek
ve aılenıze soyleyın gıdılecekse savcılıga gıtsın
ruh hastası manyak gıtsın tedavı olsun
Ee bu sefer kızın karsısına çıkarsa ulasamayınca siz yanınızda elektroşok bibergazı falan tasıyın

Ee bu sefer kızın karsısına çıkarsa ulasamayınca siz yanınızda elektroşok bibergazı falan tasıyın
Evet doktorda bu yüzden bir müddet herseyi kapatmamam gerektiğini söyledi sen cevap verme ama o yazsın dursun konuşsun ki karşına çıkmasın ulaşamazsa daha tehlikeli oluyor bu tipler çünkü seni saplantı haline getirmiş birden yok olman sana zarar vermesine sebep olur dedi bilmiyorum ne kadarı doğru

Allah yardımcın olsun canım inşallah Bi an önce kurtulursun erkek olmus ama adam olamamış ailede sahip çıkmayınca baskalarına sarıyor pislik herif
Aynen öyle Allah herkese akıl sağlığı versin tek isteğim çok teşekkür ederim desteğin icin insallah biran önce kurtulurum da kurtuldum diye konu Açarım

Konusahibi burda ne yaparim ne ederim deyip oyalanma bir an once savciliga git.Bak neler okuyoruz duyuyoruz polis gitsin kapisina gorur o zaman o da aileside.Sakin hafife alma kendi kendine vazgeçer diye de bekleme.

nıye bu tavırla yazdıgınızı anlayamadım ? ayrıca zaten suan ulasamıyor , konu sahıbı zaten cevap vermıyor . adam konu sahıbının sosyal medyasını kapattıgını gormelı tamamen gıttıgını asla ulasamayacagını . benımde basıma geldı evlendım cocugum oldu adam hala pesımdeydı hıcbırseyden korkmuyordu ne zaman sosyal medyamı komple kapattım telımı degıstım yolumu bıle degıstım ozaman kurtuldum
ızın verırsenız bende yorumumu yapar gecerım

Merhaba arkadaslar

Daha önce nişanlımın iddia bagimliligi ile ilgili konu açmıştım ne yapmalıyım diye fikir almak istemiştim

ben bu konuyu açtıktan belki de iki gün sonra aileme de herseyi anlatıp nişanı attım tabi karşı taraf nisan atılmasın diye elinden geleni yaptı aileme ve bana çok yalvardı Kabul etmedim önce güzel güzel konuşup af diledi ama ben kabul etmeyince sinirlenip küfürler savuşturdu daha sonra tekrar sakinleşip yine af diledi ailem biraz uzak dur barı aklını toplasın dedikçe üzerime üzerime geldi ayrilamazsin ben sensiz yapamam diye ayrıca yaşadıklarımızı aileme anlatmakla tehdit etti ama tek isteğim ondan kurtulmak olduğu icin hiç bir şey umruma gelmedi baktım olmuyor habersizce aldım bohçalarını babamla birlikte götürdüm verdim

bu olaydan sonra film koptu zaten babamı arayıp hakaret ve küfür etmeden sitem dolu cümleler kullandı daha sonra bana mesaj atmaya başladı “seni mahvedeceğim benim hayatım bitti seninde bitecek sen böyle rahat kalmayacaksın ailen arkanda duramayacak bak neler anlatacağım” dedi ve babama anlattı.

Ailem ne olursa olsun senin gibi biriyle evlenmesindense biz her türlü kızımızın yanındayız dedi (aramızda cinsel anlamda bisey olmadı bu arada biraz yakınlaşma sadece) buna daha çok sinirlendi olmaz bizim evlenmemiz lazım diye başladı ailem kabul etmeyince telefonda babama küfürler etmeye başladı ama ağza alınmayacak derecede babamda ona karşılık verdi ve kendisini savcılığa vereceğini söyledi.

Ayni is yerinde olduğumuz icin ailem artık oraya gitmemi istemedi ve ben işten ayrıldım Bu şekilde bir hafta geçti tamam dedim düştü pesimden ama yok sürekli hesap açık sosyal medyadan yazmaya başladı istek olarak geldiği için okudum ama cevap vermedim görüldü dahi olmadı ona daha sonra sürekli farklı numaralardan aradı onun sesini duyunca geri kapattım mesajlarında “ben seni unutamıyorum sensiz olamıyorum gel kaçalım biliyorum sende beni seviyorsun sende beni unutamadın ben sana zarar vermem işine dön bana dön çok acı cekiyorum” tarzında cümleler vardı neyse dedim daha çok yeni unutur ama bir ay geçmesine rağmen hala haftanın üç dört günü mesaj atıyor dün gece yine mesaj atmış “ne olur sesimi duy biz düşman değiliz ne istersen onu yapacağım unutamıyorum affet beni herkese yalvarırım ailenden de af dilerim” diye tek isteğim ondan kurtulmak bu son attığı mesajları aileme demedim çünkü olay daha büyüyecek korkuyorum nisan attığım gunlerde psikolojik destek almıştım ve doktorum bu tarz insanlarla birden iletişimi kesmemin daha sakıncalı olduğunu söyledi hesaplarımın açık durmasını ama paylaşım yapmamamı yolda görür konuşmak isterse sakince konuşmamı ve olmayacağını söylememi kesinlikle onu alevlendirecek sözler kullanmamı söylemişti bundan dolayı telefon numaramı değiştirmedim ve hesaplarımı kapatmadım

çok seviyorum yapamıyorum diyor ama biliyorum ki bunun ki sevgi değil saplantı dün attığı mesajlara da cevap vermedim ama olmayacağını tekrar anlatmama gerek var mi bilmiyorum sizden fikir almak istedim ne yapmalıyım aranızda benzer durum yaşayan var mi arkadaşlar
Ailene helal olsun. Psikologun dediği şekilde devam et. Ne derse yap. Nasılsa bırakacak peşini. Aman bu adamdan sana eş olmaz

Babamda konuştu ama düzgün konuşulmuyor aileme sarıyor bu sefer
Ailesi ile konuşup tehdit aldığınizi paylastiniz mi ?
Bence telefon noyu değiştirin birkaç ay da o şehre hiç gitmeyin gitmeniz gerekse bile savcılığa şikayette bulunun kadın cinayetleri böyle basliyo iste ! Allah korusun

Evet doktorda bu yüzden bir müddet herseyi kapatmamam gerektiğini söyledi sen cevap verme ama o yazsın dursun konuşsun ki karşına çıkmasın ulaşamazsa daha tehlikeli oluyor bu tipler çünkü seni saplantı haline getirmiş birden yok olman sana zarar vermesine sebep olur dedi bilmiyorum ne kadarı doğru
belkı ıkna ederım belkı yumusar dıye 20 sene yazabılır doktorun buna fıkrı var mı
benım anladıgım sız kurtulmak ıstıyordunuz adamın mesajlarının ulastıgı bır yer var mesajları ulasıyor omur boyu sansını deneyebılır hatta evlenırsınız sırf huzursuz olun dıye yıne yazar bunun sonu yok kı

suan da zaten tehlıkelı sahıs sız bunun farkında degılsınız o yazdıkca siniri yatısır sanıyorsunuz yazıyorum neden cevap vermıyorsun dıye karsınıza cıkar yakında . hıc ulasamazsa kayıplara karısırsanız arar bulamaz vaz gecer ısten cıkmıssınız eve gelmesı gerekır sızı bulmak ıcın evde aılenız var .
sız adamı kontrol altına alabıldıgınızı sanıyorsunuz yanılıyorsunuz suan sızden umudu var ulasabıldıgı ıcın ıstemeyen ınsan komple her yolu kapatır cunku oyle dusunebılır yanı

belkı ıkna ederım belkı yumusar dıye 20 sene yazabılır doktorun buna fıkrı var mı
benım anladıgım sız kurtulmak ıstıyordunuz adamın mesajlarının ulastıgı bır yer var mesajları ulasıyor omur boyu sansını deneyebılır hatta evlenırsınız sırf huzursuz olun dıye yıne yazar bunun sonu yok kı

suan da zaten tehlıkelı sahıs sız bunun farkında degılsınız o yazdıkca siniri yatısır sanıyorsunuz yazıyorum neden cevap vermıyorsun dıye karsınıza cıkar yakında . hıc ulasamazsa kayıplara karısırsanız arar bulamaz vaz gecer ısten cıkmıssınız eve gelmesı gerekır sızı bulmak ıcın evde aılenız var .
sız adamı kontrol altına alabıldıgınızı sanıyorsunuz yanılıyorsunuz suan sızden umudu var ulasabıldıgı ıcın ıstemeyen ınsan komple her yolu kapatır cunku oyle dusunebılır yanı
Sizin dediklerinizde doğru inanın bende ne yapacağımı bilmiyorum sizlerden fikir almak istedim teşekkür ederim yorumunuz icin birde bu yolu denerim

Back
X