- 2 Nisan 2015
- 338
- 275
- 33
- Konu Sahibi gangsterdracula
Belli ki , kızın sizde kıskandığı bi özelliğiniz var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belli ki , kızın sizde kıskandığı bi özelliğiniz var.
Neden tanımıyorsanız kabul ediyorsunuz ki isteği ayrıca anladıysanız artık o kişi olduğunu gayet rahat bir biçimde engelleyip kurtulursunuz buraya yazıp da anlatacak kadar bir dert değil yani parmağınızın ucunda herşey. Bence meral da ediyorsunuz ne yapıyorlar ediyorlar diye. O yüzdem silmiyorsunuz.
Ahhh su eskiler unutulmuyo iste :) benim aklima da getirdin simdi esimle gecmisimizi.biz 3 ay ciktik ayrildik bir ay snra tekrar ciktik yine ayrildik.ikinci ayrilmamizda is yerinden bi kizla cikmis bu iki ay surdu.ama kiz bana faceden istek gonderdi tanimadigim icin kabul etmedim snra mesaj atti ekler misin diye. Ekledm falan ogrendimki cikiyorlarmis .bende kiskandm ama ilgilenmemis gibi yaptm snraesim o zamanlar sevgilim bana beni sevdigini falan soyleyen mesajlar gonderdi .snra tekrar beraber olduk .simdi ise evliyiz.demem su ki canini hic skmana gerek yok o seninle mutlu oldugunu falan anlattiysa ve aralari iyi degilse yazmistir yani ilerisi bizim ise donebilir gibi :) :)
Tesekkr ederim canm :) birazda hrmen oldu cunku ayrilan hep bendim o hic istemedi snra bakmis bizden bisey olmaz diye o kizla konusmus ama asla ileri gitmemis yeminler falan etti.bana oyle bi guven verdi ki ne kadar seviyormus ki o kadar ayrilmama ragmen hep o istedi birlesmeyi.esim simdi orda calismiyo tabi ama evlendigimizde ordaydi bende gidip geliyodum is yerine catliyodu resmen demekki bakmis kendine donderemedi bi de seninle mutlu olmus uzun bi birliktelikmis kiskanir tabi canm :))Mutluluklar :)) affetmem mümkün değil benim . Siz nasil affedebildiniz ne kadar zaman sonra ?