ayrıldıgım sevgilimin simdi ki kiz arkadasi twitterdan bana laf sokmaya calisıyor?derdi ne ?

Ben takip ediyordum eski sevgilimin twitter hesabi acıktı. O kizla da takiplesmisler ara ara bakiyordum sonra benim yazdigim tweetlerden bi kisim alip acik acik laf gondermeye basladi.benim hesabimda acikti. Bunu fark edince her gun bakmaya basladim her gun attigim tweetlerin tam tersi bi seyler yazmaya basladi .

Blocklama hesabini falan da kapatma bence canim. Kapatirsan her seyi, kendilerini cok onemli sanarlar. Birak kendi capinda takilsin dursun.

Aynen bende oyle dusundum cirkinlesmemi istedi ama daha da alakasiz seyler yazdiim onlarla hic ilgisi olmayan seyler daha da kudurdu.ama bunlari gorunce de biraz olsun icim rahatladi dert olmusum demek kii.

Kiziin hesabini ilk fark ettigim an engellemistim.ancak hesabim acık oldugu icin twittera giris yapmadan girip gorebilme imkani var .beni takip ettigini 3 ay sonra ogrendim.

çok sakinsin oncelikle bu kadar sakin nasıl kalabildin bence o kız sizin eski sevgilinize cok değer vermiş 4 yıl takılmıslar sonucta yani ulasamamıs her istediğinde acısı var demekki snaa karsı

Sakin hic degilim asĺinda.ablam annem kuzenim teyzem arkadaslarim beni tuttular hep sakın mesaj atma sakın diye diye onlari dinledim . Evde kimse yokken sinirden aglayarak en cok ta dua ederek aştım sakin kalabildim halaa sinir oluyorum ama gecti gibi .

En büyük istegimse cocugun pisman olup bir umutla karşıma çıkması sonra da icimde kalanlari yuzune karsı soylemek.o gün gelir mi bilmiyorum ama cok istiyorum.

Peki, ayrildigim cocuk benim hakkımda konustularsa benimle ilgili guzel seyler demistir boyle bir sey olabilir mi? Cunku bana sen cook iyisin ,cok guzelsin sen nerden ciktin karsima diyordu? Hic degisme sakın diyordu .

Böyle düşünse senden ayrılıp ona gitmezdi canım, kandırma kendini. Kız kendi kendine takıntı yapmıştır.

Bunu diyorsan sen de hala dönmesini bekliyorsundur. Ama diyim dönse de gönder, bundan adam olmaz...

Sadece icimdekileri yüzüne söylemek istiyorum baska bir sey degil.sevse birakmazdi bunun farkindayim ama ona gitmesinin sebebi de cinsellik 4 yıldır bu yuzdendi benden sonra da bu yuzdendir.

Gizlilik koydum ertesi gun fake hesap acmis takip istegi gondermis meslegimle ilgili bi sayfa. kabul edecegimi sandı herhalde. o gun acilmis kabul etmedim.4 gun sonra ayni hesapla tekrar istek gondermis yine kabul etmedim %100 o .
Hakaretvari seyler var ise direk ac davayi hem cezasini alir oturur kicinin ustune daha da hicbisicikler yapamaz.
Ya da in onun seviyesine ne kadar onermesem de cunku sonu yok ; senin hakkinda boyle konusuyodu e malum erkeklik hormonu biraz daha hevesini alsin senden de.
Belli takmis kafayi manyak bu kadar meslekle ilgili ayri hsp actigina gore

Sadece icimdekileri yüzüne söylemek istiyorum baska bir sey degil.sevse birakmazdi bunun farkindayim ama ona gitmesinin sebebi de cinsellik 4 yıldır bu yuzdendi benden sonra da bu yuzdendir.
Tabiki de sevse birakmazdi.
Zaten seven erkek ac kopek gibi cinsellik icin de birakmaz.
Seviyo mu sevmiyo mu diye bosu bosuna kafani bile yorma bence

Tabiki de sevse birakmazdi.
Zaten seven erkek ac kopek gibi cinsellik icin de birakmaz.
Seviyo mu sevmiyo mu diye bosu bosuna kafani bile yorma bence

3 ay sonra boyle bi sey oldugunu fark ettim aralarinda konusuyorlar o zaman beni. Cunku hic bi sekilde iletisimim olmadi cocukla ayrildiktan sonra ? Anlayamadigim da kiskanmasini gerektircek bir durum yok ortada? Bide ayrildigim Çocuk hayatta kiskancliga gelemez hic hoslanmaz .

Amaaannn kuzuummm ugrasma boyle seylerle unutma gereksiz elestiri gizli hayranliktir birak yazsin yazsin kudursun cevap bile verme bu ona yeter

Eski sevgilinizin hesabını mı takip ediyorsunuz ? Yanlış okumadıysam eğer bu yüzden olabilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…