• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrıldıgım sevgilimin simdi ki kiz arkadasi twitterdan bana laf sokmaya calisıyor?derdi ne ?

gangsterdracula

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
33
4
6
İstanbul
20 yasindayim ilk erkek arkadasımdi.4 yıl önce 5 yillik uzun bi iliskisi olmus.ondan sonraki iliskiler 3-4 aylik bi dikis tutturamamis.bana bunu soylemisti iliskinin basında. Birlikteyken sen bana aşkı hatirlatan oldun dedi.duygularini ilk zamanlar cok belli etmiyordu.durduk yere Allah'ım beni sensiz komasın. Vazgecilmezimsin.eger seni de alamazsam çok yara alırım. gibi sözler soyluyordu.gözümün icine bakiyordu.4 ayimizda eski sevgililerinden birinin konusunu actim cinsellik yasadigi onunla 4 yilda toplam 8 ay takilmislar.neden ayrildin dedigimde onunla ciddi dusunemem onun hakkina ben girmedim gibi bi laf etmisti bu konulari da acma demisti ciddi bi sey degil olamaz da demisti en son biz cikmaya baslamadan 7 ay once gorusmusler 2 ay falan. Beninle 4.5 ay sonra uyumlu degiliz deyip ayrilmak istedi bende olmuyorsa zorlamnin alemi yok dedim.ayrildik. ertesi gun ben tekrar mesaj attim tekrar deneyelim olmazsa en azindan denedik deriz dedim.olmaz boylesi daha iyi dedi.tamam dedim. En son konusmamizda boyleydi.hic arayip sormadim hesaplardan sildim. sessiz kaldim.ogrendim ki ayriligimizin ilk haftasi cinsellik yasadigi kizla diger hesaplardan eklesmisler.gorusmeye baslamislar. 2.5 ay sonra da kizla fotolarini koydu instagrama. 4 aydir beraberler ayrildıgimizdan beri . Hic bi sey demedin ogrendigim halde kendimi zor tuttum. Bunlar fotosunu yukledikten sonra kızın beni twitter hesabindan takip ettigini ogrendim kizi engelledigim halde onlar hakkinda tweet atmadigim halde sitem etmedigim halde paylastigim her yaziya bi cevap vermeye basladı kız.bu ne demek oluyor? Ben onlari ayrildiktan sonra bile hic rahatsiz etmedim sessizligimi korudum ne yapmaya calisiyor bu kiz , sonucta cocuk onun yanında yetmiyor mu ona ?

Bir süre hesaplarınızı dondurun ve düşünmemeye çalışın...
Kız huzursuz ve mutsuz ki böyle şeyler yapıyor.

Gizlilik koydum ertesi gun fake hesap acmis takip istegi gondermis meslegimle ilgili bi sayfa. kabul edecegimi sandı herhalde. o gun acilmis kabul etmedim.4 gun sonra ayni hesapla tekrar istek gondermis yine kabul etmedim %100 o .

20 yasindayim ilk erkek arkadasımdi.4 yıl önce 5 yillik uzun bi iliskisi olmus.ondan sonraki iliskiler 3-4 aylik bi dikis tutturamamis.bana bunu soylemisti iliskinin basında. Birlikteyken sen bana aşkı hatirlatan oldun dedi.duygularini ilk zamanlar cok belli etmiyordu.durduk yere Allah'ım beni sensiz komasın. Vazgecilmezimsin.eger seni de alamazsam çok yara alırım. gibi sözler soyluyordu.gözümün icine bakiyordu.4 ayimizda eski sevgililerinden birinin konusunu actim cinsellik yasadigi onunla 4 yilda toplam 8 ay takilmislar.neden ayrildin dedigimde onunla ciddi dusunemem onun hakkina ben girmedim gibi bi laf etmisti bu konulari da acma demisti ciddi bi sey degil olamaz da demisti en son biz cikmaya baslamadan 7 ay once gorusmusler 2 ay falan. Beninle 4.5 ay sonra uyumlu degiliz deyip ayrilmak istedi bende olmuyorsa zorlamnin alemi yok dedim.ayrildik. ertesi gun ben tekrar mesaj attim tekrar deneyelim olmazsa en azindan denedik deriz dedim.olmaz boylesi daha iyi dedi.tamam dedim. En son konusmamizda boyleydi.hic arayip sormadim hesaplardan sildim. sessiz kaldim.ogrendim ki ayriligimizin ilk haftasi cinsellik yasadigi kizla diger hesaplardan eklesmisler.gorusmeye baslamislar. 2.5 ay sonra da kizla fotolarini koydu instagrama. 4 aydir beraberler ayrildıgimizdan beri . Hic bi sey demedin ogrendigim halde kendimi zor tuttum. Bunlar fotosunu yukledikten sonra kızın beni twitter hesabindan takip ettigini ogrendim kizi engelledigim halde onlar hakkinda tweet atmadigim halde sitem etmedigim halde paylastigim her yaziya bi cevap vermeye basladı kız.bu ne demek oluyor? Ben onlari ayrildiktan sonra bile hic rahatsiz etmedim sessizligimi korudum ne yapmaya calisiyor bu kiz , sonucta cocuk onun yanında yetmiyor mu ona ?
çoluk çocuk milleti bosver

Olgunluğun yaşla alakası yok ki, uğraşmayın şu dengesizlerle.
Erkek ayrı bir alem zaten, boşver ne paylaşıyorlarsa paylaşsınlar.
Takip etmeyi bırak önce.

Çok eğlenceli ya bence sen de uğraş kafan dağılır :D Saçmaladığında ekran görüntüsü al caps falan yap nasıl olsa sahte hesapmış
Böyle şeyler kaldı mı ya

Sessizliğini koru görmezden geel. Kız takıntılı demek ki..
Kendi kendine takılsın o da.

kapatın sosyal medya hesaplarınızı.
illa takip etmeniz gereken şeyler varsa uyduruk bir isimle alın bir süre oradan takılın ya da takip edin ilgi alanlarınızı.
sıkılacak ne de olsa.

Allahım ne karaktersizlik ya arkasından konuşuyor sonra sevgili oluyorr. Hesaplarını hep gizle kudursun o kızda. Sen nerden öğrendin peki seni stalkladığını ?

Peki, ayrildigim cocuk benim hakkımda konustularsa benimle ilgili guzel seyler demistir boyle bir sey olabilir mi? Cunku bana sen cook iyisin ,cok guzelsin sen nerden ciktin karsima diyordu? Hic degisme sakın diyordu .

Benim başıma da seninkine benzer bir olay gelmişti, eski sevgilim benim yazdığım bir iki esprili şeyi üzerine alınmış ve bu farklı zamanlarda birkaç kez tekrar etmiş. Eski sevgilimin en yakın arkadaşı beni Twitter'dan taciz etmeye başladı. Yazdıklarıma cevap vererek "biz salak değiliz, bunları kime yazdığını biliyoruz" falan dedi. "burası benim hesabım, istediğimi yazarım, okumazsın olur biter" dedim. Birkaç şey daha yazdı cevap vermedim. Ertesi gün yine paylaştığım her şeye bişey yazmaya başladı. "x'e laf çarpıtma" falan dedi. "hangi x?" dedim. Bir daha beni taciz etmedi. O lafımdan sonra anında kesildi. Eski sevgilim hakkımda bişey yazdı mı ne yaptı hiç bilmiyorum. Ama tacizler devam etseydi tabi ben de engellerdim, hesabıma gizlilik koyardım vs. Hatta Twitter'a şikayet edebiliyorsan et. Hiç uğraşma. Orası Twitter, isteyen istediğini yazar.

Back