- Konu Sahibi gangsterdracula
20 yasindayim ilk erkek arkadasımdi.4 yıl önce 5 yillik uzun bi iliskisi olmus.ondan sonraki iliskiler 3-4 aylik bi dikis tutturamamis.bana bunu soylemisti iliskinin basında. Birlikteyken sen bana aşkı hatirlatan oldun dedi.duygularini ilk zamanlar cok belli etmiyordu.durduk yere Allah'ım beni sensiz komasın. Vazgecilmezimsin.eger seni de alamazsam çok yara alırım. gibi sözler soyluyordu.gözümün icine bakiyordu.4 ayimizda eski sevgililerinden birinin konusunu actim cinsellik yasadigi onunla 4 yilda toplam 8 ay takilmislar.neden ayrildin dedigimde onunla ciddi dusunemem onun hakkina ben girmedim gibi bi laf etmisti bu konulari da acma demisti ciddi bi sey degil olamaz da demisti en son biz cikmaya baslamadan 7 ay once gorusmusler 2 ay falan. Beninle 4.5 ay sonra uyumlu degiliz deyip ayrilmak istedi bende olmuyorsa zorlamnin alemi yok dedim.ayrildik. ertesi gun ben tekrar mesaj attim tekrar deneyelim olmazsa en azindan denedik deriz dedim.olmaz boylesi daha iyi dedi.tamam dedim. En son konusmamizda boyleydi.hic arayip sormadim hesaplardan sildim. sessiz kaldim.ogrendim ki ayriligimizin ilk haftasi cinsellik yasadigi kizla diger hesaplardan eklesmisler.gorusmeye baslamislar. 2.5 ay sonra da kizla fotolarini koydu instagrama. 4 aydir beraberler ayrildıgimizdan beri . Hic bi sey demedin ogrendigim halde kendimi zor tuttum. Bunlar fotosunu yukledikten sonra kızın beni twitter hesabindan takip ettigini ogrendim kizi engelledigim halde onlar hakkinda tweet atmadigim halde sitem etmedigim halde paylastigim her yaziya bi cevap vermeye basladı kız.bu ne demek oluyor? Ben onlari ayrildiktan sonra bile hic rahatsiz etmedim sessizligimi korudum ne yapmaya calisiyor bu kiz , sonucta cocuk onun yanında yetmiyor mu ona ?