Ayrıldığım erkek arkadaşım

Teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için. En doğru karar ayrılmaktı ve ayrıldım 15 gün önce.. Inanın zaten yüzünü bile görmek istemiyorum artık.. Insanda allah korkusu olmazsa ondan herşey beklenir.. Numaramı da değiştireceğim. Bu aramakta ısrar ediyo.. Numaramı da değiştirirsem tamamen kurtulurum..

Son düzenleme:
Ne sevgisi Allahaşkına güzelim? okudukça mideme kramplar girdi... nerden buldun bu dengesiz adamı? bırak cehennemin dibine yolu var... paran yok dolmuşa binmeye senden sigara istiyor... yüzsüz yaratık yuh ya? bence seninde dengeni bozmuş ki bu adamı seviyorum diyorsun ve ayrılınca arkadaş kalacakmışsınız? ne arkadaşı ya adını anma o adamın tanıma hatta... ancak acıyı,hüznü,darbeyi vs yi tanımak istiyorum dersen o adamla devam et!

hiç olmadık yere tokat attı bana.. suçumda o kadınları facesine ekledi diye huzurssuzluk çıkartmammış.. herşeyi abartıyormuşum.. bu yüzden tokat attı.. allahından bulsun.. kızlar aklıma ne geldi maaşı ayın 15 ine alıyorum dünde 11iydi ve 15 gündür aramayan adam niye aradı.. hayrına aramadı.. onu istemiyorum... nefret büyüyo içimde .. numaramı değiştiricem maaş yatınca ilk ilk işim.. numaramı değiştirmezsem bu daha arar

Numarandan önce onu beyninden ,kalbinden sil... ne biçim adam bu o kadınları eklemekte amacı belli seninde kendine saygın olsun tatlım bu adamdan hiçbir halt olmaz sadece bataklık

ayrilmakla en dogru karari vermissin. bence kararindanda geri dönmemelisin.

Bence bitirmelisin benzer konuyu bende yaşadım 3 kez net bitti dedim affettim ve en sonunda ihanete şahitlik ederek gitmek zorunda kaldım.Biz erkekler için gururumuzu bile hiçe sayarken onların bizi aşalamasına en azından bu saatten sonra müsade etmemeliyiz.Bence asla görüşme insan onlarsız daha mutlu ve temiz oluyo kişi kendinden biliyo işi cnm ama cook iii düşün derim

Olmadık yere tokat mı attı ?

Tokatın olur yere atılanı da mı var ?

Ve sen hala onu sevdiğini yazmıştın..

aynen öyle canım. aynen.. onsuz daha iyiyim.. istemiyorum zaten.. bıktım onun terbiyesiz işlerinden.. enayi yerine koyulmak istemiyorum.aslında çok kez bitirdim ben. çok sevdiğim halde bitirdim çünkü saygısızlıklara gelemiyorum. bi dönem bi boşluktaydım. o dönem karşılaştık. ama gerçekten en başlarda çok iyiydi. demek ki gerçek yüzü bir o kadarda kötüymüş.biliyordum aslında herşeyin farkındaydım kızlar. cahil biri değilim . inanın çok şey gördüm ama bile bile sadece inanmak istedim..ama bitrdim . kafam da rahat şu an. ama araması sinir ediyo. neyse maaşa 3 gün kaldı :) ilk iş bi hat almak telefoncudan

ay canına yazık be güzelim. avatardaki senin resminse çok tatlı fıstık gibi bir kızsın. kendine yapma bunu. hem şiddet, hem ihanet, hem maddi olarak kullanma bütün adilikleri toplamış kendinde. bak ne güzel çalışıyorsun. kafanı oyalaman da çok kolay olur. o arar tabi. onun bakış açısıyla yazıyorum. senin gibi herşeyine katlanan,parasını yediği bi yağlı kapıdan niye vazgeçsin ki

Kusura bakma tatlım ama sevgilin herhalde ergenliğini aşamamış.
Yakında belli ihtiyaçlarım var onlar için konuşuyorum der bu.
Madem seviyorsun, kesinlikle kendini ezdirme bunların olmasına da izin verme.
"Ya böyle saçma sapan şeyleri bırakırsın ya da ben olmam" de.
Bırakmazsa zaten sana verdiği değeri gösterir, sen de önüne bakarsın.
İnan herkes herşey unutuluyor.

evet benim fotom. teşekkür ederim sağolun. haklısınız .. ama ben artık izin vermicem bunları yapmasına.. allah ıslah etsin böylelerini... içime kapanık bir insanım ben. kimse ile samimi olamam sıkıntılı da bi dönemimde onunla tanıştık.en başta herşey iyiydi. sonra zaten gerçekler ortaya çıkmaya başladı. çok kez bitirdim. bi dahada istemiyorum zaten.. inanın içimdeki sevgisi de bitti denecek duruma geldi.. onsuz çok çok daha mutluyum şükür.

canım söyledim ya onlar ya ben dedim.. adam sildi gözümün önünde facede. çoğunu sildi...ama sonradan yeni yeni isimler görmeye başladım ve delirdim.. ha madem öyle bitti dedim.. şu an da zaten sevgili filan değiliz. arıyo ama hal hatır sormaya.. kesinlikle görüşmem buluşmam.. içimde kalmadı .. yeter artık yaptıkları.. bende insanım. çok iyi bir ailem var. onun yüzünden ne kadar gerilmişim ki ilk kez anneme bağırdım. ne ailemi ne kendimi üzmeye ne benim nede bir başkasının hakkı var.. şükürler olsun güzel bi ailem var. bana ailem yeter hem arkadaş hem dost hem sevgili olarak herşeyim ailem bana yeter.. onuda allah ıslah etsin doğru yolu buldursun..

sevgiden önce sadakat ve saygı gelir.. zaten gerçek sevgide bunlar üzerine kuruludur..

verilmesi gereken yorumu zaten siz yapmışsınız..bunun üzerine artık açtığı telefonları yanıtlamak bile kendinize yapılan en büyük eziyet..

Kanser olan duygular bence kesilip atılmalı. Tek seferde canın yanar ama zamanla iyileşir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…