Kızlar üniversiteye bu yıl başladım.okulun ilk günü 2-3 kız geldi sataştı. yani lisede olur hep sanardım ünv. dede var böyle tipler. yok herkes duysun bu çocuk benim sevgilim falan diye. daha sonra sevgilisi kantinde bana çarptı kız koşa koşa yanımıza geldi noldu falan dedi.Benimde elimde kahve vardı yere düştü napıcağımı bilemedim çok utandım.kız geldi yanımıza uzak durucaksın bu çocuktan dedi. Güldüm yani komik geldi. Kızın boyu 190 var baya uzun tuhaf bi tip sonra omzumdan sarstı beni duydun mu diye. Bende gelemem öyle şeylere kızı ittim sendeledi. sonra çocuk baktı gülümsedi gitti. ertesi gün çocuk herkesin içinde beni kırıcak ve utandırıcak bi söz söyledi.yazılabilicek bir şey değil çok kırıldım bende karşılık olarak onu baya rezil edicek bişey söyledim(buda yazılamıcak bişey ) sonra bütün kantindeki herkes gülmeye başladı çocuk kızardı rezil oldu. o günen beri bana dik dik bakıyordu. geçenlerde facebooka girdim. bi arkadaşlık istediği çocuk eklemiş beni onayladım 15dk geçmedi sevgilisi ekledi. çocukla ilk önce soğuk soğuk konuştuk sonra bi baktım öğlen 3te girmiştim saat akşam 12 olmuş hiö kalkmadan konuştuk öyle. artık kantinde falan yanıma geliyo ilgi gösteriyo. baya yakınız hatta arkdaştan daha yakınız. kızla ayrılalı çok oldu ama hala kız peşinde onu etkilemeye çalışıyor sürekli etrafında mesela bi arkdaşı cevahirdeyiz yazmıştı duvarına kız sırf o yazı yüzünden cevahire gitmiş masalarınn karşşısına oturmuş. çok sinirimi bozuyor :S ne yapmalıyım yardım ediinn (((((((((((((((((((
ay kız manyak ya şimdide bakırköydeymiş çocuk duvarına ne yazsa oraya gidiyo ruh hastası bu soğukta.kızıım uzak durbulaşma öylelerine başına dert açarsın salla gitsin bence yanlış yoldasın üniversite lise gibi değil benden söylemesi....daha küçüksün....
ay kız manyak ya şimdide bakırköydeymiş çocuk duvarına ne yazsa oraya gidiyo ruh hastası bu soğukta.
ay valla deli cidden uğraşamıyıcam :S
tatlım, sana bir ablan olarak sadece uzak durmanı tavsiye ederim ikisinden de...
Zira belli ki delikanlı seni kullanarak kıza mesaj vermeye, peşinden koşturmaya kalkıyor, aksi halde yazmazmış face ine nerede olduğunu.
Sakın güzelim. Eğitimine odaklan, kimseye de kanma. Elbet hayatına birileri girecek ama bu delikanlı olmamalı, hatta sen o kızı faceinde tut, oğlanı sil. Senden emin olsun kız, yaklaşamasın.
bak canım ikiside normal değil üniversitedeysen yediğin içtiğin bir giden arkadaşına bile güvenmiceksin ki iki manyağa hiç güvenme başına dert alma yazık edersin kendine okul hayatına aklı başında insanlar bul kendine muhattap olacak en azından çok zarar veremezler.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?