Ayrilan eşler arasindaki bağ

Bosan demek zor ama boylede surmez hic uzatma derim kısaca

eşin sıkıntılı sen ondan da sıkıntılısın zorla kapatılmak nedir hiç mi kendine saygın yok birde açıldın diye dayak yiyip geri dönüyorsun kv sana dualarım kabul olmuş demiş hala ne bağından bahsediyorsun

Ya bu charlie "nin melekleri cok cool, güçlü, kaya gibi hatunlardı ben bu konuda sadece eziklik görüyorum malesef. Eşin olacak adam acayip leş bi tip midem bulandı. Bu davarı cok mu aradın hala bağ falan diyosun!! O kolye kaşıkçı elması faln mı buarada

Bence öncelikle siz psikolojik destek alın. Nasıl bir aile nasıl bir hayat ? Siz zaten ailece gelirse kabul ediyorsunuz bize ne soruyorsunuz ?

Aklınızı peynir ekmekle mi yediniz ?
Kurtulmak içim bir adım atmışsınız , boşanın bu dengesizden ve kendi hayatınızı kurun.

Bu tavırları hakaretleri,dayaklari kendinize reva gordugunuze göre ,siz de çok normal değilsiniz.Ne diyelim git kv kb otur , ağlamış adam dayak atsada ,namusuna dil uzatsada affet mi diyelim?? Sizi ne tatmin eder ?

Çok iyi adam maşallah hem kendi hem ailesi kaçırmayın dönme fırsatını . Tövbe tövbeee ters yazmayım diyorum dayanamıyorum

Komik olduğunu düşündüm. Adamın kısa zaman dilimi içerisinde değişikliğe uğrayan tepki ve düşünceleri komik mesela. Ciddiye alamam şahsen ben böyle birini.
Dayak yemiş şikayet etmemissiniz. Normal geldi size sanırım. Kumpas kurmak nedir mesela? Adam sürekli bir canınızı yakma - yalvarma arasında gidip geliyor. Hani şöyle kürekle gelişine vurup anasına gondermelik. Ama siz de normal değilsiniz. Hala bağ falan diyorsunuz. Hangi bağ? Sizin bağlar bakımsızlıktan dağ olmuş da dağ bile kalmamış yanıp bitip kül olmuş. Bence küllerini denize savurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…