- 19 Mart 2016
- 1.619
- 2.535
- 133
Iyi aksamlar. Geçen gün eşim şehir dışındaydı çok uzun bir süre değil sabah çıkıp gece 11de geldi normalde akşam 5te gelir ve evdedir hep. ve ben onsuz ne kadar huzurlu olduğumu fark ettim. Şimdi bir süre ayrı kalalim sen başka yerde kal diyorum şakasına diyorum sanıyor ciddiye almıyor Eşimin ailesi burda değil ben de evi ve çocuğun düzenini bozmak istemiyurm. Boşanmayı düşünüyorum öncesinde bir süre ayrı kalmanın kafa dinlemenin iki tarafın da düşünecegi bir zamanın olmasını istiyorum.
Bana hiç özel hissettirmiyor alelade biriyim onun için ne sevdiğini anlarım ne özlediğini ne akşamları biyanıma gelip sarıldığını ne cinsel acıdan vs. Neredeyse her gece salonda uyur. Konu cinsellik de değil insan yatakta bir eşiyle sarılmak istemez mi saçma sapan bir seyker söylediği için konuşmadım onunla bu akşam . Yine tek başıma bir seyker izleyip kitap okuduğum bir aksam oldu şimdi de tek uyuyacağım..
Esinle konuş bunları derseniz konustum mesajla yazdım uzun uzun anlattım yeri geldi 2 saat boyunca ağlayarak da söyledim değişmedi.
Bana olan öfkesi eleştirisi bitmedi hep yetersiz olan benim...
Ne biçim annesin
Çocukla bi doğru oyna.
Yine niye ağlıyor Düzgün bak çocuğa.
Doğru düzgün konuşmayı beceremiyorsun
çocuğa yazık senin gibi annesi var uninversite bitirdiğine bu mesleği yaptığına bile şaşırıyorum.
Yiyip içip yatıyorsun.
Tek yaptığın göbeğini şişirmek.
Uyusuk pısırik
Bir şeyi de becer.
Senin gibi anneden böyle çocuk( cocugum huysuz olduğunda edilen cümle)
Hepsi bana edilen sözler
Konu ilgisizlik de değil saygısızlık hadsizlik
Bana hiç özel hissettirmiyor alelade biriyim onun için ne sevdiğini anlarım ne özlediğini ne akşamları biyanıma gelip sarıldığını ne cinsel acıdan vs. Neredeyse her gece salonda uyur. Konu cinsellik de değil insan yatakta bir eşiyle sarılmak istemez mi saçma sapan bir seyker söylediği için konuşmadım onunla bu akşam . Yine tek başıma bir seyker izleyip kitap okuduğum bir aksam oldu şimdi de tek uyuyacağım..
Esinle konuş bunları derseniz konustum mesajla yazdım uzun uzun anlattım yeri geldi 2 saat boyunca ağlayarak da söyledim değişmedi.
Bana olan öfkesi eleştirisi bitmedi hep yetersiz olan benim...
Ne biçim annesin
Çocukla bi doğru oyna.
Yine niye ağlıyor Düzgün bak çocuğa.
Doğru düzgün konuşmayı beceremiyorsun
çocuğa yazık senin gibi annesi var uninversite bitirdiğine bu mesleği yaptığına bile şaşırıyorum.
Yiyip içip yatıyorsun.
Tek yaptığın göbeğini şişirmek.
Uyusuk pısırik
Bir şeyi de becer.
Senin gibi anneden böyle çocuk( cocugum huysuz olduğunda edilen cümle)
Hepsi bana edilen sözler
Konu ilgisizlik de değil saygısızlık hadsizlik
Son düzenleme: