- 2 Ocak 2015
- 175
- 141
- 38
-
- Konu Sahibi beyazzambak28
Sırt üstü yatınca ne oluyor? 5 yaşına kadar sizinle uyuyan bir bebekten nasıl bi özgüven bekleyeceksiniz.Teşekkürler arkadaslar gece eşim geldi ben birsey demedim sağa döndü sola döndü uyuyamadi ben kizarim diyene kalkmiyor dedimki sen içeri git sabah ise gidiceksin rahat uyu ben yolladım. Napalım bir şekilde düzelir artık. Bebeğim zaten besiginde yatıyor ama odasını ayıramam ben yaşından önce. Yani bu benim kişisel kararım gece sürekli kontrol ediyorum çünkü sırt üstü yatan bir bebek. Yan yatmaktan nefret ediyor.
Sırt üstü yatınca ne oluyor? 5 yaşına kadar sizinle uyuyan bir bebekten nasıl bi özgüven bekleyeceksiniz.
ahahahahha 4,5 yaşYaşından önce demiş elmayra; beş yaşından değil :)
Öbürü 3 yaşına imiş odasında yatıyor zaten :)
Öf kızlar bu biraz kafama takılıyor 4 aylık bebegim var yatak odamizda Beşikte uyuyor sıcak memleket burası ama henüz cam açmiyorum eşimde yaniyormus oturma odasında uyuyor cami açıp buz gibi.ama bu duruma canım sıkılıyor cikismalimiyim kabullenmeliyim bilemedim?
Öf kızlar bu biraz kafama takılıyor 4 aylık bebegim var yatak odamizda Beşikte uyuyor sıcak memleket burası ama henüz cam açmiyorum eşimde yaniyormus oturma odasında uyuyor cami açıp buz gibi.ama bu duruma canım sıkılıyor cikismalimiyim kabullenmeliyim bilemedim?
Adana sicagini bilmiyorsunuz sanirim. Antalya ne ki heheytHavalar serin yağışlı bu aralar antalyada..
Adana kaç derece olabilir ki ..
23 derece burası ..
ya bebeğinizi rahat ettireceksiniz..
ya kocanızdan ayrı olacaksınız. .
Bilemedim ki..
ikisiyle uyurum ..
Bebeğinizin odasını ayırabilirsiniz. .
Hemen anlatayım çünkü bir tane çocuk Odam var ve 3 yaşında kızım yatıyor ve bebeğe bulduğu her fırsatta bir tane şaplak indiriyor haliyle korumak zorundayım ikiside küçük aynı odada kalamazlar adamda oda sıcak diye yatmiyor neymiş cami acicakmis o da olmaz bebek var henüz serin olur.bilmem anlatabildimmi?5 yaş nedir orasını bende anlamadım :)Yani benim anlamadığım sey su madem bebek beşiğinde yatıyor neden odasını ayırmıyorsunuz ya da adam neden ayrı yerde uyuyor
Psikopatim öyleyse ben:)ne yapıyim ozaman 3 yaşındaki kizimidami tekrar bizim odaya alayım sayın bilirkişi ?Diğer çocuğunuz için, bebeğinizin sizle yatması oldukça kötü bir durum yalnız. Kaş yapayım derken göz çıkartıyorsunuz.
Bana bir şey olur, bir şey yapar kardeşine korkuları vesvese geliyor. Sağlıklı bir bakış açısı değil bu.
Valla Antalya yazın 45 derece yapış yapış bunaltıcı. .Adana sicagini bilmiyorsunuz sanirim. Antalya ne ki heheyt
Canım haklısın bende senin gibi düşünüyorum karı koca ilişkisinde değilim zaten ama insan işte uyurken eşini yanında arıyor.ama evlat oldumu işin ucunda kimseyi kendimi bile tanımam. Arkadas demişya sağlıklı bir bakış açısı değil diye.bilmem artık napayım Rabbim emanet etmiş onları bana.hersry bir yana 4 .5 aylık bebeğin odasını ayır diyen çok olmuş ben mi yanlış yoldayım yoksa herkes minik bebeklerinden ayrı odalarda mi uyuyor?Daha bebeğiniz küçük gece anne sütü alıyor o yüzden yanınızda kalması daha iyi geceleri aynı odada uyumuyorsunuz diye karı kocalık ilişkinizin zarar göreceğini zannetmiyorum bir dönem bu sadece sonuçta uyuyamıyor çalışıyor da eşiniz uykusunu alması lazım. Normal şartlarda sorununuz yoksa sorun olmamalı bu dönemde ayrı yatmak ama çokta ileriye gitmemeli bence mesela aynı odada uyumayı en fazla 2 yaşından sonra yapmamak lazım gibi geliyor bana o zama eşler arası uzaklaşma da başlayabilir.