ayrı ayrı uyumak

beyazzambak28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
175
141
38
Öf kızlar bu biraz kafama takılıyor 4 aylık bebegim var yatak odamizda Beşikte uyuyor sıcak memleket burası ama henüz cam açmiyorum eşimde yaniyormus oturma odasında uyuyor cami açıp buz gibi.ama bu duruma canım sıkılıyor cikismalimiyim kabullenmeliyim bilemedim?

Bu durumen sürekli olacagini zannetmiyorum..sonucta esiniz de insan uyumak istiyor olabilir.Sicak memlekette havasiz kalmak zor..Bebeginiz icin uygundur mutlaka sicaklik.Benim esimde bir süre ilk zamanlar biraz ayri yatmisti..Ama cok sükür aramizda sogukluk olmadi...iletisiminiz iyiyse korklmayin bence..

Adana canım.bende değilim ama adam yatıyor öf püf sağa dön sola dön uyuyamiyor kaç kez denediama yok ama işte elimde değil bozuluyorum

Adana canım.bende değilim ama adam yatıyor öf püf sağa dön sola dön uyuyamiyor kaç kez denediama yok ama işte elimde değil bozuluyorum
bebeğinizi kendi odasına alıp da bebek telsizlerinden kullansanız nasıl olur ? ağladığında duyarsınız , kocanız da camı açıp sizle uyuyabilir ?

Iletisimde sıkıntı yok ama işte sinir oluyorum meşe ağacı gibi kanepeye boylu boyunca yatar yatmaz horultuyla başlıyor rahat yatağı ona batıyor

bebeğinizi kendi odasına alıp da bebek telsizlerinden kullansanız nasıl olur ? ağladığında duyarsınız , kocanız da camı açıp sizle uyuyabilir ?
Canım birde kızım var 3 yaşında onun odası var bebekle birlikte kalamazlar suan bulduğu yerde bebeğe sarıyor sağolsun kizim:)birde ne bileyim ben telsizimde olsa daha kıyıp ayıramam çok minik gece emiyor.

Diyin bende pişiyırum ccugumuzu tek başına mı bırakayım oda da ben onun için idare ediyorum sende bnm ve onun için idare et diyin.

Havalar serin yağışlı bu aralar antalyada..
Adana kaç derece olabilir ki ..
23 derece burası ..
ya bebeğinizi rahat ettireceksiniz..
ya kocanızdan ayrı olacaksınız. .
Bilemedim ki..
ikisiyle uyurum ..
Bebeğinizin odasını ayırabilirsiniz. .

eşim çalıştığı için erken yatıyor bense sabaha karşı, genelde birarada yatmamış oluyoruz bizde bir sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar.
salonda yattığımda çok oluyor kedim yatak odamızın kapısında miyavladığında mesela eşim bensiz yatabiliyor ama kedim asla

Yapmayın etmeyin, ayrı yatmak böyle bir durumda çok anlayışla karşılanması gereken bir şey. Allah bağışlasın küçük meleği. Anne için zahmetli ama tatlı bir durum bebek ama erkekler çok kötü etkilenebiliyor. Bir de kan ter içinde uyumasını istemeyin bence.

Bebeğinizi ayırmalısınız. Buyuk kızınızın odasına alsanız nasıl olur? Bir problem çıkabilir mi? Ben esinizde bir problem göremedim çünkü o sıcak , yapışıklık hiç çekilmiyor.

Adana sicağini bilirim hiç çekilmez.
Bunun altinda bişey aramayin.
Çok takiyorsaniz bebeğinizin odasini ayirin ve bebek telsizi kullanin.

Bu ille birlikte yatılır mantığını anlayamıyorum

Oğlum 3 aylıktan 2 yaşına gelene kadar onun odasında yattım eşim de bizim odada

Ne soğukluk oldu ne düşmanlık ne boşandık ne cinsel hayatımız bitti bir süreçti şartlar onu gerektirdi oldu

Önümüzdeki ay havalar daha da ısınacak o zaman ne yapacaksınız adama bebek varken pencere açılmaz hem de havasız olur 3 kişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…