- 2 Ocak 2015
- 175
- 141
- 38
-
- Konu Sahibi beyazzambak28
bebeğinizi kendi odasına alıp da bebek telsizlerinden kullansanız nasıl olur ? ağladığında duyarsınız , kocanız da camı açıp sizle uyuyabilir ?Adana canım.bende değilim ama adam yatıyor öf püf sağa dön sola dön uyuyamiyor kaç kez denediama yok ama işte elimde değil bozuluyorum
Hele ki Adana havası... Gölgede durduğun yerde terliyorsun. Çok fena bir sıcağı var Adana'nın.Adana canım.bende değilim ama adam yatıyor öf püf sağa dön sola dön uyuyamiyor kaç kez denediama yok ama işte elimde değil bozuluyorum
Eşlerin ayrı uyuması taraftarı değilim. .
Nerdesiniz henüz Antalya bile serin ?
Canım birde kızım var 3 yaşında onun odası var bebekle birlikte kalamazlar suan bulduğu yerde bebeğe sarıyor sağolsun kizim:)birde ne bileyim ben telsizimde olsa daha kıyıp ayıramam çok minik gece emiyor.bebeğinizi kendi odasına alıp da bebek telsizlerinden kullansanız nasıl olur ? ağladığında duyarsınız , kocanız da camı açıp sizle uyuyabilir ?
Adana sicağini bilirim hiç çekilmez.Adana canım.bende değilim ama adam yatıyor öf püf sağa dön sola dön uyuyamiyor kaç kez denediama yok ama işte elimde değil bozuluyorum