- 2 Ocak 2015
- 175
- 141
- 38
- Konu Sahibi beyazzambak28
Peki ozaman hiç canımı sikmayayim bu duruma Teşekkürler arkadaslar.:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet antalyada kapilar acikken bile serin hava klimadan hic bahsetmiyorum bile. KatiliyirumEşlerin ayrı uyuması taraftarı değilim. .
Nerdesiniz henüz Antalya bile serin ?
Kabullenme sakın yoksa alışkanlık yapıyor benımkıde ara sıra oturma odasında koltukta uyur kalırdı sonraları hic yatak odasında yatmaz oldu öncelerı umursamadım sonra yatak odadında yat dıye defalarca söyledıysemde adam tamam desede orada yattı buda ilişkimiz cok sarstı yatak odasına gelse ıle bu seferde ben ondan rahatsiz olmuştum alışmıstım yalnız yatmaya ve sonucta ayrıldık sebebı ayrı yatmak olmasa bıle bence ılk adımları olmuştu...Öf kızlar bu biraz kafama takılıyor 4 aylık bebegim var yatak odamizda Beşikte uyuyor sıcak memleket burası ama henüz cam açmiyorum eşimde yaniyormus oturma odasında uyuyor cami açıp buz gibi.ama bu duruma canım sıkılıyor cikismalimiyim kabullenmeliyim bilemedim?
eskiden bende bozulurdumda şimdilerde fena horluyor o yüzden ben sepetliyorumÖf kızlar bu biraz kafama takılıyor 4 aylık bebegim var yatak odamizda Beşikte uyuyor sıcak memleket burası ama henüz cam açmiyorum eşimde yaniyormus oturma odasında uyuyor cami açıp buz gibi.ama bu duruma canım sıkılıyor cikismalimiyim kabullenmeliyim bilemedim?
Simdi okudum su anda ayiramayacaginizi.Bebegi odasini ayirmayi dusunmez misiniz?