ayrı ayrı uyumak

Kızlar ev 3+1 yani çocuk Odam 1 tane. Kizim yatıyor orda ve oda 3 yaşında bebeğe zarar verebilir korkusu var o da çocuk sonuçta

Bencede kesinlikle çocukları aynı odaya koymayın 3 yaşta ya çok kıskanır yada çok fazla sever aklı ermez zarar verebilir....Bırakın esiniz rahat rahat uyusun evladinizdan önemli değil sonuçta çok fazla küçük çünkü

Öf kızlar bu biraz kafama takılıyor 4 aylık bebegim var yatak odamizda Beşikte uyuyor sıcak memleket burası ama henüz cam açmiyorum eşimde yaniyormus oturma odasında uyuyor cami açıp buz gibi.ama bu duruma canım sıkılıyor cikismalimiyim kabullenmeliyim bilemedim?
Kabullenme sakın yoksa alışkanlık yapıyor benımkıde ara sıra oturma odasında koltukta uyur kalırdı sonraları hic yatak odasında yatmaz oldu öncelerı umursamadım sonra yatak odadında yat dıye defalarca söyledıysemde adam tamam desede orada yattı buda ilişkimiz cok sarstı yatak odasına gelse ıle bu seferde ben ondan rahatsiz olmuştum alışmıstım yalnız yatmaya ve sonucta ayrıldık sebebı ayrı yatmak olmasa bıle bence ılk adımları olmuştu...

Bence hava sicak diye gitmiş bakmis rahat geri dönmemiş:)

Çünkü bir ara sicakti ama 4 gündür oldukça serin hava Az once cam acik oturamadm bile ki uyumak hic sanmıyorum. Ama çok takmayin kafaya ya akisina birakin..

bence kesinlikle ayrı yatılmamalı.ablamla eski eşide böyle ayrı yatıyorlardı.başlarda eski eşi kendi isteyerek ayrı yatsada sonradan bunu öyle bi başına kalktıki ablamın anlatamam.

Benim bebeğim kolikti gece hiç durmadan ağlardı ilk birkaç ay bizde hep ayrı yattık eşimle işe gideceği için. Bende üzülürdüm o zamanlar ama şimdi herşey normale döndü. Sizinde normale dönmesi yakındır :)

Öf kızlar bu biraz kafama takılıyor 4 aylık bebegim var yatak odamizda Beşikte uyuyor sıcak memleket burası ama henüz cam açmiyorum eşimde yaniyormus oturma odasında uyuyor cami açıp buz gibi.ama bu duruma canım sıkılıyor cikismalimiyim kabullenmeliyim bilemedim?
eskiden bende bozulurdumda şimdilerde fena horluyor o yüzden ben sepetliyorum :KK53:
ayrı yatınca gecem ziyan oldu gibi hissederdim , şimdi uyuyamayınca gecem ziyan oldu gibi hissediyorum:KK53:

4 aylık bebek anneden ayrılmaz bence, biz 8 aylıkken ayırdık odasını ama tek çocuk, ha 1 aydır 3 kişi yatıyoruz yatak odasında o ayrı

Bebeğinizin odasını artık ayırmanız gerek diye düşünüyorum ayrı yatmanızdan ziyade

guvenli baglanma diye birsey var hanımlar,4 aylık minnak hic anneden ayrılır mı Allah askına:KK43: kendi besiginde yatsa bile annesiyle aynı odada kalması lazım.
1 ay daha disinizi sıkın,havalar iyice sıcaklar ve canımınızı acarsınız yatak odanızın,esinizde yanınızda yatmaya devam eder.

birkaç ay daha dayan bebeği ayrı odaya çıkarırsınız eşn de klimasız uyuyamıyomuş oraların sıcakları da hakkaten çok kötü

X