• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayranlı detoks

pelinne

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
29
0
16
Ankara
arkadaslar ben bu detoksu denedim.ara sıra da yapmaktayım,şiddetle tavsiye ediyorum.uzzuuuuun süre değil! sadece 2 gün sonra etkisini göreceksiniz.aç kalmak,baş ağrıları,mide kazınmaları sorunlarına maruz kalmadan.ben 2 sene ewweline kadar 85 kilodan akapunktur ile(yanında spor ve diyet uygulayarak 67 kiloya kadar düştüm,diyeti bırakıp arkasından,tatilde ipin ucunu bir kaçırdım...diyetin dışına çıktım..... velhasıl şu anda72 kiloyum.ara sıra bu detoks bana hem kendimi iyi hissetmemi, hemde vücudumun rahatlamasını sağlıyoo.tarif aşağıda anlatacağım gibidir.sizlerde sonuçları paylaşın.ben eminim ki hiiiç vermeyen olmayacak.
bununla birlikte vücudunuzda size teşekkür edecek....:)

AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)

KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI

2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR...)

1. ve 2. gün kahvaltı aynı sekıldedır.

sabah saat 09-10 kahvaltı:

1 dilim kepek ekmek,1 haşlanmış yumurta,az mıktarda beyaz peynır,ve domates,salatalık,yeşıllık. (çiğ sebzeler bolca yenebılır)

gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....

yarım yağlı yoğurttan yapılmış toplamda 1.5 lıtre yarım yağlı yoğurttan yapılmış ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...bu karışım sadece bir günlüktür ertesi gün tekrar aynı ölçüde yapıcaksınız. ayran toplamda 1.5 lt olucak kıvamı size bağlı...

yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...

kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.

2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız

kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır

alıntıdır...

siz bunu denediniz mi yoksa alıntı mı yaptınız? ben şu an 59-60 kilo arasındayım. ben yapsam sağlıksız mı olur acaba...

siz bunu denediniz mi yoksa alıntı mı yaptınız? ben şu an 59-60 kilo arasındayım. ben yapsam sağlıksız mı olur acaba...

ben bunu çoook kere yaptım.ve bugün yine basladım.alıntı kısmı tarif kısmıdır.1-2 kilo arası gittiğini göreceksin randomlife.ayda bir kere yaparsın,fazla kilon yok.kolay gelsin.

bende bu çorbadan yiyerek haftada 1 700 kilo verdim ve kendimi çok hafiflemiş hissettim
arada sırada yapıyorum bazen çok işe yariyo ve tok tutuyo ben tadını beğendim
ben içine biraz tuz ve bol nane pulbiber dökerek yiyorum

bende bu çorbadan yiyerek haftada 1 700 kilo verdim ve kendimi çok hafiflemiş hissettim

canıııım!bende içine çok miktarda pul biber atıyorum ,metabolizmam için.ama tuz atma . ödemlerini atamazsın.kilo verirken vucudun da aynı zamanda su toplar ne kadar verdiğini anlamazsın.

haftada derken??haftanın iki günü mü yaptın?yoksa hafta boyu fln mı?

Çok iyiymiş, ben de deneyeyim. Diyetin 3. haftyasındayım kilom takıldı. İşime yarayacak, çok teşekkür ederim.

merhaba bu detoksu yapmaya çok heves ettim kısmetse cumartesi başlamak istiyorum eğer sitedeysen sormak istediğim bir kaç soru var umarım sesimi tez zamanda duyarsın :))

Cuma akşamı saat 10.30' yüklü menülü çay sofrası kurdum.
Cumartesi sabah hint yağı içerek bağırsaklarımı temizledim.
Hafif bir kahvaltının ardından nohut dışındaki malzemelerle karışımı hazırladım.
Tüm gün yedim.
Biraz fazla su içmeye çalıştım.
Akşam bir avuç kuruyemiş yedim.:18:
Dün sabah 76 kiloya yakındım, bu sabah 75 gibiyim.
Bu gün detoksa devam ediyorum.
Yarın ki değişikliği de yazacağım.

Pazar günüde aynen cumartesi gibiydi.
Ayrıca ev ahalisine sofra donatıp kendim yiyemediğim için surat astım.
Eşim anasına surat ettiğimi sandı.
Aramız limoni.:27:
Kilom bu sabah tam 75.
Sizce karda mıyım. zararda mı?:26:

merhaba bu detoksu yapmaya çok heves ettim kısmetse cumartesi başlamak istiyorum eğer sitedeysen sormak istediğim bir kaç soru var umarım sesimi tez zamanda duyarsın :))

mrb.biraz geç oldu ama epeydir uğramıyoprum buralara. :( ameliyat sebebiyle uzun süre yatakta mahsur kaldım..

bu detoksun hiç bir yan etkisi yok..rahatlıkla yapabilirsinn

Back
X