Yöresel Tarif Ayran Aşı Çorbası-Bohça Kebabı-Hindistan Cevizli Balparmak Tatlısı-Ankara İrmik Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Elinize , emeğinize sağlık yemekler ayrı ,ayrı güzeller ,yanlız semaver çayı beni benden aldı tek başına ev ortamın da çok otantik , samimi

Elinize , emeğinize sağlık yemekler ayrı ,ayrı güzeller ,yanlız semaver çayı beni benden aldı tek başına ev ortamın da çok otantik , samimi
Çok teşekkür ederim burada semaver çayı meşhurdur. Hatta babama demlikte çay yapınca kötü bir şey yapmışız gibi geliyor:))) kıtlama şekerle sonunu görürler semaverin

Ellerinize sağlık menünüz çok güzel..tatlıyı da çok beğendim bişey sormak istiyorum bu ölçüden tahmini kaç adet çıkıyor acaba?

Evet tatlıyı sordum:)
Ya biliyor musun bu ölçü ile o.kadar bereketli çıkıyor ki iki kalabalık misafiri çok rahat ağırlarsın. Tabi boyutu da önemli ama 100 tane dediğim boyutlarda çıkıyor canım. Diğer yazdığım topiklerdeki arkadaşlarım yaptılar ve çok.memnun kaldılar

Anladım canım teşekkürler maşallah bereketliymiş..tekrar ellerine emeğine sağlık yarışmada başarılar diliyorum♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…