Mrb arkadaslar günlerdir aptal gibi ysşıyorum.ayrılık kararı kayınvalide etkisi sorumsuz bir koca ve şimdide sahte face hesapları ukraynaya tatile gitmeler.tek desteğim daha iki ysşındaki canıma can katan meleğim kızım ömrüm.öyle güzel Şeyler hayal ederek evlenmiştik ki.yada ben öyle hayal etmişim.şimdi elimde koca bir hiç....
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrılmak üzere olduğum eşimin sahte bir face Hesabı varmış bir kez daha yıkıldım
- Konu Sahibi Belen2015
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bosaniyorum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Temmuz 2014
- 1.321
- 1.026
- 333
Evet kızgınlığım hat safhada.5.6 ay önce evlerimizi ayırdık eşimle 8 yıllık Evliyim.terkedildim.burada çok detaylı yazamıyorum uzun sürecek.kızım olduktan sonra bu kişinin ailesiyle fazla görüşünce hem bu kişiden hem ailesinden soğudum.biliyorsunuz herkes herşeyi çok iyi biliyor o dönemde.herşeye karışmalar bana tamamen ters gelen şeyler vs vs.işe başlayınca kızıma mutlaka annem bakıcak deyince kızım babannede buldu kendini.bunda kötü hiçbirşey yok yanlış anlamayın.aksine iyi bir durum ama babannenin kimliğine bağlı.yobaz kaba sadece tavukla beslenen feci küfür eden bana bacım diye hitap eden erkek aldatır normaldir diyen bir kadın Kızımın babannesi oldu.haliyle oğluda öyleymiş.giderek annesine benzemeye başlamıştı.saçma sapan bir aile.neticede ben bunlardan soğudum sonra bir Sürü Şeyler yaşandı ve ben ilişkime sınır koydum.Kızımı babanneye Kapıdan verdim Kapıdan aldım sadece meraba.fazla samimi olunca ipin ucunu kaçırıyor çünkü.kendimi değersiz seviyesiz Önemsiz aptal bir kadın gibi hissediyorum ki bu arada ben bir öğretmenim.neticede eşim bunları öne sürerek evi terketti.o günden beri sadece kızımı almaya geliyor hafta sonları.kendiside gelmiyor arkadaşını gönderiyor kendisi de aşagıda arabada bekliyor.şimdide aylar sonra öğrendimki bu insanın yıllardır benden gizlediği bi face Hesabı varmış başka bir isimle.hiç tanımadığım kızlar erkekler ...msjlar...yurt dışı tatilleri.... Filan... Durum böyle
- 5 Temmuz 2014
- 1.321
- 1.026
- 333
Evet kızgınlığım hat safhada.5.6 ay önce evlerimizi ayırdık eşimle 8 yıllık Evliyim.terkedildim.burada çok detaylı yazamıyorum uzun sürecek.kızım olduktan sonra bu kişinin ailesiyle fazla görüşünce hem bu kişiden hem ailesinden soğudum.biliyorsunuz herkes herşeyi çok iyi biliyor o dönemde.herşeye karışmalar bana tamamen ters gelen şeyler vs vs.işe başlayınca kızıma mutlaka annem bakıcak deyince kızım babannede buldu kendini.bunda kötü hiçbirşey yok yanlış anlamayın.aksine iyi bir durum ama babannenin kimliğine bağlı.yobaz kaba sadece tavukla beslenen feci küfür eden bana bacım diye hitap eden erkek aldatır normaldir diyen bir kadın Kızımın babannesi oldu.haliyle oğluda öyleymiş.giderek annesine benzemeye başlamıştı.saçma sapan bir aile.neticede ben bunlardan soğudum sonra bir Sürü Şeyler yaşandı ve ben ilişkime sınır koydum.Kızımı babanneye Kapıdan verdim Kapıdan aldım sadece meraba.fazla samimi olunca ipin ucunu kaçırıyor çünkü.kendimi değersiz seviyesiz Önemsiz aptal bir kadın gibi hissediyorum ki bu arada ben bir öğretmenim.neticede eşim bunları öne sürerek evi terketti.o günden beri sadece kızımı almaya geliyor hafta sonları.kendiside gelmiyor arkadaşını gönderiyor kendisi de aşagıda arabada bekliyor.şimdide aylar sonra öğrendimki bu insanın yıllardır benden gizlediği bi face Hesabı varmış başka bir isimle.hiç tanımadığım kızlar erkekler ...msjlar...yurt dışı tatilleri.... Filan... Durum böyle
Kendinizi aptal gibi hissetmeniz çok normal bence ama kesinlikle öyle değilsiniz. Çok güvenmişsiniz. Eşinizin karaktersizliğine diyecek bir şey bulamıyorum.
Öfkeyle hareket etmeyin, sonra haksız duruma düşebilirsiniz.
Kızınızı o adamla büyüteceginize sizin terbiyeniz ile büyüyecek.onun geleceğini düşünün ne kdr az zararla çocugu bu durumdan kurtarırsanız onun geleceğine ytrm olur. Gördüğüm kdrı ile evli olup birbirinin ömrünü ve çocugun beynini çürüten çok.üzülmeyin demiyorum ama sonraki yaşamınıza dua ediyorum allh bahtınızı açık etsın .belki şan bundan sonra güler bellimi olurKafam karmakarışık yazdıklarımı şöyle bir okudumda çok yüzeysel.ayrıntılar daha fena.sanırım kurtulduğuma sevinmeliyim.tek acıyan yanım kızım...
Öfkeyle hareket ettim ve o an aklıma gelen herşeyi söyledim.tabi inkar.ama herşey gün gibi ortada.ve sonunda da bana söylediği şu : Karılık yapsaydın ??? Ne kadar Onur kırıcı haysiyetsizce söylenmiş birşey.yıkıldım tabi.ve üstüne kızımı almakla tehdit ediyor beni.yaptıklarına bakmıyorKendinizi aptal gibi hissetmeniz çok normal bence ama kesinlikle öyle değilsiniz. Çok güvenmişsiniz. Eşinizin karaktersizliğine diyecek bir şey bulamıyorum.
Öfkeyle hareket etmeyin, sonra haksız duruma düşebilirsiniz.
- 5 Temmuz 2014
- 1.321
- 1.026
- 333
Öfkeyle hareket ettim ve o an aklıma gelen herşeyi söyledim.tabi inkar.ama herşey gün gibi ortada.ve sonunda da bana söylediği şu : Karılık yapsaydın ??? Ne kadar Onur kırıcı haysiyetsizce söylenmiş birşey.yıkıldım tabi.ve üstüne kızımı almakla tehdit ediyor beni.yaptıklarına bakmıyor
Kendisini dev aynasında mı görüyor acaba? Öfkeyle hareket etmek değil sizinki içinizi boşaltmak. Rahatlamışsınızdır eminim. Bu aşamadan sonra sakin adımlar atın. Hiçbir şey sizden daha değerli değil.
Elinizde delil var ise hiçbirşekilde kızınızı alamaz (sizden çok çok zengin olmadığı muddetçe )ki avukat herşeyi soyler ztn.evliliği temelden sarsmak gibi bişey okumuştum bi madde var .birde çocuk ztn küçük anneye muhtaç .maddi manevi ne varsa dava edın .deliller yeterli ise tek celsede hallolur.ama sürünsün
Onun parasını istemiyorum diye düşünüyorsanız bile süründurun.bak nasıl oluyormuş tatıle gitmeler faceler.sen çocuk buyuturken adam keyfe geliyor.ki çocuk büyutmek çalışan bir bayan için extra zor
Onun parasını istemiyorum diye düşünüyorsanız bile süründurun.bak nasıl oluyormuş tatıle gitmeler faceler.sen çocuk buyuturken adam keyfe geliyor.ki çocuk büyutmek çalışan bir bayan için extra zor
Ay şimdi tek celse fln dedim boşanın fln ama geri adım atacaksanızda kusura bakmayın lutfen bu benım net fkrim.şuan samimi arkadaşım hala suruncemede evlılık yurutuyor ...hergun biraz daha yıpranıyorlar sırf çocuk var dıye bi aldatma olayını atlatmaya çalışıyorlar.bazı kadın vardır atlatır sıneye çeker.kimide tükürmeye degmezsın der çeker gider.
Biz anlaşmalı Boşanma protokolünü hazırladık imzaladım bir ay önce.tazminat filan istemedim.tabi bunlar yoktu o zaman.zaten istesemde vermez.asarım keserim havasında biri.yaparda.bin tl nafakayı zor kabul ettirdim.ama bir aydır dava açıcak.neymiş çok üzülüyor bunalıma giriyormuş her gün içiyormuş.arkadasları söylüyor.
Olurmu hiç hepimiz yaşını başını mesleğini almış koca insanlarız.siz öyle dediniz diye öyle birşey neden yapıyım.Ay şimdi tek celse fln dedim boşanın fln ama geri adım atacaksanızda kusura bakmayın lutfen bu benım net fkrim.şuan samimi arkadaşım hala suruncemede evlılık yurutuyor ...hergun biraz daha yıpranıyorlar sırf çocuk var dıye bi aldatma olayını atlatmaya çalışıyorlar.bazı kadın vardır atlatır sıneye çeker.kimide tükürmeye degmezsın der çeker gider.
- 6 Temmuz 2015
- 4.638
- 14.561
- 208
Ya bu detayları öğrendikçe iyi ki boşanıyorum, bu adam haysiyetsizmiş diye şükredeceğine üzülüyor musun?
Boşanacağım adamın adilikleri ortaya çıktıkça daha rahatlardım ben ya, içimde ufacık şüphe kalmazdı.
Arkana bakma kaç, çocuğunu da kendi bildiğin şekilde güzel yetiştir. KV bana bacım diyip küfür etse, çocuğumu böyle abidik kubidik yetiştirmeye kalksa ve eşim buna eyvallah dese bu bile ayrılık sebebi.
Kaç kaç bu insan kılıklı dallamalardan, üzülme bile.