Ayr ehirlerde ak.

gnr

my
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
1.240
0
116
İstanbul
arkadaslar sevgilinizi ne kadar görmüyorsunuz benim baya oldu haftaya gelicek çok özledim onu..bizim gibi ayrı sehirlerde yasayanlar buyrun :içelim:

Ben 3 aydır görmüyorum şehır dışındayız ikimizde ama sevgimizden hiçbirşey eksilmedi maşallah dıyelim.

Ben 3 aydır görmüyorum şehır dışındayız ikimizde ama sevgimizden hiçbirşey eksilmedi maşallah dıyelim.

aynen cnm katılıyorum insan gercekten sevdikten sonra uzaklık o kadar sorun olmuyor
onu her zaman göremesem de çok seviyorumm:kedi:

bende okul için başka bi şehirdeyim. 2 aydan fazla oldu görmüyorum ve çook özledim :gitme:

ayhh evt okul için bende ç.kaledeydim üniversitede gecen seneye kadar cok zordu ya görememek gelip gidiyordu ama gurbet zor:gitme:

Biz ayrı şehırlerde olduğumuzdan görüşemıyoruz bende çok özledimmmmmmm.:1hug:

aynen cnm neredesiniz siz ben ist sözlüm ısparta her zaman görüşmek nasip olmuyor ama bu hafta gelicek

bizim 4 ay oldu görüşmeyeli mafoldumben
ocakta kavuşçaz kısmetse çok özledim onu
uzaktan ilişki yürütmek çok zor

ay cnm ya cok iyi anlıyorum snei bende kaç aydır görüyorum evet uzatmak yürütmk çok zor ama her yürekte yapamaz kaldıramaz bunu en güzeli bu kadar uzaklıgın sonunda kavusmak evlenmek ahh ahh seninki nerde cnm

biz üniversitede tanıştık okullarımız bitmedi uzadı ama sadece sınavlara gidicez sınav da ocakta
ben tekirdağdayım sevgilim ankarada
ocak ayında şöyle 3 hafta falan görüşçez kısmetse zaman çabuk geçsin istiyorum

ben samsundayım nişanlım antalyada.. okuldayken sürekli beraberdik, 1.5 senedir ayrıyız, çook zor ama birbirimizi uzaktan sevmeyide öğrendik

en son eylül 2de gördüm:gitme: yakında gelicek inş :Saruboceq:

bende eşimle 1 sene farklı şehirlerden çıktım. Ben İstanbuldaydım o Eskişehirde ve her ay gelmeye çalışırdı ancak sadece haftasonu kalabiliyordu bayramda biraz daha fazla. İki ay hiç görüşmediğimiz olmuştu ama cepler sağolsun gece gündüz hep tel kulağımızdaydı ayrıca msndende konuşmalar idare ettik. Şimdi 2 seneyi aşkın süredir evliyiz. Eskişehir'e gelin geldim ve çok mutluyum. Yeter ki gönüller bir olsun..

ay cnm ne güzel bende ist sözlüm ısparta bizde tel msn kafayı yices ama evlensekte bugunleri hatrlasak bu uzaklıktan sonra evlenmek çok güseldir herhalde herseyi yasamak:) ç.kale okurken rahat görüştük geldi kaldı falan ama şimdi gelio gidio offf oofff

alışkanlıklardan kopmak hiçbir zaman kolay olmamıştır zaten

zor gelebilir

geçici bi ayrılıksa bu kadar dert etmeye gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…