• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynur Erşahin Tüp Bebek Deneyenler

yellowspring

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2019
41
6
1
35
Merhaba,

İstanbul Göztepe Medical Park'ta Aynur Erşahin'de tüp bebek denemesi yapanların bilgi ve tecrübelerini öğrenmek istiyorum. Kendisi ile ön görüşme yaptığımda sıcakkanlı ve ilgili bir doktor olduğu izlenimi oluştu ama tecrübe edenlerden de dinlemek isterim.
Bunun dışında benim amh: 0,63 rahim filmim ve hormon değerlerim normal onun dışında eşimde de problem yok. Tedavi ile ilgili talep etmem veya dikkat etmem gereken şeyler neler ? İlk denemem olacak bu sebeple tecrübeleriniz benim için çok önemli.
Şimdiden vakit ayırıp cevap veren herkese teşekkür ederim.

Arkadasımın miyomu vardı ve aynır hanımda tüp beneği tuttu cok ilgili ve sıcak kanlı ve embrıyo ferhat bey cok basarılı

Ben aynur hanim da transfer oldum su an sonucu bekliyorum. Oncelikle dualariniza talibim. Benim tekrarlayan dusuklerim var ve benim durumda olan bi arkadasim aynur hoca nin tedavisiyle anne oldugu icin tercih ettim hatya arkadasimin amh degeri cok kotuydu su an gidishattan da memnunum maddi gucum yettigi kadar da devam edicem ama muayeneleri kisa suruyo cunku gercekten cok yogun kendisi ayni zamanda ogretim gorevlisi oldugu icin. Ferhat bey de memorial den birlikte gelmis aynur hocayla medical park a. Yani hastane genel olarak motivastonu yuksek bi hastane ama cok ozel ilgi istiyosaniz size gore degil bence mesela bazen randevu karisikliklari yasanip sadece 5 dk alelacele miayene oldugum anlar oldu ama aynur hocanin muhtesem.bi otokontrol sistemi var her zaman muhtesem pozitif olumlu o yuzden bende elimden geldigi kadar bu eksiklikleri gormemeye calisiyorum. Mesela o yogunlukta intralipid serumum unutuldu. Yani biraz da hastanin bilincli olmasi gerekiyo ama suna inaniyorum siz ne kadar unutsanizda aynur hoca unutmaz.

Merhabalar kızlar,
Açıklamalarınız için teşekkür ederim. İlgisizlik konusuna şaşırdım çünkü şuan hastası olmamama rağmen telefonla birkaç kez aramama rağmen gayet açıklayıcı bir şekilde cevap verip sorularımı yanıtladı. Bir de sanırım doktordan çok embriyolog önemli. Ferhat Bey'i de çok övüyorlar o yüzden tercih etmek istiyorum. Yumurta kontrol muayanelerine kaç kez gittiniz? Bir de tedaviye başlayacağım gün Aynur Hanım yurtdışında olacak. Nur Hanım ilk gün sadece ultrason kontrolü yapacak biz zaten ilk görüşmemizde sana ne kadar doz kullanacağımızı belirlemiştik ben olmasam da olur takip aşamasında olucam zaten dedi bu konu biraz beni düşündürdü.
Reglin 3. günü hormon tahlilleri yapıyorlar mı, yoksa direkt ultrasonla kontrol edip ilaçları mı yazıyorlar?
Bir de ilaçları almak için anlaşmalı eczane var mı? Bazı eczaneler ilaçları daha uyguna verebiliyormuş.
@Dilek1934 intralipid serumu öncesinde düşük yaşayanlara mı yapıyorlar? Birde ücreti nedir?

Back