geçmş olsun canım ayna yardımıyla bakmışsın ama dikkat et canım.idrar deliğinin altında vajinal kasılmalarla açılıp kapanan bir açıklık var dimi bunu görebildin mi?
evt sanırım aynen anlattıgın gibi içsel kaygı sıkıntı ve bunu düşünürken ateş basması sonrada cok kötü oluyorum
yok bir şey olmamıştır. merak etme:))[/Q
saol ya
söylediğim gibi canım, biran önce psikologa gitmelisin. Sen şimdi bir jinekologda gitsen sana bakire olduğunu söylese, sen yinede kendini kontrol etmekten vazgeçemezsin. Senin sorunun psikolojik mutlaka doktora görünmelisin canım.
Önceki konularınızı okumadım ama burada okuduğum kadarıyla sıkıntınız psikolojik.
Birşey olmamıştır zarar filan ama bunu burdan bizim yazmamız çözüm değil. Doktora gitmeniz de çözüm değil. Çünkü doktor sağlam dese bile ertesi gün gene bakacağından eminim.
Hatta ve hatta evlenip o zardan kurtulduğunda da başka bir konuda takıntı geliştirip kendine eziyet edeceğinden de eminim.
O yüzden bir psikyatra ve bir psikologa görün lütfen. Bu rahatsızlık ilerlediğinde tedavisi zorlaşıyor. Yol yakınken önlemini al.
yok bir şey olmamıştır. merak etme:))
Muhahahaa ay çok trajikomik yaff
Harbiden hergünmü bakıyosunuz
sen niye korkuyosun ki bu kadar sert bi cisim falan sokarsan tamam hadi ya da bir erkekle sürtünerek birlikte falan olursun mesela ha o zaman korkmakta haklısın derim ama durup dururken niye bozulsun ki endişelenicek bişi göremiyorum ben yanifisfisfis
piririkkkızıyorum cnm ama..bak ben sana bir ara bendede oldugunu bu psikolojinin ve neler yasadıgımı uzunn uzun anlatmadımmı hemde acık acık..cnm seninki bana göre hiç kalır bnm travmalarıma göre yaa dr ilşki yasamadıktn snra oraya byük bir cisim girmedktn snra mmkn deil dedi hatta bana bide dediki derdn yok ya drt arıosun bence dedi.bak bende bakıodm hemde hergn dşün..ıkınmayla bişe olsa yada acıp bakmaylaa doktora hiç gitme ozaman öle bi geriolarkii bakmak için işte tmm şmdi bozuldu dersin..ama düşün doktor sonucta o işinin ehli..bence en kısa zmanda dr.a git görün..
Neden kendini rahat bırakmıyosun ?
Neden kendini teselli edemiyosun ? Sürekli bunu düşünerek beyninde bunu saplantı haline getirmişsin.
Sürekli aynı şeyleri düşünerek psikolojin bozulmuş ve herşeyi buna bağlıyosun.
Ben hala anlayamıyorum, seninle evlenicek olan erkek, sen olduğun için seni sevdiği için evlenicek.
Seninle evlenicek, kızlık zarınla değil !!!
Belkide yaşadığın bölgede ve ailen de seni bu kadar düşündürüyo bilemiyorum ama mantıklı olmalısın.
Bence bir an önce topla kendini !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?