• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aynı takıntım

pipirik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2010
93
0
36
Sakarya
yaklasık 4 ay öncede aynı konuda soru sormustum ve yardımcı olmustunuz kızlık zarı bnde takıntı oldu gercekten bi anımı bunu düşünmeden geçiremiyorum artk nolur yine yardımcı olun ablalar daha öncede demstm hçbi ilişkim olmadı bnde tskıntı oldu bu durup dururken bakmamla basladı hersey anlayamasamda durup dururken bakıyor yorumlar yapıyordum kendi kafama göre inanın artık sabrım kalmadı bilen sölesin 1 gün önce adetliydim duşa giricektim 1 gün gecmedi bile adetimin bittiği yine bakayım dedim günde kac kere bakıyorum kızlık zarım yırtıkmı die bilemezsiniz heran aklımdan cıkmıyor bakııyordum tabi biraz cektirerek ama fazla diil ztn korkyom bsy oldumu die cekemiyom fazla büyük dudaklardan cekiyordum (irençleştim sanırım ama tam anlatmak için) neyse kendi kafama göre baktım yine içtemi zar idrar çıkışının altımı orasıda ortaı acık kenarları birleşik içtede duvar gibi bşy var ıkındım daha iyi görmek için sora duşta yaklasık 10-15 dk sora genital temizliğimi yaparken (agda falan diil)normal temizlik kan geldi daha sonra kan pıhtısı ki adetliyken cok olur büyük büyük ve hissederim böyle işte ablalarım bn yaklasık bi senedir bu konuyu heran düşünüyorum bşyde yapmadım bakarken ıkınınca büyük dudakları çekince yırtılırmı korkuyorum gercekten adetliydim 1 gün önce ve pıhtı geldi ama bn kendimi cok suclu hissediyorum doktora gideyim diyorum cesaret edemiyorum düşünürken bile ağlıyorum kolay yırtılırmı sizce birsey olmusmudur gercekten bnm için cok önemli nolur yardımcı olun cok korkuyorum eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

senin artık ciddi boyuta ulaştı bu takıntın
kendini bi rahat bırak başka derdin mi yok senin
sen en iyisi bi psikiyatriye görün ruh ve beden sağlığın için.

kuzucum korkuyosan niye elleşip duruyosun kendine
durduğu yerde bişey olmaz diye anlattık kaç tane insan sana burda
yalandan mı yapıyosun bilmiyorum ki
durup durup orana takıyosun kafayı
senin bu yaptığın sana normal geliyosa sana
diyecek tek kelimem yok artık

kuzucum korkuyosan niye elleşip duruyosun kendine
durduğu yerde bişey olmaz diye anlattık kaç tane insan sana burda
yalandan mı yapıyosun bilmiyorum ki
durup durup orana takıyosun kafayı
senin bu yaptığın sana normal geliyosa sana
diyecek tek kelimem yok artık

bn bi bilsem naptımı yalandan yapmıyorum yemin ederim

ya lutfen modlardan rica ediyorum kizlik zari konusunu jinekolji topigi icinde sabit hale getirsinler. hep ayni konular ayni korkular.. hepsine sabirla cvp verdik bugune kadar. ama cogunlukla durumlar hep ayni. soyle en son acilan 4-5 konuyu birlestirip sabit baslik acilsa bir cok kisinin ilk etapta sorularini cevaplayacaktir. eger cok farkli bir durum soz konusu ise yeni konu acarlar..

arkadaşım bende evlenmeden önce çok merak ediyor ve ilk ilişkide acıyacak diye korkuyordum.nette kızlık zarları ve farklı şekilde olan zarlar hakkında çok bilgi var.şekilli,şemalı falan...evlendik 1 ay denedik,sonra o kapıyı açabildik..bazen 2-3 dakikada açılanlarda varmış ama e en ufak şeyden zedelendi mi diye korkma,ama o zara da dokunma.hiç bir kapı itelenmeden açılmaz:))

Merhabalar , bu yaşadıkların obsesif kompülsif canım. Kızlık zarı sende bir takıntı haline gelmiş. Titiz, mükemmeliyetçi kişilerin daha fazla yakalandığı bu hastalığa sende bu şekilde yakalanmışsın. Bu düşünceler beyninde dolanıyor, bir tarafın saçma gelsede, kendini kontrol etmekten engel olamıyorsun. İçsel olarak kaygı, sıkıntı, ateş basması gibi fizyolojik belirtilerin oluyormu peki? bu olayı düşündükten sonra kendini kontrol etme ihtiyacı duyduğun zaman? Biran önce doktora gitmelisin, yoksa dahda zorlaşacak hayatın..

madem korkuyosun ne diye kurcalıyosun :delphin:
acil bi psikoloğa git bence

geçmş olsun canım ayna yardımıyla bakmışsın ama dikkat et canım.idrar deliğinin altında vajinal kasılmalarla açılıp kapanan bir açıklık var dimi bunu görebildin mi?

siz niye yapiyosunuz bunu kendinize anlamaadim ben
hem insan kendi kendine kizlik zarinami bakabiliyormus
elinizi kolunuzu gördügünüzden fazla kizlik zarinizi görüyorsunuz sanirim
piskolaga gidin en iyisi

arkadaşım bende evlenmeden önce çok merak ediyor ve ilk ilişkide acıyacak diye korkuyordum.nette kızlık zarları ve farklı şekilde olan zarlar hakkında çok bilgi var.şekilli,şemalı falan...evlendik 1 ay denedik,sonra o kapıyı açabildik..bazen 2-3 dakikada açılanlarda varmış ama e en ufak şeyden zedelendi mi diye korkma,ama o zara da dokunma.hiç bir kapı itelenmeden açılmaz:))

cok saol cvbın için

Merhabalar , bu yaşadıkların obsesif kompülsif canım. Kızlık zarı sende bir takıntı haline gelmiş. Titiz, mükemmeliyetçi kişilerin daha fazla yakalandığı bu hastalığa sende bu şekilde yakalanmışsın. Bu düşünceler beyninde dolanıyor, bir tarafın saçma gelsede, kendini kontrol etmekten engel olamıyorsun. İçsel olarak kaygı, sıkıntı, ateş basması gibi fizyolojik belirtilerin oluyormu peki? bu olayı düşündükten sonra kendini kontrol etme ihtiyacı duyduğun zaman? Biran önce doktora gitmelisin, yoksa dahda zorlaşacak hayatın..

evt sanırım aynen anlattıgın gibi içsel kaygı sıkıntı ve bunu düşünürken ateş basması sonrada cok kötü oluyorum

Back