yaklasık 4 ay öncede aynı konuda soru sormustum ve yardımcı olmustunuz kızlık zarı bnde takıntı oldu gercekten bi anımı bunu düşünmeden geçiremiyorum artk nolur yine yardımcı olun ablalar daha öncede demstm hçbi ilişkim olmadı bnde tskıntı oldu bu durup dururken bakmamla basladı hersey anlayamasamda durup dururken bakıyor yorumlar yapıyordum kendi kafama göre inanın artık sabrım kalmadı bilen sölesin 1 gün önce adetliydim duşa giricektim 1 gün gecmedi bile adetimin bittiği yine bakayım dedim günde kac kere bakıyorum kızlık zarım yırtıkmı die bilemezsiniz heran aklımdan cıkmıyor bakııyordum tabi biraz cektirerek ama fazla diil ztn korkyom bsy oldumu die cekemiyom fazla büyük dudaklardan cekiyordum (irençleştim sanırım ama tam anlatmak için) neyse kendi kafama göre baktım yine içtemi zar idrar çıkışının altımı orasıda ortaı acık kenarları birleşik içtede duvar gibi bşy var ıkındım daha iyi görmek için sora duşta yaklasık 10-15 dk sora genital temizliğimi yaparken (agda falan diil)normal temizlik kan geldi daha sonra kan pıhtısı ki adetliyken cok olur büyük büyük ve hissederim böyle işte ablalarım bn yaklasık bi senedir bu konuyu heran düşünüyorum bşyde yapmadım bakarken ıkınınca büyük dudakları çekince yırtılırmı korkuyorum gercekten adetliydim 1 gün önce ve pıhtı geldi ama bn kendimi cok suclu hissediyorum doktora gideyim diyorum cesaret edemiyorum düşünürken bile ağlıyorum kolay yırtılırmı sizce birsey olmusmudur gercekten bnm için cok önemli nolur yardımcı olun cok korkuyorum eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile