Aynı sayfada, 'birkaç aylık evliyim ve boşandım' lar. .

Biz sözlümle internette tanıştık. Her buluşmayı iple çekiyoruz, her buluşma için bin bir türlü zorluk çekiyoruz. Beraberliğimizin başından beri ayrı şehirlerdeyiz. Beraberliğin, yan yana olmanın kıymetli olduğunu umarım hiç unutmayız. .

Kesinlikle buna katılıyorum. Bir karikatür var mesela, nikah memuruna evet der demez şişen bir kadını anlatan :) Biz kadınlarda da var hata.

Allah' ım bozmasın inşallah. Bana da kısmet etsin böyle bir ömür :)

Güzel dileğin ve yazdıkların için çok teşekkür ederim. İnşallah Allah herkese iyi, hayırlı şeyleri nasip etsin. Ortalık ve insanlar o kadar değişik ki, insanın gözü korkuyor işte. Hayırlısı neyse o olsun inşallah.

Amin amin Annelerimiz zamanında çok çekmişler, çok çektirmiş kayınvalide, kayınbaba ve eşler. . . Evet bu bir şans işi. Gerçekten. .

Dediklerinize harfiyen katılıyorum. Hepimizin inşallah :)

Kötü olan şeyler de oldu ama bundan sonrasına bakacağım. Hayırlısı deyip bekliyorum.

Hayır. Saydıklarınızdan biri olmadı bugüne kadar. Çok teşekkür ederim

Teşekkür ederim @Sephoraa . Seni ve yazdıklarını seviyorum

Senin görüşün evet ve tüm görüşler senin görüşünü destekliyor. Herkes aynı şeyi yazmış aşağı yukarı. Dikkat edeceğim bunlara. .

Ben de okumasam iyi olabilir çünkü BDV' ye insanlar "arkadaşlar, ahh ne mutluyum" diye yazsa olmaz Biz de burada okuyup okuyup paranoyaya düşüyoruz. . .

ahhh o 3.kişiler yokmu evliliği mahfeden tartışmaların sebebi hep onlar en azından benim için

Umarım o 3. kişiler bana bulaşmaz. Çünkü denge sağlayamam. Cazgır biri değilim. "Böyle dersem, böyle yaparsam kırılır" diye düşünürüm herkes için. Hiçbir şeye sesimi çıkaramam. Hep uyumlu olmak isterim. Hani herkesin cazgır, eli maşalı olarak tanıdığı kişiler var ya, kendisine ters gelecek her şeye ses çıkarırlar. Ben kendim üzülürüm yine de ses çıkaramam. Çıkarsam da her şey bozulur, beni kötü bilirler. O yüzden denge olmaz bende. Hep ben mutsuz olurum. Dolayısıyla da mutlu da edemem. Çalıştığım yerde bile benden 6 yaş falan bi kız bana laf söyledi de gittim ağladım, yerime döndüm. Halbuki ona laf söylesem ne olacak. . Umarım dengeyi kaybedeceğim bir şekilde kimse hayatıma girmeye çalışmaz, yani 3. kişiler. . .

umurum rutin evlilikler gbi olmaz ama bu isin tadi ayriyken iyi. ozlemek ne bileym kokusuna hasret kalmak bence aski korukluyo. evlennce surekli brlikte olyosn bi zaman snra sklyon. hani bazi kadinlar kocasi evden gitsn diye ugrasr ya. onlari cok ii anlıyorum

Birşeyleri tüketme olayı değil bir arkadaşım da yazmış olay gelinlik düğün ay beraber uyanicaz film izlicez hayalleriyle beslenen duygularla, evlendikten sonra hayatın getirdiği bazı sorumlulukları hesaba katmamis olmalarindandir. Evlilik hevesten fazlasıysa karşınızdaki insanı gerçekten seviyor ve seviliyorsaniz birseyler tükenmiyor. Biliyorum çünkü 14 yaşında tanidim eşimi 26 yaşındayız evliyiz hergün daha çok seviyorum.

Allah' ım o dereceye getirmesin O zaman hayatımın anlamı kalmaz.

Allah' ım daim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…