Rüya Yorumları Aynı Rüyayı Bir Kaç Yıl Arayla Görmek

Muhittin

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
10.716
20.144
arkadaşlar belli rüyalarım var o rüyaları mesela 5 sene önce görmüşüm bu sneede görüyorum çıldırmak üzereyim üstelik bunlar sürekli tekrarlıyor
bunu ço karaştırdım ama bulamadım anlamını bilen varmı

uyarıcı rüyalardan birisi olabilir,rüyanı tekrar gözden geçirip simgesel olarak düşün rüyandaki şeyler aslında neyi temsil ediyor diye düşün.belki ne anlatılmak istediğini anlarsın canım :KK42:

bilinatlinda halledilmeyen bi mesele var demek...
ben mesela anneme cok kizgindim , evlendikten iki sene boyunca rüyamda annemle kavga ettim.
bu iiy biseymis böyle rüya gören insanlar streslerini rüyada atiyormus.
simdi daha görmem, sanirim hallettim meseleyi...

ben farklı bakış açılarından bakamyı çok denedim zaten mesela bi ev varsa her rüyada farklı kapısndan giriyorum
ama kalktığımda tam hatırlayamıyorum rüyayı çıkarım o an rüyanın içinde yaşamam gerekiyor bende korkuyorum
orda kalcam gibisinden :S

bu bendede olan bı durum neden boyle oluyor acaba?? ınsan bıkıyor artık ya ben seneler oldu lıseyı bıtırelı mısal, yıllardır hep aynı ruya ben lısedeyım felan vb ruyalar. keşke yardımcı olabılsem cnm ama bende anlam veremıyorum bu duruma

rüyamda türk filmi görüyorum kartal tibet hülya koçyiğit türkan şoray edishun :KK70: ertesi gün weya 2 gün sonra dewamını weriyolar :KK70:

rüyalarımı anlatmıyorum açıkçası benim rüyalarım çıkıyor o yüzden kimseyle paylaşmıyorum kötü rüyalarımı paylaşıyorum
birazda saçma olanlarınıki paylaştığımda o rüya olmuyor.
keşke anlatsaydımda olmasaydı demiyorum
ben mesela sınava girdiğimde ne olcağını neler den zarar greceğimi neyin doğru olduğunu az çok tahmin edebiliyorum.

Valla benim ruyalarim anlatsamda anlatmasamda cikiyor. Oyle ayrim yapmiyor yani.. gecen kuzenimin dugunu icin hazirlaniorum gidemiyorum vs tum olumsuzluklari gordugum ruyayi burda paylasmistim.. veee maalesef dugun iptal edilmis. Yani keske o ruyam cikmasaydi, ama kotu sonuclandi maalesef.

X