Aynı odada nefes bile almak istemiyorum!

Si
siz anlattıkça dahada sinirleniyorum ne demek ağlatmak evladını tövbe yarabbim yaaaa siz sürekli sinmişsiniz oda tepeye binmiş de binmiş ama üzgünüm iş işten geçmiş 6 yıla

Ağzına sağlık. Bazen bende diyorum seni kundaklayp annene geri verecm gülüyor

Evdeki hiçbir eşyayı begendrerek almadı hepsi kapkara.geçen yıl 1 halı beğenerek aldım hergün diyor beyaz aldın kirlendi hep senin yüzünden.annesinin bile eşyaları bizimknden güzel.beyaz içi açılıyo insanın lafada gelirse sen pissn ev kapkara temz deil.demiyorki onlarn eşyasıyla bizim külüstürler birmi

Si
siz anlattıkça dahada sinirleniyorum ne demek ağlatmak evladını tövbe yarabbim yaaaa siz sürekli sinmişsiniz oda tepeye binmiş de binmiş ama üzgünüm iş işten geçmiş 6 yıla
Evet sürekli kızıma ses yaparsan daha eve gelmem diyor ağlatıyor çocuk bu oynuyor gülüyor ona bile dayanamıyor.mesela ben kızlara yazlık elbise alınacak büyüdüler diyorum ardındanda çoraplarıda yok diyince sen ne kadar şey istiyorsun isteğin bitmez ancak para harcayasn diyor bana bayram harici hiçbirşey almaz tamam,ama çocuk bu büyüyor.önce ablam vs verdi bebekken gydirdim ama şimdi onlarnki eskiyor çöpe atlack derecwye geliyor.bilmiyorum ben tüm erkekler böyledr diye dşünüp sessz kallıyorum hep

1- 2 ay yatağına girme bak nasıl nefes almak ister o zaman :)
Bu yöntemi denemek istiyorum fakat tenrs tepip iyice araya soğukluk girermi diye düşünüyorum.eşim o kadar inatki en sevdiğii abisiyle küsmüş aynı evin içinde 2yıl konuşmamış babaannesi ölünce konşmuş

Hala bitmedi mi şu döşekler
Zaten eşiniz önemsiyor fikirlerinizi ne yaparsanız yapın o aile için boş demek ki

benimle aynı odada nefes almak istemediğini yüzüme söyleyen adamı kulağından tutar kapının önüne atarım . Değil öyle gelecek yanıma çayı koydun mu , acıktım , çamaşır yıkadın mı diye sormak . Hizmetçisimiymişsin sen onun ? Vallahi sabır taşı gibi kadınlar var bu sitede..

Siz neden kendinizi bu aileye bu kadar ezdiriyosunuz ? Evinizin içine kv ne hakla karışıyo ? Ben olsam o yatağı yorganı gözlerinin önünde yakar ikisininde çenesini kapatırdım. Böyle kendini ezdirdikçe değersiz olmaya devam edeceksin

en guzel seyı yapmıssınız susmussunuz ben olsam susamazdım
ince fıkırlısınız karsınızdakını dusunup kırmadan halletmeye calısıyorsunuz
ama karsınızdkaı bunu anlayacak takdır edecek düzeyde mi?eşinizi tenzih edıyorum.
Bazı ınsanlara ne yapsanız olmaz ..

Öyle görüyo galiba beni sevgiden eser yok ne özür ne bişe kendi haklı gbi takılıyor

Aslında cazgırım.ama işte konuşamıyorum birden kitleniyorum.ablam bile diyo bize konştugun gbi onlarada konuş hakkından gel ama yok

Ben bekliyorum gelip özür dler diye ama yok.sanki ben çok yanlş bişe yapmışım gibi beni görmüyor bile

Ben eşime karış demiorum ben diyorum ben kullanmıyorum götür o gelip maydanoz olup kalsın diyo

O gelip maydanoz oluyor diye bir şey yok, siz müsaade ediyorsunuz buna. Evlendiğim zaman kayınvalidem yün yatak vermişti 1-2 ay durdu bende sonra "anne sağol yün yatağı verdin ama ben kullanmıyorum kullanmamda ayrıca yün yıkamaktan filan da hiç anlamam tekrar sana getireyim sen kullanıyorsun nasılsa" dedim. Yok ben ne yapacağım o yatağı ben hiç uğraşamam zaten bendeydi sana getirdim dedi (yani evinden atmak için sözde bana hediye etmiş) peki dedim ve eşime döndüm o yün yatağı yarın çöpün yanına bırakalım dedim ve dediğimi de yaptım.

Aslında cazgırım.ama işte konuşamıyorum birden kitleniyorum.ablam bile diyo bize konştugun gbi onlarada konuş hakkından gel ama yok
Insan bir kere kitlenir 2 kere kitlenir. Siz 5-6 yıldan bahsediyorsunuz. Kölelik mi yaşıyorsunuz, evlilik mi ? Annesinin ne alakası var sizin evinizle hala anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…