- 23 Haziran 2016
- 241
- 265
- 103
- Konu Sahibi Esmermeleq
-
siz anlattıkça dahada sinirleniyorum ne demek ağlatmak evladını tövbe yarabbim yaaaa siz sürekli sinmişsiniz oda tepeye binmiş de binmiş ama üzgünüm iş işten geçmiş 6 yılaMalesef yok.bunu bildiği için yapıyor zaten herşeyi..babam vefat etti 5 yıl önce annem desen yaprak dökümündeki hayriye hanım gbi aman ağzınız tadı kaçmasın susun oturun modunda.birde 2 tane meleğim var biri 4 biri 2 yaşında...
4 yaşındaki bazen çok konuşuyor babası tahammül etmeyip ben gidip daha gelmeyecem diyor kızım hüngür hüngür ağlıyor ben babasız ne yaparım diye
BekarımBekarsınız galiba
Ağzına sağlık. Bazen bende diyorum seni kundaklayp annene geri verecm gülüyorSeninle aynı odada nefes almak istemeyen ,hiçbir lafını takmayan adamı atacaksın kv yanına takacaksin totosuna bez koyacaksın kv dizine pispislamaya kaldığı yerden devam edecek,böyle adamciklara deli oluyorum karısına kaplan anasına kuzucuk
Yok büyükşehtde ama eşim gil köy den göçme kafalar şehre adapte deil halaKöyde mi yasiyorsunuz? Kayinvalide çok iş emrediyor size.Eşinizde hem sevgisiz hem saygisiz
Evdeki hiçbir eşyayı begendrerek almadı hepsi kapkara.geçen yıl 1 halı beğenerek aldım hergün diyor beyaz aldın kirlendi hep senin yüzünden.annesinin bile eşyaları bizimknden güzel.beyaz içi açılıyo insanın lafada gelirse sen pissn ev kapkara temz deil.demiyorki onlarn eşyasıyla bizim külüstürler birmiYa ben anlamıyorum bu erkekleri vallahi ya... biz eve bişey alıcaksak veya atıcaksak eşim asla karışmaz burası benim evim derim ben 24 saat geçiriyorum o eşyalarla.kaldı ki yok onu yıka bunu yıka yok cnm ben canımı sokakta bulmadım.kv dem halı yıkar benimde sürekli ben yıkayamam der çekilirim kendiminkinide yıkamaya veririm sizde canınızın kıymetini bilin eş olacak kişiye de bi kıyamet yeticektir bi daha aynı yerde nefes alamıyorum derse buyur kapı orda dersin.densiz...
Evet sürekli kızıma ses yaparsan daha eve gelmem diyor ağlatıyor çocuk bu oynuyor gülüyor ona bile dayanamıyor.mesela ben kızlara yazlık elbise alınacak büyüdüler diyorum ardındanda çoraplarıda yok diyince sen ne kadar şey istiyorsun isteğin bitmez ancak para harcayasn diyor bana bayram harici hiçbirşey almaz tamam,ama çocuk bu büyüyor.önce ablam vs verdi bebekken gydirdim ama şimdi onlarnki eskiyor çöpe atlack derecwye geliyor.bilmiyorum ben tüm erkekler böyledr diye dşünüp sessz kallıyorum hepSi
siz anlattıkça dahada sinirleniyorum ne demek ağlatmak evladını tövbe yarabbim yaaaa siz sürekli sinmişsiniz oda tepeye binmiş de binmiş ama üzgünüm iş işten geçmiş 6 yıla
Bu yöntemi denemek istiyorum fakat tenrs tepip iyice araya soğukluk girermi diye düşünüyorum.eşim o kadar inatki en sevdiğii abisiyle küsmüş aynı evin içinde 2yıl konuşmamış babaannesi ölünce konşmuş1- 2 ay yatağına girme bak nasıl nefes almak ister o zaman :)
benimle aynı odada nefes almak istemediğini yüzüme söyleyen adamı kulağından tutar kapının önüne atarım . Değil öyle gelecek yanıma çayı koydun mu , acıktım , çamaşır yıkadın mı diye sormak . Hizmetçisimiymişsin sen onun ? Vallahi sabır taşı gibi kadınlar var bu sitede..Dün yün işimiz bitti ve yorganlara nevresim geçirecktik.kv bu nevresim çift kişiliğe olmaz demişti daha yorganı yaparken
.dünde eşim olur dene bak gör filan dedi bende annenle ölçtük küçük dedim.o zaman kv de dene olur demeye başladı sonra eşim denedi yorgan 1 karış içinde katlandı bak oldu oldu dediler bende katlandı dedim yok oldu senin dediğin olmadı die öle dion dediler.
bişe demedim suratım düştü neyse onları topladık.bilirmisinz bilmem bizde bir döşek var kv vermişti.bnde kullanmıyorum annene verelim dedim eşimle anlaştık.kv yok biz yatarıZ yıka kurut yap tekrar dedi.ben yün bitti die seviniyorum bide onu çkardı.eşimde tamam onu yıkarsın dedi.bende mutfakta sen nden öle söylüyorsn bnm bisürü işim var onla ugrasamam dedim.
sonra eşim annesini bırakp geldi surat beş karış ben dedim döşeği yıkıyamam ben ya annene ver yada çöpe bırak dedim.o da başladı sen ne kadar inatsın nevresimi geçirmedin illa dediğin olacak,ev pis b.k götrüo şu evide bi temizle bende mesele döşek konuy değişme dedim o da senin dilin çok uzun senden bi kurtulsaydım dedi senle aynı odada nefes bile almak istemiyorum dedi.
Bende bu konuşmadan sonra hiç konuşmadım.diğer odada oturdum.geldi yanıma hiçbişi dememiş gibi elbiseleri yıkadınmı acıktık çay yapacanmı vs tarzında şeyler söyledi ama dediklerini hiç dememiş gibi pişkin pişkin.
Evde benim sözüm para etmiyor en çok ona sinir oluyorum mesela ben evi boya diom yok dio annesi diyince tmm dio vestiyer yaptealm ddim yok dedi annesi dedi hemen yaptırdı vs
Dün akşam Ben hep sustum bişe ddemedim muhatap almadım.
Sizce bu konuda ben haksızmıyım yada böyle demesini gerekecek bişe demişmiyim bu akşam nasıl davranmalıyım
Sizce bu dediklerini hiç dememiş gibi normalmı davranmalıyım yoksa farklı odada oturup bi süre konuşmamalımıyım?
Lütfen fikir verin teşekkürler
Valla daha balkonda dün konuşmadığım için indir çöpe diyemedim baya agır ben denedimde taşıyamadımne yatak döşekmiş arkadaş kaç gündür okuyorum merakla sonunu bekliyorum döşeğe ne olacak diye döşeğin dili olsa da konuşsa
Öyle görüyo galiba beni sevgiden eser yok ne özür ne bişe kendi haklı gbi takılıyorbenimle aynı odada nefes almak istemediğini yüzüme söyleyen adamı kulağından tutar kapının önüne atarım . Değil öyle gelecek yanıma çayı koydun mu , acıktım , çamaşır yıkadın mı diye sormak . Hizmetçisimiymişsin sen onun ? Vallahi sabır taşı gibi kadınlar var bu sitede..
Aslında cazgırım.ama işte konuşamıyorum birden kitleniyorum.ablam bile diyo bize konştugun gbi onlarada konuş hakkından gel ama yokSiz neden kendinizi bu aileye bu kadar ezdiriyosunuz ? Evinizin içine kv ne hakla karışıyo ? Ben olsam o yatağı yorganı gözlerinin önünde yakar ikisininde çenesini kapatırdım. Böyle kendini ezdirdikçe değersiz olmaya devam edeceksin
Ben bekliyorum gelip özür dler diye ama yok.sanki ben çok yanlş bişe yapmışım gibi beni görmüyor bileen guzel seyı yapmıssınız susmussunuz ben olsam susamazdım
ince fıkırlısınız karsınızdakını dusunup kırmadan halletmeye calısıyorsunuz
ama karsınızdkaı bunu anlayacak takdır edecek düzeyde mi?eşinizi tenzih edıyorum.
Bazı ınsanlara ne yapsanız olmaz ..
Ben eşime karış demiorum ben diyorum ben kullanmıyorum götür o gelip maydanoz olup kalsın diyo
Insan bir kere kitlenir 2 kere kitlenir. Siz 5-6 yıldan bahsediyorsunuz. Kölelik mi yaşıyorsunuz, evlilik mi ? Annesinin ne alakası var sizin evinizle hala anlamadımAslında cazgırım.ama işte konuşamıyorum birden kitleniyorum.ablam bile diyo bize konştugun gbi onlarada konuş hakkından gel ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?