Merhaba arkadaşlar geçenlerde bir konu açmıştım kocam beni aldatıyor mu diye bazılarınız e-devlet'ten bak kaç hattı olduğunu anlarsın demişti . Şimdi baktım aynı numaradan 2 tane hattı var Bir insan neden aynı numaradan iki hat çıkarır .. iş yeri için olamaz çünkü normal bir işi var telefonla değil . Araba için falan olabilir mi çünkü sürekli arabada telefonla konuşuyor hiçbir bilgim yok aynı numara 2 hat neden olur
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aynı numara 2 hat neden kullanılır
- Konu Sahibi BenSelin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hayır ikisi de Türk TelekomBir oparatorden başka oparatore mi geçti acaba ?
Merhaba arkadaşlar geçenlerde bir konu açmıştım kocam beni aldatıyor mu diye bazılarınız e-devlet'ten bak kaç hattı olduğunu anlarsın demişti . Şimdi baktım aynı numaradan 2 tane hattı var Bir insan neden aynı numaradan iki hat çıkarır .. iş yeri için olamaz çünkü normal bir işi var telefonla değil . Araba için falan olabilir mi çünkü sürekli arabada telefonla konuşuyor hiçbir bilgim yok aynı numara 2 hat neden olur
Bir kere kapanan hattı, tekrar açınca öyle gözüküyor sanırım. Annemin telefon hattıda öyle.
Hiç kapatmadı ki senelerdir aynı hattı kullanıyorBir kere kapanan hattı, tekrar açınca öyle gözüküyor sanırım. Annemin telefon hattıda öyle.
iki tane ayni numara nasil oluyo? belki ne zamansa hattını yeniden çıkartmış? öyle gözükür oradan belki.Merhaba arkadaşlar geçenlerde bir konu açmıştım kocam beni aldatıyor mu diye bazılarınız e-devlet'ten bak kaç hattı olduğunu anlarsın demişti . Şimdi baktım aynı numaradan 2 tane hattı var Bir insan neden aynı numaradan iki hat çıkarır .. iş yeri için olamaz çünkü normal bir işi var telefonla değil . Araba için falan olabilir mi çünkü sürekli arabada telefonla konuşuyor hiçbir bilgim yok aynı numara 2 hat neden olur
Tekebeyogullarindan Abdurrezzakbinta**ak diye tahmin ediyorum ben. Bütün kadın kismi adamın peşinde olduguna göre
Mantıken öyle bir şey olamaz ki
Orada bir sıkıntı var. Mümkün değil aynı numaradan 2 sim çıkartmak. Hattımızı kaybedip yeni sim aldığımızda bile diğeri otomatik iptal oluyor.
E-sim mi acaba diğeri
İki tane aynı numara çıkmaz. Hattı yenilemiş olabilir.
Arabaya Bluetooth ile bağlanıyor telefon, sim kartına gerek olmuyor.
Aynı numaradan iki ayrı hat olabileceğini sanmıyorum.
E-devlet'ten girip baktığımda aynı operatörden 2 tane hat bulunuyor yazıyor ikisinin de numarası birebir aynı yedek sim.e sim gibi bişey olamaz mi
Şimdi araştırınca aynı numaradan iki hat çıkartılıyormuş. Bu sayede araçta da kullanılabilir diyor. Çünkü aynı arama ve mesajlar haliyle her iki hatta görünüyor. Bu amaçla çıkartmış olabilir. E sim olsa bence yazardı orda.E-devlet'ten girip baktığımda aynı operatörden 2 tane hat bulunuyor yazıyor ikisinin de numarası birebir aynı yedek sim.e sim gibi bişey olamaz mi
Aynı numaradan 2 hat nasıl çıkartıyor ? Farklı operatör aynı sayılar mi ?Merhaba arkadaşlar geçenlerde bir konu açmıştım kocam beni aldatıyor mu diye bazılarınız e-devlet'ten bak kaç hattı olduğunu anlarsın demişti . Şimdi baktım aynı numaradan 2 tane hattı var Bir insan neden aynı numaradan iki hat çıkarır .. iş yeri için olamaz çünkü normal bir işi var telefonla değil . Araba için falan olabilir mi çünkü sürekli arabada telefonla konuşuyor hiçbir bilgim yok aynı numara 2 hat neden olur
Aynı arama ve mesaj aynı anda iki telefonda da olacaksa aldatmanın mantığı kalmıyor ki ?Şimdi araştırınca aynı numaradan iki hat çıkartılıyormuş. Bu sayede araçta da kullanılabilir diyor. Çünkü aynı arama ve mesajlar haliyle her iki hatta görünüyor. Bu amaçla çıkartmış olabilir. E sim olsa bence yazardı orda.
Zaten aldatıyor demedim ki Google'da bulduğum bilgiyi yazdım.Aynı arama ve mesaj aynı anda iki telefonda da olacaksa aldatmanın mantığı kalmıyor ki ?
Yok
yok sizin dediğiniz mantikliydi, konu sahibinin aldatıyor tezi mantıksız oluyordu. Yanlış anlatmış olabilirim kusura bakmayınZaten aldatıyor demedim ki Google'da bulduğum bilgiyi yazdım.