Ayni network uzerinde esler birbirlerinin aramalarini gorebilir mi?

Evet dinleniyor. Ailecek tv filan seyrettigimizde atiyorum su oyuncu kimle evliydi dedigimde masadaki telefondan google sesli arama yapmisti. 2 3 defa oldu. Ozel hayat diye bisey kalmadi bence

Konuya dair bilgim yok ama şunu demek için geldim,

Falciya verdiğiniz paraya yazık. Kimse geleceği bilemez, mantığa her türlü düzene aykırı.

Teknik olarak mümkün değil bans daha çok takip ediliyorsunuz gibi geldi. Telefonunuzun konum yedekleme ayarlarını değiltirin. Veya formatlayın.

Ama hakikaten cafedeki falcılara gitmenizde üniversite mezunu bilinçli bi insan için çok komik. Falcılar geleceği bilseydi kendileri cafede 50lira kazanmak yerine zengin olurlardı
Eşinizin emeğini falcılara tarotçulara yedirmeyin yazık adam söylenmekte haklı bence.
Ama psikolog konusunda bişey diyemem gitmek için geçerli sebepleriniz varsa gidin. Ama eşinizden gizli gitmenizi yine doğru bulmuyorum.

Eşimin google hesabı evdeki networke bağlı. Bi gün işyerinden arıyor yine ayakkabı mı bakıyosun

Haklıydı da Hem tam da ayakkabı baktığım siteler çıkıyordu reklam olarak.

Evdeki internet ağına bağlı aynı cihazlarda çıkıyor reklamlar. Yaklaşık 6 cihaz var evde ordan çok kere tecrübe ettim.

tamam ablacim cikiyordur. inandiginiz degerler icin bi salin artik.

verecek cok cevabim var da ifsa olmak istemiyorum. cikiyordur siz daha iyi biliyorsunuz.

Benim bilgisayarımda eşimin face si açık ben ne aratsam google da ona face de reklam düşer. Ama gmail hesaplarımız farklı olup onun bilgisayarında veya telefonunda benim hesapla ilgili bişey olmadığı için ben de onun aramaları ile bir rekla durumu olmaz.

Orram dinkemesi var zaten. İndirdiğiniz uygulamalara bakarsanız mikrofon için izin istiyor neden sizce? İşyerindeki pc de aradığınız şeyleri de şöyle görebilirsiniz telefonunuzda işyeriyle alakalı bir hesap açıyorsanız veya işyerinde şahsi hesaplarınıza giriyorsanız

Aslında bu reklam vs gibi şeylerin çıkması telefonlara indirdiğiniz uygulamalardan kaynaklı uygulama indirirken hepsinde kişilere, mikrofona izin istiyor mecbur veriyoruz yoksa inmiyor .

Ayni gmail hesabından bağlıysa zaten çıkar, sadece reklam değil nereye girilmiş de gözükur

Hayır girmediğimi belirttim. Uygulamaların mikrofon izni istediğinin farkındayım zaten ama o izni sesli arama yapabilmek için istiyorlar normal şartlarda yani biz siz konuşurken dinleyeceğiz demiyorlar aslında buna izin vermiyoruz. Ki bende çoğu uygulamada kapalıdır. Bunların hepsinin ben de farkındayım ama yasal değil normal bir durum olmadığını vurgulamak için yazdım.

Bundan 10 sene önce arkadaşın sadece kahve falı baktirip 20 ytl vermişti. Şu an bilmiyorum ama en aşağı 100 tl dir.
Önceki konunuzu bilmiyorum ama bu konuda eşiniz haklı.(psikolog hariç) Ben çalıssam eşim benim paramla fal baktırsa asla kabul etmem.
Konu sahibinin eşi bu şekilde tepki verdiğine göre ilk defa olduğunu düşünmüyorum.
Aylık kazanç fazla olsa da eşine göre gereksiz bir masraf demek ki .

ben en son baktirdigimda 40tl falandi, ama dedigim gibi 1 seneyi gecmistir fal baktirali.
bi niyetlendim gecen ay kardesimle gidip baktiralim diye, sadece eglencesine, yurtdisinda yasiyor kendisi buraya geldiginde oyle bi eglence olsun diye aramistim ama sonra hastalandigi icin iptal ettik zaten.
astrologa 6 sene once gittigimde 130tl vermistim.

dedigim gibi, gitmiyorum senelerdir ikisinede...
esim gitme ihtimalime karsi en basindan boyle yapiyor..
normalde burclara ilgim var, astrolojiye ilgim var. ama gitmiyorum netten nadiren takip ederim senelik burc yorumlari gibi.
ama esimin parasini fala astrologlara harcadigim dogru degil....

merhaba,

ben de universite mezunuyum, ben de evlendikten sonra 3.5 sene calistim, 1.5 sene once isi biraktim. yurtdisinda yasiyorduk Turkiyeye tasininca bir kac is gorusmesi yaptim ve hem cok mesaili , hem de cocuk dusundugumuzden dolayi esim baya dil dokup bence calisma, cocuktan once hayatini yasa, kurs spor ne istiyosan yap diyerek aklimi celdi. cocuk olunca cok yorulucaksin, hamile kalinca o yollari gidip gelmek zor gelicek, cocuktan once dinlen keyfine bak dedi.
maddi durumumuzda cok yeterli oldugu icin isi biraktim.

benimde kendi birikimim var, sadece kendime ait kendi hesabimda olan.
simdi esimin bu davranislari hos degil, bunu soyledigimdede birsey yapmadigini soyluyor. falcilara para veriyosun vs diyo yada baska bi konu bulup biraz lafini yapiyor bunun. ama genel soyledigimde ben oyle bisey yapmiyorum diyo.

cok mu para harciyorum? yoo aslinda. calisiyoken daha fazla harciyodum. suanda cogunlukla evdeyim. bi spora gidiyorum sadece 1 senedir. onun sayesinde 12 kilo verdim, saglik kazandim.
onun disindada yaptigim birsey yok. aylik harcamalarim degisken, cok fazla kiyafet vb almam, calismadigim icin gardrobum gayet yeterli.

esimin maddi durumunda birinin bu laflari etmesi ayip bence. ozellikle calisma diye bu kadar konusmusken.
daha 1-2 ay once ona cok sikildigimi, calismak istedigimi, evde bos bos oturmaktan bunaldigimi soyledim. yine bana istiyosan calis ama cok bunalirsin, cok uzak, hamile kalican vs dedi. ise girip cikmana degmez. istersen blog ac baska oyalanicagin birsey yap dedi.
yani konusunca boyle, calismami istemiyor.
ama harcama konusunda yeni yeni bi garip davranmalara basladi. zam istedim , para yetmiyor birazda birikim yapmak istiyorum dedim, yukselttik aldigim parayi. o zamandan beri dusunuyo heralde nereye veriyorum o parayi diye.
bi yere vermiyorum. hersey cok pahalilasti. annemle arkadasimla oturuyorum bi kafede yemek yiyip kahve soylesem 80tl gidiyor. arabam yok ulasima para veriyorum.

boyle seyler iste. neyse...

ne siz ne ben salak degiliz. farkli yasamlar suruyoruz sadece..

bizim anlasmamiz soylediginiz gibiydi. hatta esim baya istemedi calismami, az onceki mesajimda yazdigim gibi.
ben burclari severim, astrolojiye inanirim. ama para verip baktirmiyorum baya uzun suredir..

ama dediginiz gibi, esimin beni bu sekilde asagilamasi hos degil, sadece seviyorum diye. yada israrla baktiriyosun reklam bosuna mi cikiyo vs demesi, insallah baktirirken yakalan ve tv den izleyelim rezil ol demesi. sanki hoca hoca geziyomusum gibi bir konusma yapti, ki ben hayatimda o ortamlara 1 kez girmedim. neyse...

tesekkurler yorumunuz icin.

Konuyu okuyunca öyle anlaşılıyor. Yapmadığınız halde size baskı kuruyorsa ona bir şey diyemem. Ama sizin ciddi sorunlarınız var eşinizle anladigim kadarıyla. Eşinizi çift terapisi için ikna edemez misiniz?

bu mesajinizi simdi gordum.
evet dediginiz gibi aynen, kimligimden utandirmaya calisti. oysaki ben kapi kapi falci gezen, para akitan, hocalara giden biri degilim. buradaki cogu kisi de oyle oldugumu varsayarak yorum yapmis.

esim baskin bir karakter, ozellikle hosuna gitmeyen birsey oldugunda dili cok serttir, beni kirmaktan cekinmez.
eger gelseydi cift terapisine gidiyor olurduk, ben kendi psikolojim icin terapi aldim, kadin zengin oldu ev almistir simdi diye hafife indirgedigi konu..
calismak istersem baslarim diye dusunuyorum, ama simdi cocuk mevzusu cok gundemde.
bebek icin dogum sigortasi yapmistik, yani cocuk istiyoruz, ama buradaki yazilanlara gore asla cocuk dusunmemeliyim. esime soylemedim....
cocuk konusu uzerimde bi baski olusturuyo, acilen karar vermem gerekiyor gibi.

Arkadaşa cevap yazarken yazdım yazdım sildim aslında. Yanlış anlaşılmaya müsait olduğu için. Inancim gereği evi geçindirmek zorunda olan erkektir ve kadın çalıştığı parayı eve harcamak zorunda değildir. Siz eşinizin sizi her türlü para konusunda kısıtlandığını söyleseydiniz sizi haklı bulurdum. Ama konunuzu okuyunca farklı anlaşılıyor.

yani soyle diyim 5 senedir evliyiz toplamda 2-3 kez belki fal baktirmisimdir.
o her ihtimale karsi soyleniyor, reklamlar cikmis ya, yaptigimi varsayarak uzerime geldi..

daha cok olaylarin ustunu ortup devam ederek ilerliyoruz esimle. cift terapisi teklif edecek bile gucum yok, kavga cikacak her turlu olayi gecistirmeye calisiyorum.

beni para konusunda kisitliyor mu emin degilim? sizce oyle mi duruyor disaridan?
her ay hesabima para gonderir duzenli, ama sonra bir harcama yaptiginda harca askim harca diyerek takilir sakaymis gibi, ilk basta cok takilmiyodum ama simdi diyorum her harcamama birsey diyosun, saka yapiyorum diyo ama ben calismadigim icin icimde o ezikligi hissediyorum. artik birsey alasim gelmiyo cidden.
sakaysa bile hos degil herseyi yuze vurmak.

çocuk olana kadar çalışayım sonra bakarız vs diyebilirsiniz
bu arada çocuk çalışmasına ara vermediniz mi?

malesef dogru soyluyorsunuz. ben de hamilelik, yeni annelik ve cocuk buyutme sureclerinde sorun yasayacagimizi gorebiliyorum. esim bir anda bambaska birine donusmeyecek..
ama gel gorki bugune kadar bosanmadik, ayrilmadik. boyle olunca kavga olmadigi zamanlarda cocuk konusuna yoneliyoruz. belki vardir bunda bir hayir : bir kac aydir deniyoruz ve hamile kalmadim. belkide ayrilmam gerekiyo artik sartlari zorlamadan.
ama nasil yapacagimi bilmiyorum bunu. gereken gucu kendimde bulamiyorum.
esimden ayrilip yeni bir hayat kurmak mi daha zor/kotu yoksa esimle kalip cocuk yapip aile olmakmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…