- 25 Mayıs 2014
- 631
- 238
-
- Konu Sahibi ucamayanbalon
bir öneri vvar hayatım şunu yapın bence işe yarıyor önc evi ayırın bir süre mahkemeye başvurmayın o kadar hatırınız vardır.Arkadaşlar 29 yaşındayım 2 yıllık evliyim
evliliğimde mutsuzum ve gururumu ve kalbimi kıracak bir çok olay yaşadım
umudum ve inancım kalmadı
eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz ve ortak arkadaşlara sahibiz
başlıkta olduğu gibi bitirme kararım var
ama uygulamaya korkuyorum ya da cesaretim henüz yok
ikimizinde işlerimizi bırakma şansı yok ya da başka şehre tayin gibi
sonrası ve insanların tavırları nasıl olacak bilmiyorum
benimde bir çevrem var ama o benden daha eski
benim gibi bir ikilemi yaşayan , böyle bir durumda olmuş olan bir arkadaş var mı?
önerilere çok ihtiyacım var cenderede gibiyim ve sağlıklı düşünemiyorum
evliliğimdeki mutsuzluğum yanısıra çalıştığım birimde biraz sorunlarım var ama zaten böyle bir karar alınca yer değiştirmeyi düşünüyorum çünkü çok dedikoducular bayanlar, büyük ihtimal öyle bir dönemde ekstra canımı sıkacaklar, bir yandan ailemin sağlık sorunları ile yaşıyorum, her yönden sıkışmış gibi hissediyorum kendimi
Esim cok materyalisttir evden nakit para gidince o ara surede kesinlikle burnumdan getirirbir öneri vvar hayatım şunu yapın bence işe yarıyor önc evi ayırın bir süre mahkemeye başvurmayın o kadar hatırınız vardır.
hem ikinizde ya tamamen boşanma kararı alırsınız ya da biz ayrı yapamayız der boşanıp tekrar evlenmek yerine evliliğiniz kurtulur.
anladım hayatım o zaman kestirip at bazen beklememek aldığın kararı uygulamak gerekir sende öyle yapmalısınEsim cok materyalisttir evden nakit para gidince o ara surede kesinlikle burnumdan getirir
O yuzden direk bosanmak en iyisi diye dusunuyorum
Aslinda tekrar denemek icin degilde benim icin daha az zarar verici sekilde olabilir mi diye dusundum
Evet kesinlikle guc toplamaya calisiyorumanladım hayatım o zaman kestirip at bazen beklememek aldığın kararı uygulamak gerekir sende öyle yapmalısın
benle eski eşim aynı ısyerınde calısıyorduk
fakat farklı subede
ama sureklı beraberdık
eskı esım ıs yerınden baska bır bayanla ılıskısınden oturu bızı terk ettı cok kotu gunler yasadım
cok uzuldum o ayrı
ortak arkadaslarımızı teker teker kaybetmem ayrı
soyle ama benım elbette yanımda oldular bana destek cıktılar benımle saatlerce konustular.
fakat bı yerden sonra ben buarada ıstıfa ettım hemen dogum ıznındeydım zaten
aylar sonra bır gun sosyal medyada o zaman o arkadslarda hala bende eklılerdı arkadsalarına bakarken eskı esımın profılını acık gordum o kıza ask sozlerı yazmıs, begenen yoktu ama cok sınırlendım hepsını arayıp ben kucagımda kaldım sız karnınızda kalın ınsallah nasıl bunlara baka baka hala vıcdanınız rahat fılan dıye saydırdım.
eskı esımde ısten cıkarıldı bır yerden sonra yenıden basladıklarını sosyal medya uzerınden az cok anlıyorum
eskı arkadaslarımı cok ozluyorum hepsı onun yasında buyuk ınsanlar uzun sure kendı yasımdan bırılerıyle arkadaslık edemedım coluk cocuk yuvarlanıp gıdıyormusuz gıbı gelıyordu.
daha sonra sımdıkı esımle ortak arkadaslarımız oldu bunlarıda sevıyorum ama ne yalan soylıyım o eskı arkadaslıklarımızı hala cok ozluyorum bazen o kadar ozluyorum kı aglamak ıstıyorum sonra bır anda onlarada cok kızıyorum oyle yanı