- 22 Mayıs 2015
- 32
- 14
- 38
-
- Konu Sahibi ucamayanbalon
evet bir anda gidiverdi şu an tamamlayabildimKonu eksik sanırım
bir defa konuştuk ama onun üstüne ben kaza geçirdimEşinle bu durumu hiç konuşmadın mı.yani ayrılık fikrini.
evet ve çakılıyım yani işi bırakmam gerekir ancakAynı iş yerinde olmanız biraz sıkıntı yaratabilir ama ben bu tür örnekler gördüm hatta imkansız diyeceklerimi de gördüm. Süreç biraz sancılı olabilir bu tabi biraz size de bağlı. Yer değiştirme imkanınız varsa bence deneyin. Ya da tayin istein diyecem ama şimdi farkettim tayin olmaz diyosunuz. emursunuz sanırım
İnan benim imkansız dediğim örnek gerçekten imkansızın dibi :) aynı kurumda 2 çift çok sıkı dostken çiftlerden biri diğer çifttin birinden hoşlanıyor aldata olayı yaşanıyor akabşnde boşanma fakat aynı kurumda ve birimde çalışmaya devam ediyolar ve o hoşlanan ikili evleniyor, sonrasında boşanan eşler birbirini teselli ederken onlar aşık oluyor onlar da evlenmeye karar veriyo. dördü aynı kurumda 7-8 senedir bu şekilde yaşıyolar :) Biiyorum uygun bir örnek değil ama demek isediğim bir süre konuşulur sonra ortalık durulur. Duymazdan, görmezden gelin zira mutlu olsaydınız yine konuşacak bişey bulurlardı. İşinizi bırakmayın bu sizi tedavi edecek bir yerde sonuçta...evet ve çakılıyım yani işi bırakmam gerekir ancak
işte sanırım imkansızların örneği lazım bana cesaret için
herkes bir şekilde beni dışlayacak gibi geliyor
ama bir yandan iki senedir yaşadığım stres mutsuzluk yanlızlık hissi, sevilmeme duygusu kimsenin tecrübe etmemesini istediğim şeyler...
Aynı işyerindeyken boşanmak, sonucu tekrar barışma olur diye düşünüyorum. Hergün göreceksin, belki birileriyle konuştuğunda kıskanacaksın. Tabi eşinde aynen bunları yaşayacak. düşünsene aynı iş yerine gelen yeni biriyle onun flört ettiğini, gözlerinin önünce, bildiğin ızdırap olur sanki.
işimi bırakamam zatenİnan benim imkansız dediğim örnek gerçekten imkansızın dibi :) aynı kurumda 2 çift çok sıkı dostken çiftlerden biri diğer çifttin birinden hoşlanıyor aldata olayı yaşanıyor akabşnde boşanma fakat aynı kurumda ve birimde çalışmaya devam ediyolar ve o hoşlanan ikili evleniyor, sonrasında boşanan eşler birbirini teselli ederken onlar aşık oluyor onlar da evlenmeye karar veriyo. dördü aynı kurumda 7-8 senedir bu şekilde yaşıyolar :) Biiyorum uygun bir örnek değil ama demek isediğim bir süre konuşulur sonra ortalık durulur. Duymazdan, görmezden gelin zira mutlu olsaydınız yine konuşacak bişey bulurlardı. İşinizi bırakmıayın bu sizi tedavi edecek bir yerde sonuçta...
.....mutlaka etkilenirsiniz bu kaçınılmaz ama sizin bence gerçek dostlara ve sağlam arkadaşlara ihtiyacınız var. Bu süreci eğer varsa çevrenizde onlarla daha rahat atlatırsınız ve lütfen konuşanlara ve konuşulacaklara takılmayın. Mutlu olsaydınız yine konuşacak birşey bulurlardı. Hiç bir şey sizin psikoljinizden daha önemli değil. Bu süreci dostlarınızla arkadaşlarınızla atlatmaya çalışın. Ve kimseyle iş yerinde muhatap olmayın bu konuda. İçiniz acısada dik durun ve iyi görününişimi bırakamam zaten
çünkü buraya gelmek için yıllarca didindim çok emek verdim ekmek paramı bırakamam sonuçta ayakta kalabilmek için çalışmalıyım
evet onlar imkansızmış gerçekten
tabi burada gerçekten dediğiniz gibi kişilere bağlı
ben biraz naif ve hassas biriyim sanırım baya etkileneceğim bu dönemden
benle beraber etrafa karşı sağlam duracak tek arkadaşım vardı o da işyerimizden ayrıldı telefonda desteğim.....mutlaka etkilenirsiniz bu kaçınılmaz ama sizin bence gerçek dostlara ve sağlam arkadaşlara ihtiyacınız var. Bu süreci eğer varsa çevrenizde onlarla daha rahat atlatırsınız ve lütfen konuşanlara ve konuşulacaklara takılmayın. Mutlu olsaydınız yine konuşacak birşey bulurlardı. Hiç bir şey sizin psikoljinizden daha önemli değil. Bu süreci dostlarınızla arkadaşlarınızla atlatmaya çalışın. Ve kimseyle iş yerinde muhatap olmayın bu konuda. İçiniz acısada dik durun ve iyi görünün
Üzüldüm senin aınabenle beraber etrafa karşı sağlam duracak tek arkadaşım vardı o da işyerimizden ayrıldı telefonda desteğim
onun haricinde bütün arkadaşlarımız ortak
yakın kız arkadaşlarım onunda arkadaşları
o benden eski olduğu için irtibatlarını koparmayacaklar gibi
çünkü büyük bir gruptuk ben ve eşimin yer aldığı hatta o gruptaki herkesi ben yakınlaştırdım denebilir
ama eşim bir şekilde daha samimi onlarla ve tabiki o ortamlardan benim çıkmam gerekecek
yani bu konuda tamamen yanlız sayılmasam da bu benim dayanağım diyecek kadar benim yanımda olacak birini bulamayabilirim çünkü eşim ortamlarda kendini iyi göstermeyi bilir
hatta ailemizin favori damadıdır hiçbir şey yapmamasına rağmen insanlar hep onu hep çok sever
böyle bir zorlukta yaşıyorum maalesef ki
İnan benim imkansız dediğim örnek gerçekten imkansızın dibi :) aynı kurumda 2 çift çok sıkı dostken çiftlerden biri diğer çifttin birinden hoşlanıyor aldata olayı yaşanıyor akabşnde boşanma fakat aynı kurumda ve birimde çalışmaya devam ediyolar ve o hoşlanan ikili evleniyor, sonrasında boşanan eşler birbirini teselli ederken onlar aşık oluyor onlar da evlenmeye karar veriyo. dördü aynı kurumda 7-8 senedir bu şekilde yaşıyolar :) Biiyorum uygun bir örnek değil ama demek isediğim bir süre konuşulur sonra ortalık durulur. Duymazdan, görmezden gelin zira mutlu olsaydınız yine konuşacak bişey bulurlardı. İşinizi bırakmayın bu sizi tedavi edecek bir yerde sonuçta...
Vays, Turkish Dallas resmen!İnan benim imkansız dediğim örnek gerçekten imkansızın dibi :) aynı kurumda 2 çift çok sıkı dostken çiftlerden biri diğer çifttin birinden hoşlanıyor aldata olayı yaşanıyor akabşnde boşanma fakat aynı kurumda ve birimde çalışmaya devam ediyolar ve o hoşlanan ikili evleniyor, sonrasında boşanan eşler birbirini teselli ederken onlar aşık oluyor onlar da evlenmeye karar veriyo. dördü aynı kurumda 7-8 senedir bu şekilde yaşıyolar :) Biiyorum uygun bir örnek değil ama demek isediğim bir süre konuşulur sonra ortalık durulur. Duymazdan, görmezden gelin zira mutlu olsaydınız yine konuşacak bişey bulurlardı. İşinizi bırakmayın bu sizi tedavi edecek bir yerde sonuçta...
İşin garibi anı birimdelrdi bir süre sonra farklı birimlere geçtiler fakat katları bile aynydı
Böyle okudum ya saka gibi.. hatta bi dizi filmde olsa "al işte Türk filmi ne bekliyosunki kurguya bak" derim. Demekki filmlerde de suç bulmamak lazımmış. Bu arada birbirinden bosanmis kisiler hala görüşüyor mu?
çok teşekkür ederim evet biraz zor durumdayımÜzüldüm senin aınaDilerim en az hasarla atlatırsın. Yeni kuracağın hayata odaklan, geçmişi ya da olacakları düşünme bu konuda çünkü bi şekilde oluyo herşey. Önemli olan sensin ve sağlığın elbette. Havalr da ısındı dışarıda kalmaya özen göster yani temiz hava cidden iyi geliyo insana
eşimin bana karşı sevgisi yokVays, Turkish Dallas resmen!
U ucamayanbalon Bence olay sende biter. Eminmisin bu kararindan? Eger gercekten sevgi kalmadiysa, bosandiktan sonra da sen kendi gercegini, neden yollarinizi ayirdigini unutmazsan, ayni ortamda calismanin cok buyuk bir sorun olacagini sanmiyorum. Gordukce ozleme ihtimalin var mi sence?
Ne bu ya? Es misin, yatirim ortagi mi? Calismasan oyleyse, basip giden o olacak. Bilmiyorum canim ya, dusunsene 20 yil sonra geriye donup keske o zaman ipleri koparsaydim dersen, cok daha kotu hissedersin sanki. Bu evlilik degil, dogru bir iliski icin yeni bir sansin olabilir.eşimin bana karşı sevgisi yok
o kendi mantığıyla iki çalışan insan evlenir beraber maddi ortaklık yapar ve gerisinde ev alır şeklinde bakıyor evliliğe
ailesindeki evlilik modeli babasının annesinin parasını alıp annesi ile babasının ayrı hayatlar yaşaması şeklinde
eşim bensiz zaman geçirmekten gocunmaz ve beraber geçirdiğimiz çok az vakit vardır şu iki senede
bilgisayarına yapışık bir biçimde yaşıyor
kadın olduğumu insan olduğumu unuttum bu evde, aylardır ele ele bile tutuşmuyoruz