Aynı işyerinde çalışırken ayrılan ya da boşanan var mı?ibiz

eşimin bana karşı sevgisi yok
o kendi mantığıyla iki çalışan insan evlenir beraber maddi ortaklık yapar ve gerisinde ev alır şeklinde bakıyor evliliğe
ailesindeki evlilik modeli babasının annesinin parasını alıp annesi ile babasının ayrı hayatlar yaşaması şeklinde
eşim bensiz zaman geçirmekten gocunmaz ve beraber geçirdiğimiz çok az vakit vardır şu iki senede
bilgisayarına yapışık bir biçimde yaşıyor
kadın olduğumu insan olduğumu unuttum bu evde, aylardır ele ele bile tutuşmuyoruz
Eşinizle severek isteyerek evlenmediniz mi ya hic normal degilki bu. Aşk sevgi olmayacaksa evlilige ne gerek var? Maddi ortaklik cok lazim değil ki

Ben aynı işyerinde, hemde kamuda, nişanlımdan ayrıldım. Senin gibi çok korktum laf söz olur, millet sorup soruşturur diye. Ama kimse bi şey sormadı bile, yüzümüze yanİ. Duyulmuş ayrıldığımız da, kimse noldu, niye diye dedikodusunu yapmadı yani.

Ben gerçi 30 katlı bi bakanlıkta çalışıyorum, o dangalağı çok görmüyorum bile. Baya da kalabalık bi kadro, kendi dönem arkadaşlarımız anca biliodu. Sürekli yüz yüze bakacağımız bi ortam olsa zorlanırdık sanırım.

Ne bu ya? Es misin, yatirim ortagi mi? Calismasan oyleyse, basip giden o olacak. Bilmiyorum canim ya, dusunsene 20 yil sonra geriye donup keske o zaman ipleri koparsaydim dersen, cok daha kotu hissedersin sanki. Bu evlilik degil, dogru bir iliski icin yeni bir sansin olabilir.
Ama dedigim gibi, kel ölür sirma sacli olur, kör ölür badem gözlü olur misali, bosandiktan sonra sadece tek tuk iyi anilari hatirlayip', deprasyonlardan bir turlu cikamayan bir suru kadin var. Disardan albenisi olan, kendini iyi pazarlayan bir adam diyorsun. Ona yaklasan kadinlar oldugunda, kendin bizzat sahit oldugun adamin gercek yuzunu unutmaman lazim.
Insallah hakkinizda en hayirlisi olsun.

zaten zamanında çalışmayan biriyle evlenmezdim demişti anladım ne demek istediğini evlenince
eşimin elbet iyi yönleri vardı biz sevgiliyken
ama ne kadar materyalist olduğunu önceliklerini evlenince ortaya koydu

evet bence de evlilik değil aynı birimde çalıştığım bir arkadaşın evliliğine baktıkça aslında benim nasıl bir kırıntı yaşadığımı anladım

bende o pişmanlığı yaşamaktan korkuyorum şimdiden kendimde aramamaya fiziken kendimi beğenmemeye başladım
bir kadın olarak bu seviyelere gelmek çok kırıcı

Eşinizle severek isteyerek evlenmediniz mi ya hic normal degilki bu. Aşk sevgi olmayacaksa evlilige ne gerek var? Maddi ortaklik cok lazim değil ki

ben severek evlendim onu da öyle sanıyordum
dediğim gibi eşim çok materyalist
birde hayatında her zaman 4 ayağının üstüne düşmüş biri
ben hayatımın son iki yılında babamın çok ciddi ameliyatını yaşadım, kendim kaza geçirdim annemi çok ciddi bir rahatsızlıktan kurtardık işyerindeki birimim sıkıntılı
aslında bunların hiçbirinde tam anlamıyla benim desteğim olmadı
kendi hayatında hastalık görmemiş ailesinde sıkıntı çekmemiş genel olarak en yakın arkadaşlarının tabiriyle
umursamaz üşengeç ve 4 ayağının üstüne düşen biri
beni anlamadı ve anlamıyor da
aylardır kendimi kadın olarak hissedemiyorum

Ben aynı işyerinde, hemde kamuda, nişanlımdan ayrıldım. Senin gibi çok korktum laf söz olur, millet sorup soruşturur diye. Ama kimse bi şey sormadı bile, yüzümüze yanİ. Duyulmuş ayrıldığımız da, kimse noldu, niye diye dedikodusunu yapmadı yani.

Ben gerçi 30 katlı bi bakanlıkta çalışıyorum, o dangalağı çok görmüyorum bile. Baya da kalabalık bi kadro, kendi dönem arkadaşlarımız anca biliodu. Sürekli yüz yüze bakacağımız bi ortam olsa zorlanırdık sanırım.

bizim çalışma düzenimizde sinek uçsa duyuluyor
öyle bir kalabalık bir kadro yok maalesef
ama yazınız bile cesaret verecek durumda
benim nişanlı iken ayrılma durumum olmadı
diyorum keşke o zaman bitseydi evliliğe inancım kalmadı

zaten zamanında çalışmayan biriyle evlenmezdim demişti anladım ne demek istediğini evlenince

evet bence de evlilik değil aynı birimde çalıştığım bir arkadaşın evliliğine baktıkça aslında benim nasıl bir kırıntı yaşadığımı anladım

bende o pişmanlığı yaşamaktan korkuyorum şimdiden kendimde aramamaya fiziken kendimi beğenmemeye başladım
Lutfen kendini uzme. Senin bir kusurun yok, esinin insanligi eksik, zihni hastalikli.

ben severek evlendim onu da öyle sanıyordum
dediğim gibi eşim çok materyalist
birde hayatında her zaman 4 ayağının üstüne düşmüş biri
ben hayatımın son iki yılında babamın çok ciddi ameliyatını yaşadım, kendim kaza geçirdim annemi çok ciddi bir rahatsızlıktan kurtardık işyerindeki birimim sıkıntılı
aslında bunların hiçbirinde tam anlamıyla benim desteğim olmadı
kendi hayatında hastalık görmemiş ailesinde sıkıntı çekmemiş genel olarak en yakın arkadaşlarının tabiriyle
umursamaz üşengeç ve 4 ayağının üstüne düşen biri
beni anlamadı ve anlamıyor da
aylardır kendimi kadın olarak hissedemiyorum

Kısacası ben sizin sorununuzu yazayim: hayata bakış açınız farklı

Ve malesef bu değişmez ikiniz için de. Şu zamandan sonra onun gibi materyalist olabilir misiniz? Yani olmaz. Net bu.
Ya onu bu sekilde kabulleneceksiniz yada ayrılık :KK43:

Hani desem sizi yine de elinden geldiğince mutlu etmeye çalışıyor bir çaba var kendince seviyor o da, ama o da yok anlattıklariniza gore. Kadın olduğumu unuttum dediniz bu çok üzücü bir evlilik icin..

Inşallah bir mucize olur da esinizin tavırları değişir evliliginiz kurtulur canım, inşallah

Aa ama bu büyük bir hata..
bazi insanlar var, herkesin çevresinde olan tipler, biz onlara "hayatını mükemmel anlatmasa ölecek" hastalığına yakalanmış diyoruz. Evlilikleri mükemmeldir işi mükemmeldir maaşı mükemmeldir kocişi cok romantiktir ev isi yapar sabah kahvalti hazırlar yatağına getirir aman gözü ondan başkasını görmüyordur, kendi çocuğu bilmemnesi her şeyi mükemmeldir. Böyle bunlari anlatip sinir bozan bir tip olabilir mi arkadasiniz? Özellikle bazi bayanlarda gözlemledigim gercekten evliliklerini çok güzel anlatma egilimleri var. Sadece iyi taraflarini anlatiyorlar yani. Dolayisiyla siz içten içe kendinizle karşılaştırip böyle bir psikolojiye girmiş olabilir misiniz? Her evliliğin dinamiği farklı ve her evlilikte sorunlar var. Bunu unutmadan düşünün bence ve ne olursa olsun bir sure o arkadasinizin evliligi hakkinda birseyler duymamaya gayret edin

Aa ama bu büyük bir hata..
bazi insanlar var, herkesin çevresinde olan tipler, biz onlara "hayatını mükemmel anlatmasa ölecek" hastalığına yakalanmış diyoruz. Evlilikleri mükemmeldir işi mükemmeldir maaşı mükemmeldir kocişi cok romantiktir ev isi yapar sabah kahvalti hazırlar yatağına getirir aman gözü ondan başkasını görmüyordur, kendi çocuğu bilmemnesi her şeyi mükemmeldir. Böyle bunlari anlatip sinir bozan bir tip olabilir mi arkadasiniz? Özellikle bazi bayanlarda gözlemledigim gercekten evliliklerini çok güzel anlatma egilimleri var. Sadece iyi taraflarini anlatiyorlar yani. Dolayisiyla siz içten içe kendinizle karşılaştırip böyle bir psikolojiye girmiş olabilir misiniz? Her evliliğin dinamiği farklı ve her evlilikte sorunlar var. Bunu unutmadan düşünün bence ve ne olursa olsun bir sure o arkadasinizin evliligi hakkinda birseyler duymamaya gayret edin

hayır arkadaşım hiç evliliğini anlatmıyor
yaşadıkları zaten gözümün önünde
onu dinlemek isteyen ve onunla beraber vakit geçirmek isteyen bir eşi var
ben en basitinden kendi eşime bir şeyi en kısa haliyle anlatmalıyım çünkü sıkılır

tabiki böyle değildi o iş ben sağlık ve kaza sıkıntıları ile sınandım
herkes der bize ne zorluklarla sınandınız ne şanssız bir çiftsiniz diye
sanırım aradaki herşeyi tüketen eşimin umursamazlığı, mutluluğu parada araması ve bu olaylar oldu

açıkcası böyle bana saygı duyulmayan bir evliliğe çocuk yapmak istemiyorum
çünkü çocuğumunda evliliği mutsuzluk erkeğin kadına saygı duymadığı annesi babasının beraber vakit geçirmediği mutsuz bir dünyası olsun istemiyorum

ve durup kendimi dinlediğimde yıllardır benim onu tüm herşeyi ortaya koyarak sevdiğimi onunsa suya sabuna dokunmadan , kendince ve kendini yormadan sevdiğini bu yüzden sevgisinin pamuk ipliğine bağlı olduğunu ondan tükendiğini anladım

aslında gitmek isteme sebeplerimden biri bu kadar mutsuzluk üstüne birde aldatılma veya başka birşey yaşarsam bu konuda çok ciddi yıkılırım bari bunu yaşamadan bu diyardan gideyim diye düşünüyorum

teşekkür ederim yorumlarınız için
benim için moral vermeniz o kadar önemli ki
Simdi bosanma icin gazi vermis gibi olmakda istemiyorum, ama ikinci evliliginde mutlulugu yakalayan o kadar cok insan taniyorum ki.

Siz kendi degerinizi bilin yeterki. Bir ruhsuz yuzunden yikilmayin, hayattan, dolu dolu yasam hakkinizdan vazgecmeyin.

hayır arkadaşım hiç evliliğini anlatmıyor
yaşadıkları zaten gözümün önünde
onu dinlemek isteyen ve onunla beraber vakit geçirmek isteyen bir eşi var
ben en basitinden kendi eşime bir şeyi en kısa haliyle anlatmalıyım çünkü sıkılır

tabiki böyle değildi o iş ben sağlık ve kaza sıkıntıları ile sınandım
herkes der bize ne zorluklarla sınandınız ne şanssız bir çiftsiniz diye
sanırım aradaki herşeyi tüketen eşimin umursamazlığı, mutluluğu parada araması ve bu olaylar oldu

açıkcası böyle bana saygı duyulmayan bir evliliğe çocuk yapmak istemiyorum
çünkü çocuğumunda evliliği mutsuzluk erkeğin kadına saygı duymadığı annesi babasının beraber vakit geçirmediği mutsuz bir dünyası olsun istemiyorum

ve durup kendimi dinlediğimde yıllardır benim onu tüm herşeyi ortaya koyarak sevdiğimi onunsa suya sabuna dokunmadan , kendince ve kendini yormadan sevdiğini bu yüzden sevgisinin pamuk ipliğine bağlı olduğunu ondan tükendiğini anladım

aslında gitmek isteme sebeplerimden biri bu kadar mutsuzluk üstüne birde aldatılma veya başka birşey yaşarsam bu konuda çok ciddi yıkılırım bari bunu yaşamadan bu diyardan gideyim diye düşünüyorum

Siz aslında bize diyecek bir sey birakmamissiniz. Yani denecek şeyler var ama demenin bi anlami yok, siz her seyin farkındasiniz. Aldatma konusu benim de aklimdan gecti ama olmayan şeyleri yazip insanlarin arasini bozmayayim diye demiyordum. Bir erkek bu kadar da duygusuz isteksiz olmaz ki, ayni isyerinde olmasaniz gercekten şüphelenin derdim neyseki gözünüzün önünde adam, ama yine de cok güvenmeyin

Size tek demek istedigim ne yaparsaniz yapin ama iyi düşünün

Simdi bosanma icin gazi vermis gibi olmakda istemiyorum, ama ikinci evliliginde mutlulugu yakalayan o kadar cok insan taniyorum ki.

Siz kendi degerinizi bilin yeterki. Bir ruhsuz yuzunden yikilmayin, hayattan, dolu dolu yasam hakkinizdan vazgecmeyin.

evet o hakkımdan vazgeçmemeliyim
açıkcası 2. evlilikten de pek umudum yok
yanlız daha rahat ederim herhalde güvenim kalmadı
çok sagolun

Siz aslında bize diyecek bir sey birakmamissiniz. Yani denecek şeyler var ama demenin bi anlami yok, siz her seyin farkındasiniz. Aldatma konusu benim de aklimdan gecti ama olmayan şeyleri yazip insanlarin arasini bozmayayim diye demiyordum. Bir erkek bu kadar da duygusuz isteksiz olmaz ki, ayni isyerinde olmasaniz gercekten şüphelenin derdim neyseki gözünüzün önünde adam, ama yine de cok güvenmeyin

Size tek demek istedigim ne yaparsaniz yapin ama iyi düşünün

aynı yerdeyiz ve neyi nasıl yaptığını araştırmasam dahi öğreneceğim konumdayım zaten
fikren aldatılıyorumdur belki
aslında sizin mesaja bir anda kendime itiraflar şeklinde hızla yazmaya başladım
bunlar yazabildiğim ama sonucunu uygulayamadığım şeyler maalesef

bu evlilik için çok çaba sarfettim
maddi gidenimin hesabı yok hadi onu çalışır yerine koyarım da
güvenim gitti 2. evlilik veya başka bir ilişkide de çok mutsuz olacağım gibi geliyor
heveslerim gitti heyecanlarım gitti bunlar nasıl yerine konur ki

Kırıldım derken?
Ne oldu. .
aldatılma mı?

hayır kulağıma gelen bir aldatılma olmadı ya da ben birşeyde yakalamadım
kavgalarda lanet ve bela okumaları birkaç hakareti
beni genelde yanında istememesi beni son zamanlarda zor anlarımda yanlız bıraktığını düşünmem
fikirlerime saygı göstermemesi , kadın olduğumu unutmuş durumdayım

sanırım bir kadın olarak acı anlardan birini yaşadım bugün
forumda bir sürü sayfa gezdim estetik sayfalarını
herhalde şuramı beğenmiyordur şöyle mi yaptırsam vs. bi sürü düşünce geçti aklımdan

yani mükemmel güzel kainatı hayran bıraktıracak biri değilim ama eline yüzüne bakılır biriyim
victoria secret mankeni değilim ama orantılı hatlarım var
insanlarla konuşabilecek birikimim var
güleryüzlüyüm elimden geldiğince çabalarım herşeyde

bunlar yeterli gelmedi ona sevmesi için beni.

sanırım bir kadın olarak acı anlardan birini yaşadım bugün
forumda bir sürü sayfa gezdim estetik sayfalarını
herhalde şuramı beğenmiyordur şöyle mi yaptırsam vs. bi sürü düşünce geçti aklımdan

yani mükemmel güzel kainatı hayran bıraktıracak biri değilim ama eline yüzüne bakılır biriyim
victoria secret mankeni değilim ama orantılı hatlarım var
insanlarla konuşabilecek birikimim var
güleryüzlüyüm elimden geldiğince çabalarım herşeyde

bunlar yeterli gelmedi ona sevmesi için beni.
Kaç sene çıktınız ve o zman da boylemiydi benim de erkek arkadaşım aynı kurumda ve bazı kavgalar sırf yanyanayız diye son buldu barışık yani hep çünkü yanyana oturuyor uz etkileşim oluyo ve ho ooo p barisiyoruz. bizim de hayata bakış acilarimiz farklı kavgalarımız barışmalarimiz çok

aynı yerdeyiz ve neyi nasıl yaptığını araştırmasam dahi öğreneceğim konumdayım zaten
fikren aldatılıyorumdur belki
aslında sizin mesaja bir anda kendime itiraflar şeklinde hızla yazmaya başladım
bunlar yazabildiğim ama sonucunu uygulayamadığım şeyler maalesef

bu evlilik için çok çaba sarfettim
maddi gidenimin hesabı yok hadi onu çalışır yerine koyarım da
güvenim gitti 2. evlilik veya başka bir ilişkide de çok mutsuz olacağım gibi geliyor
heveslerim gitti heyecanlarım gitti bunlar nasıl yerine konur ki

:KK43: bu kadar umutsuz bakmayin ama hayata.. şuan 2. Evliligi baska bi ilişkiyi hic dusunmeyin zaten suan sadece bu evliligi devam ettirmek için sebeplerim neler bosanmak icin sebeplerim neler bunlari yazin ve karşılaştırin bence. Ben çok kararsiz kalinca oylr yapıyorum, bir seyin artıları neler eksileri neler madde madde yazınca daha geniş bakabildigimi düşünüyorum olaya

Kaç sene çıktınız ve o zman da boylemiydi benim de erkek arkadaşım aynı kurumda ve bazı kavgalar sırf yanyanayız diye son buldu barışık yani hep çünkü yanyana oturuyor uz etkileşim oluyo ve ho ooo p barisiyoruz. bizim de hayata bakış acilarimiz farklı kavgalarımız barışmalarimiz çok

eşim çok sert sadece benim dediğim olur havasında bir insan
altta kalmamak için bir general gibi sert gezmek lazım ortada
birde ettiği laflar çok ağır oluyor
bunun üzerine yanyana olsakta çekim mekim kalmıyor ki ortada barışma olsun
çıkarken farklı kurumlardaydık avantajım vardı
şimdi nasıl olsa benim dibimde hiç ilgi göstermesem de olur tadında davranıyor

X