aynı gün doğan zuzularımız hangileri

şubat bebişlerınde erkek mi cogunlukta ne. gercı busene kız senesıydı. arkadaslarımın hep kızları oldu. hatta dıyorum oğlum tek kalacak almaz kızlarınız onu aralarına yerimseniben

benim oğluşum daa 09.02.09 sabah saat 8:35 hem de ilk evlenme yıldönümümde..kıskanç şey illa paylaşacak bizim özel günümüzü...ama olsun onunla daha da özel ve güzel oldu...

benim oğluşum daa 09.02.09 sabah saat 8:35 hem de ilk evlenme yıldönümümde..kıskanç şey illa paylaşacak bizim özel günümüzü...ama olsun onunla daha da özel ve güzel oldu...

aramızda aynı gün doğan varmış
benim miniğimde 09 02 2009 saat 10 doğdu:asigim:

çok güzel tesadüf. ben de evlilik yıldönümümüzde hamile olduğumuzu öğrendim. eşime hediyem pozitif gebelik testi idi :eek:

çok güzel tesadüf. ben de evlilik yıldönümümüzde hamile olduğumuzu öğrendim. eşime hediyem pozitif gebelik testi idi :eek:

aaa çok hooşş ...ve komik hediyesini açarken düşünüyorum da gülmüşsünüzdür kesin...

en güzel günlerin başlangıcı olmuş bizler için...

aaa çok hooşş ...ve komik hediyesini açarken düşünüyorum da gülmüşsünüzdür kesin...

en güzel günlerin başlangıcı olmuş bizler için...

aslında çok gülememiştik canım. çunku çizgi hafif silikti. ben emin olana kadar baya stres yaşadım ama şimdi gülebiliyorum o hallerime :)

X