- 2 Haziran 2008
- 462
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
16.02.2009 saat 09.42
benim oğluşum daa 09.02.09 sabah saat 8:35 hem de ilk evlenme yıldönümümde..kıskanç şey illa paylaşacak bizim özel günümüzü...ama olsun onunla daha da özel ve güzel oldu...
benim oğluşum daa 09.02.09 sabah saat 8:35 hem de ilk evlenme yıldönümümde..kıskanç şey illa paylaşacak bizim özel günümüzü...ama olsun onunla daha da özel ve güzel oldu...
çok güzel tesadüf. ben de evlilik yıldönümümüzde hamile olduğumuzu öğrendim. eşime hediyem pozitif gebelik testi idi
Benim prensesimde 09-02-09 da saat 10,20de geldi dünyama. İyi geldi hoş geldi melegim.:teytey:
aaa çok hooşş ...ve komik hediyesini açarken düşünüyorum da gülmüşsünüzdür kesin...
en güzel günlerin başlangıcı olmuş bizler için...