Aynı gün beta hcg tahlili

cicekgil

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
1.775
1.429
Merhaba, çarşamba günü sabah sağlık ocağında beta 13 çıktı cuma günü yine sabah saat 9da sağlık ocağında verdim 35çıktı buraya kadar sorun yok. Ama cuma günü kendi doktoruma muayeneye gittigimde orda da kan verdim akşam 4te (arada tam 7saat var) 35.8 çıkmış. Benim merak ettiğim daha önce benim gibi aynı gün 2kez beta tahlili veren oldu mu. Çünkü 2günde 2katı artıyorsa sabah 35olan değerin 40ı geçmesi gerekmezmiydi? Yada hcg değeri belli bi sürede mi artıyorda(mesela 12saatte bir gibi) boşuna evham yapıyorum. Keşke böyle denk gelmeseydi şimdi durduk yere içim içimi yiyor🙄🙄 tecrübesi tahmini olanlar yardım edin nolur😭😭

Aynı gün kan vermenize gerek yok, mümkünse aynı yerde hemen hemen aynı saatlerde 2 günde 1 vermeniz yeterli ve kanamanız yoksada dr istemiyorsa sık sık vermeyin.

farklı merkezlerde kan verdiğiniz için de değeri karşılaştırma sağlıklı değil. hiç ona takılmayın. aynı yerde ve aynı saatlerde 48 saatte bir kan verip değerlendirme yapılabilir. değer de döllenen yumurta hücrelere ayrıldıkça artar ama dediğim gibi değerlendirilmesi için hem aynı merkez hem de aynı saat önemli

Evet hep 48sonrası deniyor ama işte sabahki sonuç pazartesine kalır diye özeldede verdim üst üste denk geldi yükselmedigini görünce şüphelendirdi valla. Ben sürekli aktif olarak artıyordur 2günde bir 2katına denk geliyodur diye tahmin ediyodum demekki öyle değil. Biraz olsun kafam rahatladı umarım bir sonraki sonucumda tamamen içim rahat eder🥺

Merhaba, çarşamba günü sabah sağlık ocağında beta 13 çıktı cuma günü yine sabah saat 9da sağlık ocağında verdim 35çıktı buraya kadar sorun yok. Ama cuma günü kendi doktoruma muayeneye gittigimde orda da kan verdim akşam 4te (arada tam 7saat var) 35.8 çıkmış. Benim merak ettiğim daha önce benim gibi aynı gün 2kez beta tahlili veren oldu mu. Çünkü 2günde 2katı artıyorsa sabah 35olan değerin 40ı geçmesi gerekmezmiydi? Yada hcg değeri belli bi sürede mi artıyorda(mesela 12saatte bir gibi) boşuna evham yapıyorum. Keşke böyle denk gelmeseydi şimdi durduk yere içim içimi yiyor🙄🙄 tecrübesi tahmini olanlar yardım edin nolur😭😭
Merhaba bebişiniz hayırlı olsun keseyi görebildiniz mi siz

X