- 10 Ekim 2018
- 1.016
- 1.289
-
- Konu Sahibi booksmoney
3 yıldır baktığım bir kedim var. Evlendiğimiz zamanda eşime kedimi alacağımı söyledim ve kabul etmişti gönülsüz de olsa. Fakat şimdi kuş almak istediğini söylüyor. Diyorum ki ikisi aynı yerde olmaz ama yok diyor oturma odasında durur. Daha önce bir haftalığına eltimin kuşuna baktım tatildeydiler. Çok pisletiyorlar etrafı saldığın zaman ayrıca sürekli kafeste olması ona da haksızlık olur.
Aniden misafirim gelir diye oturma odam her zaman temiz durur ama böyle bir durumda temiz olmayacak gibi duruyor. Önceki haftalarda tartışmalarımız olmuştu beni huzursuz etmek için kuş almak istediğini düşünüyorum şuan...
Son zamanlarda her konumuz bir tartışma asla normal bir şekilde konuşup anlaşamıyoruz ki kedim çok düşkün kuşlara bir haftalığına baktığımda bile hayvanla köşe kapmaca oynadılar resmen asla peşinden ayrılmadı (oyun amaçlı değil bu arada) heyecanlanıyor gördüğü zaman. Tüm bunları bilmesine rağmen inatla istiyor ve benden habersiz alır eve getirir diye çok korkuyorum.
Sizin kedi sahibi olma hakkınız varsa onunda kuş sahibi olma hakkı var3 yıldır baktığım bir kedim var. Evlendiğimiz zamanda eşime kedimi alacağımı söyledim ve kabul etmişti gönülsüz de olsa. Fakat şimdi kuş almak istediğini söylüyor. Diyorum ki ikisi aynı yerde olmaz ama yok diyor oturma odasında durur. Daha önce bir haftalığına eltimin kuşuna baktım tatildeydiler. Çok pisletiyorlar etrafı saldığın zaman ayrıca sürekli kafeste olması ona da haksızlık olur.
Aniden misafirim gelir diye oturma odam her zaman temiz durur ama böyle bir durumda temiz olmayacak gibi duruyor. Önceki haftalarda tartışmalarımız olmuştu beni huzursuz etmek için kuş almak istediğini düşünüyorum şuan...
Son zamanlarda her konumuz bir tartışma asla normal bir şekilde konuşup anlaşamıyoruz ki kedim çok düşkün kuşlara bir haftalığına baktığımda bile hayvanla köşe kapmaca oynadılar resmen asla peşinden ayrılmadı (oyun amaçlı değil bu arada) heyecanlanıyor gördüğü zaman. Tüm bunları bilmesine rağmen inatla istiyor ve benden habersiz alır eve getirir diye çok korkuyorum.
annemle babam evliyken evde 5 6 tane kedi, 10a yakın kuş vardı. 5 kedi hiçbir sorun yapmadı ama 1 tanesi fena avcıydı. en sonunda kuşların birinin kafesini düşürüp yemişti kuşu. tüylerini bulmuştuk çok üzgünüz hala.... kedinin karakterine ve doğasına bağlı. ama siz daha önce tecrübe etmişsiniz kuşun peşinden ayrılmıyormuş. bence eşinize bunu anlatın baktınız olmuyor kabul edin sonuçlarına katlansın ki umarım bizim gibi kötü sonuçlanmaz....3 yıldır baktığım bir kedim var. Evlendiğimiz zamanda eşime kedimi alacağımı söyledim ve kabul etmişti gönülsüz de olsa. Fakat şimdi kuş almak istediğini söylüyor. Diyorum ki ikisi aynı yerde olmaz ama yok diyor oturma odasında durur. Daha önce bir haftalığına eltimin kuşuna baktım tatildeydiler. Çok pisletiyorlar etrafı saldığın zaman ayrıca sürekli kafeste olması ona da haksızlık olur.
Kedim evlenmeden önce benimleydi zaten daha o hayatımda yokken ne yapacaktım kediyi? Sokağa mı atsaydım? İkisi bir arada olmayacak şeyler. Ayrıca kedinin temizliğiyle ilgileniyorum ben eşimin kuşla ilgileneceğini düşünmüyorum maalesef.Sizin kedi sahibi olma hakkınız varsa onunda kuş sahibi olma hakkı var
Evet bende bundan korkuyorum kedimi kısıtlamak istemiyorum zaten akşama kadar yalnız akşamları evin her yerinde gezmek istiyorPisliğini filan geçtim insan sevince gözü görmüyor ama kediyle aynı ev zor her ne kadar farklı oda da bile olsalar illaki boş bi anınız olabilir kuşa yazık olur
Sokağa atın mı demişim?Kedim evlenmeden önce benimleydi zaten daha o hayatımda yokken ne yapacaktım kediyi? Sokağa mı atsaydım? İkisi bir arada olmayacak şeyler. Ayrıca kedinin temizliğiyle ilgileniyorum ben eşimin kuşla ilgileneceğini düşünmüyorum maalesef.
Cins kedi değil tekir smokin ve evet aynen öyle rahat bırakmaz biliyorum...Kedinizin cinsi nedir ? Tekir mi ? Kuş aslında kediye gore daha temiz. Haftalik kafesinin altini temizlerseniz (kağıt koyup o kagidi yenisiyle degistirme) bir pisliği olmuyor etrafina da yariya kadar tulleri oluyor zaten. Kuş ta bir sure sonra cok bagliyor kendine. Kus besliyorum. Ama cins kediler cok avcı olmuyor british scootish falan tembeller biraz onlar avcılığı da cok bilmiyor. Ama tekir ise saldiginiz anda bir gun köşede kusunuzun tüylerini bulmaniz yuksek ihtimal
İkisi bir aradayken kusu kafesten cikarmamak lazim. Smokin ler acayip meraklı oluyorCins kedi değil tekir smokin ve evet aynen öyle rahat bırakmaz biliyorum...
Eşinize de evcil hayvan konusunda bu kadar ağrasif yaklaşıyorsanız bence o da size tepki olarak kuş istiyor gibi geldiKedim evlenmeden önce benimleydi zaten daha o hayatımda yokken ne yapacaktım kediyi? Sokağa mı atsaydım? İkisi bir arada olmayacak şeyler. Ayrıca kedinin temizliğiyle ilgileniyorum ben eşimin kuşla ilgileneceğini düşünmüyorum maalesef.