- 21 Ekim 2016
- 382
- 271
- 103
Merhabalar esleriyle ayni evde ama ayri yasanlar var mi? 8 yildir evliyiz. Cocuklarimiz var .Esimle tartismalarimiz artik dayanilmaz oldu , hergun degil ayda 1 falan ama cok siddetli tartisiyoruz, ne ozel gun biliyor , ne aile ile bir plan yapip dolasmayi , hep kavga ile birseyler yapmaya calisiyoruz,ne karsidaki insanin sıkıntisi mi var umrunda degil. Yil donumumuzde arkadaslariyla plan yapiyor. Durum bu oluncada ben dayanamiyorum, ailesinin her sorununu cozmek icin cabaliyor ancak, cani istediginde kendi yaklasiyor cinsellik olarak. Artik canima tak etti ayrilalim dedim ,son zamanlarda surekli soyluyorum ama hic niyeti yok.Durum boyle oluncada yataklari ve ozel hayatlarimizi ayirma karari aldim. Bana soylediklerini ve ettigi hakaret kufurleri dusundukce deli oluyorum.
Kavgadan 2 gun sonra hic birsey yokmus gibi davraniyor. Artik kaldiramiyorum. Yakinda ailem de yok. Kendi durumumu toparlayana kadar ayni evde idare etmeyi dusunuyorum. Boyle yasanlar var mi? Yasanabilir mi?
Kavgadan 2 gun sonra hic birsey yokmus gibi davraniyor. Artik kaldiramiyorum. Yakinda ailem de yok. Kendi durumumu toparlayana kadar ayni evde idare etmeyi dusunuyorum. Boyle yasanlar var mi? Yasanabilir mi?