Hem uymuyoruz diyorsunuz hem geri dönmüşsünüz. Hem ailem cocuğuma bakmazdı cocuğum için geri döndüm diyorsunuz. Bütün bunlar yetmezmiş gibi hem nikah yapmamışsınız üstüne tekrar cocuk yapmışsınız. Şimdi de hata mı diyorsunuz.Merhaba anneler kızlar ben 2 sene önce esinle bosandım bir oglum var ve ailem asla ogluma bakamazdı bakmazdı esimde velayeti aldı ben Oglumsuz duramadım tabı 20 gun sonra geri geldim sımdı 4.5 aylık 2.bebegımı isteyerek yaptım aldatma kumar kötü alışkanlık yok ama asla birbirimize uymuyoruz oglum cok mutlu sizlerdede Boyle olan varmi dedim ya ben sosyal olmayı severim esim evde oturmayı bosandım ama tekrar nikah etmedim bazen 2.kez hata mı diyorum
Neresinden tutsanız elde kalıyor. Birbirinize uymuyorsunuz ama isteyerek ikinci çocuk oldu. Nikah yok ama ikinci çocuk oldu. Ailem oğluma bakmazdı diyorsunuz ama ikinci çocuk oldu. HarikaMerhaba anneler kızlar ben 2 sene önce esinle bosandım bir oglum var ve ailem asla ogluma bakamazdı bakmazdı esimde velayeti aldı ben Oglumsuz duramadım tabı 20 gun sonra geri geldim sımdı 4.5 aylık 2.bebegımı isteyerek yaptım aldatma kumar kötü alışkanlık yok ama asla birbirimize uymuyoruz oglum cok mutlu sizlerdede Boyle olan varmi dedim ya ben sosyal olmayı severim esim evde oturmayı bosandım ama tekrar nikah etmedim bazen 2.kez hata mı diyorum
Birincisi bu boşanma nedeni değil,ikincisi adamı sevmiyorsunuz ve sırf konforunuzdan ödün vermemek adına tekrar bir araya gelmişsiniz.Bu adamı kullanmak değil mi sizce?Her türlü haksızsınız.Merhaba anneler kızlar ben 2 sene önce esinle bosandım bir oglum var ve ailem asla ogluma bakamazdı bakmazdı esimde velayeti aldı ben Oglumsuz duramadım tabı 20 gun sonra geri geldim sımdı 4.5 aylık 2.bebegımı isteyerek yaptım aldatma kumar kötü alışkanlık yok ama asla birbirimize uymuyoruz oglum cok mutlu sizlerdede Boyle olan varmi dedim ya ben sosyal olmayı severim esim evde oturmayı bosandım ama tekrar nikah etmedim bazen 2.kez hata mı diyorum
2. yi çocuğu yaptıktan sonramı bu soruyu soruyorsunuz nikah yoksa nasıl evlilik oluyorMerhaba anneler kızlar ben 2 sene önce esinle bosandım bir oglum var ve ailem asla ogluma bakamazdı bakmazdı esimde velayeti aldı ben Oglumsuz duramadım tabı 20 gun sonra geri geldim sımdı 4.5 aylık 2.bebegımı isteyerek yaptım aldatma kumar kötü alışkanlık yok ama asla birbirimize uymuyoruz oglum cok mutlu sizlerdede Boyle olan varmi dedim ya ben sosyal olmayı severim esim evde oturmayı bosandım ama tekrar nikah etmedim bazen 2.kez hata mı diyorum
Sen neci oluyorsun? Sen bakabilirdin oğluna çalışıp çabalayıp.ailem asla ogluma bakamazdı bakmazdı
mahkeme neden velayeti babasına verdi? Kaç yaşındaydı çocuk?esimde velayeti aldı
korunuyorduk oldu desen daha inandırıcı tabi onunda linç skalası büyük yine yırttın4.5 aylık 2.bebegımı isteyerek yaptım
yani neden??nikah etmedim
yok canım olur mu masumane işler bunlar bir çocuk daha bir çocuk daha yap bırak onlar çeksin annelerinin masumluğunu..2.kez hata mı
annenler bakmak isteseydi onlar doğururdu zaten hanımefendi?ailem asla ogluma bakamazdı bakmazdı
hımm, mutsuzsun, sırf çocuk yüzünden dönmek zorunda kaldın, çocuk simdi belki anlamıyor çok küçük ama yarın öbür gün sizin mutsuzluğunuzu görecek ve mutsuz olacak. ikinciyi de doğurdun ki annenler hiç bakamasın, sen hiç boşanama, daha da mutsuz ol. hata olur mu hiç, çok doğru yapmışsın.ama tekrar nikah etmedim bazen 2.kez hata mı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?