Aynı esle 2.kez barısmak

NZRAL 09

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2022
30
2
1
30
Merhaba anneler kızlar ben 2 sene önce esinle bosandım bir oglum var ve ailem asla ogluma bakamazdı bakmazdı esimde velayeti aldı ben Oglumsuz duramadım tabı 20 gun sonra geri geldim sımdı 4.5 aylık 2.bebegımı isteyerek yaptım aldatma kumar kötü alışkanlık yok ama asla birbirimize uymuyoruz oglum cok mutlu sizlerdede Boyle olan varmi dedim ya ben sosyal olmayı severim esim evde oturmayı bosandım ama tekrar nikah etmedim bazen 2.kez hata mı diyorum

Merhaba anneler kızlar ben 2 sene önce esinle bosandım bir oglum var ve ailem asla ogluma bakamazdı bakmazdı esimde velayeti aldı ben Oglumsuz duramadım tabı 20 gun sonra geri geldim sımdı 4.5 aylık 2.bebegımı isteyerek yaptım aldatma kumar kötü alışkanlık yok ama asla birbirimize uymuyoruz oglum cok mutlu sizlerdede Boyle olan varmi dedim ya ben sosyal olmayı severim esim evde oturmayı bosandım ama tekrar nikah etmedim bazen 2.kez hata mı diyorum
Hem uymuyoruz diyorsunuz hem geri dönmüşsünüz. Hem ailem cocuğuma bakmazdı cocuğum için geri döndüm diyorsunuz. Bütün bunlar yetmezmiş gibi hem nikah yapmamışsınız üstüne tekrar cocuk yapmışsınız. Şimdi de hata mı diyorsunuz.

Bence siz ne evlilik adına ne de kendi hayatınız adına ne istediğinizi bilmiyorsunuz. Gözümde oluruna yaşayıp yaşayıp, " Acaba şöyle olsa olurmuydu ya" diyip oturan bir karakter olarak canlandınız.

Neresinden tutsanız elde kalıyor. Birbirinize uymuyorsunuz ama isteyerek ikinci çocuk oldu. Nikah yok ama ikinci çocuk oldu. Ailem oğluma bakmazdı diyorsunuz ama ikinci çocuk oldu. Harika 🙄

Birincisi bu boşanma nedeni değil,ikincisi adamı sevmiyorsunuz ve sırf konforunuzdan ödün vermemek adına tekrar bir araya gelmişsiniz.Bu adamı kullanmak değil mi sizce?Her türlü haksızsınız.

2. yi çocuğu yaptıktan sonramı bu soruyu soruyorsunuz nikah yoksa nasıl evlilik oluyor 🙇🏻‍♀️

Yeniden ayrılmak gibi bir durum da kalacağınızı akıl etmediniz mi?
Geçinemiyor birbirinizi sevmiyorsunuz,ee yine ayrılacaksınız.
1 çocukla sizi kabul etmeyen aileniz sizi, 2 çocukla kabul edecek mi?
Ya da;"2 çocuğum olursa eşim bana bakmak zorunda kalır"mı dediniz?
2. Çocuğu nasıl ve neden yaptınız merak ettim doğrusu.

zaten evli değilsiniz. herşey netleşene kadar ikinciyi yapmasaydınız bari. Şimdi 2 cocuklusunuz birine bakmayan aile ikisine hiç bakmaz kısır döngü mutsuz olsanzda çocuklar için durmak zorundasınız bu saatten snra bence tabi çocuklar olmadan yaşayabilirim derseniz o ayrı bilemiyorum

Dogru mu anladım oğlunuz vardı,2.kez anne olduğunuz ama eşiniz sosyal degil ayrılsam mı diye mi sordunuz?
Siz evli degilsiniz ki boşanamazsınız sadece evi terk edersiniz.
Yerinizde olsam nikah yaparım nikahsız yaşamanız tüm haklarınızı kaybetmeniz anlamına gelir.

ailem asla ogluma bakamazdı bakmazdı
Sen neci oluyorsun? Sen bakabilirdin oğluna çalışıp çabalayıp.
esimde velayeti aldı
mahkeme neden velayeti babasına verdi? Kaç yaşındaydı çocuk?
4.5 aylık 2.bebegımı isteyerek yaptım
korunuyorduk oldu desen daha inandırıcı tabi onunda linç skalası büyük yine yırttın😂
yani neden??
yok canım olur mu masumane işler bunlar bir çocuk daha bir çocuk daha yap bırak onlar çeksin annelerinin masumluğunu..:işsiz:

ailem asla ogluma bakamazdı bakmazdı
annenler bakmak isteseydi onlar doğururdu zaten hanımefendi?
ama tekrar nikah etmedim bazen 2.kez hata mı diyorum
hımm, mutsuzsun, sırf çocuk yüzünden dönmek zorunda kaldın, çocuk simdi belki anlamıyor çok küçük ama yarın öbür gün sizin mutsuzluğunuzu görecek ve mutsuz olacak. ikinciyi de doğurdun ki annenler hiç bakamasın, sen hiç boşanama, daha da mutsuz ol. hata olur mu hiç, çok doğru yapmışsın.

Gercekten tavsiye almak istediginizi, gelen tavsiyeleri degerlendireceginizi sanmiyorum. Oylesine konusmak icin, birileri bir seyler desinler diye gelisiguzel acilmis bir konu. Hayati da gelisine yasiyorsunuz oyle gorunuyor ki. Cocuklariniz umarim huzurlu buyur, huzurlu hayatlar yasarlar, huzurlu yetiskinler olurlar.

Back