Ayni dertler... biktim!!!

Ah meslektaşım vah meslektaşım boşa gitsin

Kendi dilekcemi de yazarim bu gidisle valla yazik bize..

Malesef.. bosanma konusu daha once de gecmisti tamam demisti sonra donus yapti degiscem dedi iki
Gun gecmedi ayni. Cunku kafa yapisi her isi kadinin yapmasina olumlu bakan bir okuz barindiriyor degisemiyor.. benm de artk ilgim kalmamis zaten.. bu sefer de actm konuyu haftaya annem gelince rotizi cizelim dedm
Bugun. Ayri mi yasasak bi sure falan dedi istemiyorm dedm ben ayri yasayip annesini mi cekecem cocugu gene goturmek zorundayim sonucta hem de bu kadr sevgi saygi kalmamis.. olcak belli artk anladm

Yorumunuz beni cok ferahlatti tesekkurler. Ben de oyle dusunuyorm. Hem ben mutsuz huzursuz sagliksiz olunca kizima ne verebilecegim. Kavga icinde cehalet icinde kitap ne dmeek iletisim ne demek sevkat ne demek bilmeyen insanlarla mi buyutcem..

Ben de boyle bi anne mutlu ve ne istedigini bilen, ayaklari uzerinde duran kizina mutluluk huzur egitim ogretim din ne gerekirse saglayan bi anne olacagim eminim. Ve cok sukur ki ailem de arkamda.

Bir an önce kurtul bu kamburdan.. Sana da günah canım.. Bu ne böyle..

Benim de bu dusuncem pekisiyor artk zaten. Her gun bi konusmasiyla beni cileden cikariyor kesinlikle dogru yoldayim diyorm

bu adam sadece yük sana.
ne kocalığı var, ne babalığı.
kızın onun varlığına alışmamışken yolları ayırman daha kolay.
kendi ailene yakın olursan yükün biter. hem bedenin hem ruhun iyileşir eminim.

Canım okuyunca çok üzüldüm, siz ne aşkla, sevgiyle, hayallerle bir araya geldiniz. İnan ne diyeceğimi bilmiyorum, çok çok çok üzgünüm. Eşin hiç böyle biri değildi, evlilik teklifi, nişan, düğün fotoları hala gözümün önünde. Nasıl güzel bakardı sana. İnşallah bir an evvel toparlarsınız, anlattıkların güzel şeyler değil ama telafisi de yok değil. İsterseniz bu zorlukları da aşarsınız. Ne zor günler atlattınız, kaç ay askerde yolunu gözledin. Umarım insafa gelir, düzelir her şey. Allah yardımcınız olsun.

Arabanin yagi bitti, bakımı geldi diyen bir kocan varsa, evin gelir giderine sen bakacaksın, maaşını alır almaz getirip sana verecek, kusura bakmasın....

Çocuğu her sabah bırakıp alma işini eşine bırakacaksın (bir bayan için cok zor bir iş, bilirim, hayattan soğumuştum)

Acik açık konusacaksin, her işin paylaşımı olacak, sen iş yaparken o oturup TV izlemeyecek, gerekirse o TV yıldızı balkondan aşağı atacaksın, bu kadar net..( ben yaptim, simdi evde TV yok, oh ne rahat, ne iş versem yapiyor)

Canim diger konuya da yazdim. Cok
Sukur bi seyler degisiyo gibi ya hayirlisi bakalim :)

Fikrini yazan herkese cok tesekkurler. Esim bu haldeyken cidden tam bosanmalik zaten ben de bosanma karari vermistim ama ne zaman ki ciddi oldugumu anladi hayatimizda pek cok seyi degistirdi. Oncelikle kv yi devreden cikardik. Cocugumuza artik kv bakmiyor, bi suredir annem bakti bakici ariyoruz hala bulduk gibi insallah zaten seneye krese verecegiz.

Esim evde her ise el atmaya basladi yanda en azndan ben kibarca soyelrsem yapiyor artik. Kizim da baba baba demeye basladikca kucagina atildikca onun da buyuk etkisi oldu. Dayanamiyor artk kizina da. İlgileniyor oldukca.

Yontcak yeri daha yok mu? Cok... ama en azindan kizim icin son kez denemeye degerdi.

Ben seni yerinde olsam(ki kusuruma bakma iyiki degilim) bu olaya şöyle bakarım.
Ben bu adamı hayatından çıkarsam ne değişir?Zaten maddi konuda ke dine yetebiliyorsun.Adam evde,sosyal yaşamında da yok anladığım kadarıyla .E sen zaten cinsel olarakta arzulamıyorsun .
Geriye ne kaldı bak.Ve öyle hareket et.

Inşallah denediğinize değer.
Sevgiler

Boşan.

Olmadığı daha makbul. Adamın bir işe yaradığı yok. Fatura ödemeyle ev geçindirdim sanmak, hiçbir taşın altına elini koymamak vs. Ay sinir bozucu ya. Sırtında taşıma daha fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…