Ayni dertler... biktim!!!

Tamam da biz kadınlar bunu kendimize biz yapıyoruz. Herseyide anlama,her şeye koşma,alışverişi iş çıkışı eşin gelince beraber yap.
Yani boşanmak için aman aman bir sebebin yok.

Eşine evde sık sık görev ver, alıştır adami herşeye koşma tembel ol biraz (yani rol yap)

Esin fazla salmış ya kendini düzeltmesi gerektiğini belirt ya da bırak gitsin zaten kendin yapıyormuşsun herşeyini ona ihtiyacın yok .
Ayıca bebek tuzlama nedir taş devrinden mi gelmişler

Böğrüme öküz oturdu sandım bir an.
Evdeki ayakkabı çekeceği kocanızdan daha işlevseldir muhtemelen. Boşan kelimesini kolay kolay telaffuz etmem ama bence siz çok daha iyi bir hayatı hak ediyorsunuz.

Bence direk direk git yarın boşanma davası aç söyleme bile eline gelsin kağıt bak nasıl silkelenir ya da direk bitirirsiniz böyle insanlar bundan anlıyor .

Allah iyiliğini versin e mi senin. Bi de avukatsın. Avukat olup kendi hakkını bu kadar yedirmek. :) ne kocalığı koca, ne babalığı baba, ne maddi ne manevi bi faydası yok, bir de saygısız, sana kızına yapmıyor ama anasına nenesine sana sormadan yapıyor, tam tekmelik, hayır şartların uygun olmasa böyle net konuşmazdım ama uygun, daha rahat edeceksin, kızına doğru düzgün bakamayan kv deden alıp kızını bakıcıya bırakacaksın ve bunun için şam babasından izin almayacaksın, onun yemeği ütüsüyle uğraşmayacaksın, hiç yoktan varlığı seni sinir etmeyecek, beni bile etti.

Zorunda degilsinki yapma.
Esin karsilamak zorunda, daha dogrusu ortak paydada bulusmak zorundasiniz. Bir fatura odemekle ev mi gecindirilir. Esin geriye kalan parasini ne yapiyor ? Siz en basindan yapmissiniz hatayi malesef. Bence bir sure siz faturalari odeyin o geriye kalan masraflari halletsin boyle bir yere varamazsiniz. Evin erkegi siz olmussunuz.

boşan yada kendini kulandırmaga devam et

İnsan bazen kendisine yapılanlara katlanabiliyor..evladı için..ama evladını bile düşünmeyen..çatlayacak kadar ağlasa da bakmıyor diyorsunuz..7 kat yabancı bile alir bi bakar bu çocuk niye ağliyor..

O ananın yetiştirdiği evlat fazlasını bekleme

Zaten bosanmis bekar bir kadin gibi yasiyorsun

Daha ne bekliyorsun?
Gercekleri gor

Boşanmış bekar kadından daha kötü. Omzunda bir yük var artı olarak

Hayatın bütün sorumluluğu sizdeymiş zaten üstüne birde bu adamın kaprisini anasını niye çekesiniz.

Esin fazla salmış ya kendini düzeltmesi gerektiğini belirt ya da bırak gitsin zaten kendin yapıyormuşsun herşeyini ona ihtiyacın yok .
Ayıca bebek tuzlama nedir taş devrinden mi gelmişler

Böğrüme öküz oturdu sandım bir an.
Evdeki ayakkabı çekeceği kocanızdan daha işlevseldir muhtemelen. Boşan kelimesini kolay kolay telaffuz etmem ama bence siz çok daha iyi bir hayatı hak ediyorsunuz.

Bence direk direk git yarın boşanma davası aç söyleme bile eline gelsin kağıt bak nasıl silkelenir ya da direk bitirirsiniz böyle insanlar bundan anlıyor .

hiçbir işe yaramıyor

Yorumların bi tanesi hariç gerisi aymı yönde ve hepiniz de çok haklısınız. Dışardan da olayı görmem bana çok iyi geldi. Ara ara kızım için durmalı mıyım fikri ister istemez geliyordu. Tek başıma olsam zaten çoktan çekip gitmiştim ama işte kızım olunca elli katını düşünüyorum.

Ama gerçekten bu adamla hayata devam edersem kendime arkadaşın da yazdığı gibi bi avukat olarak çok fazla haksızlık etmiş
Olacağım. Kızım ise dedesiyle zaten daha ilgili bi hayat sürecek Allahın izniyle. Çünkü bu kadar ger kafalı cahil ilgisiz tembel insanların kızıma sağlayabileceği bi katkı yok.. Kuzumla her türlü aktiviteyi yapar, kursa gider, gezer tozar, evde kitabımızı okur hayatımıza bakarız ve bunları yaparken huzurlu oluruz. Hayat ne getirir bilemeyiz tabi ama artık yaşayıp görmekten başka çare yok, annem gelecekti zaten haftasonu söyleyeceğim onlara da durumu ve Allah yolumuzu açık eder inşallah.

Muhtemelen bebeğime annem bakar çünkü zaten 1,5 yaşına geldi artık daha kolaylaştı işi bi yardımcı tutarm anneme yardım eder ama begümü bırakmaz annem. 3 yasta falan da yavastan krese baslar hayirlisi insallah...

Herkese tesekkur ederim.

Sıkıntı büyük gibi görünüyor.
Ama gene de başlı başına düzgünce bir konuşun.
Bu ara kv'ye verirken bende bu şeklindeydim yahu!! eskiye döndüm sonunda kreşe bırakma kararı aldım.
Şuanda ordan daha rahatım okadar yol gitmiyorum onu taşımıyorum bunu taşımıyorum derken zaman geçti.
Eşinize sorumluluk verin rica ederim onunla konuştuktan sonra tabi.
Hayat sadece kendi istediği biçimde olmaz ,bu rahatlıkta kim olsa cırlar!!
Baktınız olmuyor o zaman düşünürsünüz boşanmayı tabiki ilk ve acil bir kararınız olmasın.
KOlaylıklar,mutluluklar....

Cok sagolun yorumunuz icin. Ama bu asamaya ilk gelisimiz degil ve verdigi tepkiler yaptiklari yapamadiklari degismeyen fikirleri beni gitgide bosanmaya itiyor. Hayirlisi diyelim insallah.

Cok sagolun yorumunuz icin. Ama bu asamaya ilk gelisimiz degil ve verdigi tepkiler yaptiklari yapamadiklari degismeyen fikirleri beni gitgide bosanmaya itiyor. Hayirlisi diyelim insallah.
Çok üzüldüm bu evlilikler bu adamların bu rahatlıkları yüzünden bitmemeli !!!
neticede arada bir çocuk var destek olacağına köstek oluyor yazık.
Boşanma konusu geçtimi aranızda tepkisi nasıl peki ?

Aklı başında, madde manevi güce sahip bir kadınsınız.
Boşanmış ve çocuklu bir kadın olarak size şunu söyleyebilirim;
bu tarz erkekler kesinlikle değişmez, değişmiyor.
hele ki en önemlisi çocuğunu benimseyememiş bir erkek kişisinden
hiiiç beklentiniz olmasın, ümidiniz de olmasın. her önüne gelene boşan diyen biri asla değilim ama böyle koca müsvetteleri görünce kesinlikle boşanmaları taraftarı oluyorum. sanki çocuğu kadın kendi kendine yapıyor. hiçbir sorumluluk almıyor. eee o zaman bu kapı köpeğini beslemenizin size hiç faydası olmayacak çoközür dileyerek söylüyorum. sırtınızdaki kanburu atmanın zamanı gelmişte geçmiş bile.

vakti zamanında bende böyle sıkıntılar çektiğim için bu tarz konulara, bu tarz erkek müsvettelerine asla tahammül edemiyorum kiii konuları okurken bile delleniyorum. boşayın gitsin. inanın ki nefes aldığınızı yaşadığınızı hissedeceksiniz. çocuk dediğin herşeye alışıyor. çocuk huzur ister, huzursuz mutsuz bir ailede yetişeceğine ayrı anne babaların cocugu olmasını tercih ederim. ettim de ! ve hiç pişman olmadım. Allah önünüzü açık etsin. sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…