Ayni dertler... biktim!!!

N sevgi var ne saygı var ne maddi bi rahatlık var ne de cinsel çekim var. Durduğun hata bence boşan gitsin valla Pazartesi git ver dilekçeni o kadar şiştim hırslandım ben okurken bile

Çocuk biraz daha büyüsün kv ye bırakma kreşe ver. Sinirlerini bozduğuna değmez. Sonra da kocanı hiç takma veya boşan. Evle çok fazla ilgilenme. Paranı koy kenara. Gez toz. Baktın düzelmiyor boşan.

Kv ye alinan esyalari bisey diyemiycem sonucta senin cocugun alisveriside sana ait. Sana diyorum esin bi ise yaramadigi icin.

Herseye zaten tek basina kosuyosun, yardimci olmayan adamda cekilmez. Hemen bosan denilmez ama fazla uzun surmez. Yipranan sen oluyosun anca.

Bir gün hür yasamak 1 yil sikintili gecen bir omurden iyidir...

Okurken icim sisti resmen off siz nasil dayaniyorsunuz bence bosanmak sizin icin bi cozum olabilir ama acaba bi bakici bulsaniz kiziniza evde baksa azicikta ev islerine yardim etse baya bir yukunuz hafifleyecek gibi...

Öff bir sen mi doğurduna kadar okudum, beni baydı. Böyle dangozları çok mu arıyorsunuz?? Kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz? Bu kvlere de uyuz oluyorum, zorla su vermek ne demek ya düşük zekalılar. Boşa kurtul, net.

Olan cocuga olacak ama babadan bisi görmeyince bence de bosayin sen ayaklarının üzerinde duruyorsun zaten canım

Vallahi bosan bu adam ne ise yarar.sevgi saygi bitmis.cocuk sevgiside yok adamda hadi iyi baba olaydi.meslegin varsa bosan gitsin hicde bu adami cekme bosa zamsn kaybi benimde icim sisti yazik size...

N sevgi var ne saygı var ne maddi bi rahatlık var ne de cinsel çekim var. Durduğun hata bence boşan gitsin valla Pazartesi git ver dilekçeni o kadar şiştim hırslandım ben okurken bile

Çocuk biraz daha büyüsün kv ye bırakma kreşe ver. Sinirlerini bozduğuna değmez. Sonra da kocanı hiç takma veya boşan. Evle çok fazla ilgilenme. Paranı koy kenara. Gez toz. Baktın düzelmiyor boşan.

Sen yazdin ben sinir oldum.

Butun yorumlari tek tek okudum, hic birinize alinip kirilmadim yanlis anlamadm merak etmeyin. Kendim ettim kendim buldmbelki ya da zamaninda asik oldm ben de bilmiyorm simdi baktigimda nesine asik oldum diyorm. Cok sagolun yorumlariniz icin. Evet MinikPiranha kizim dogduktan beri hic ilerleyemedik sen de biliyorsn , yani park aynen kucuk bi ornek.. ama parka bile gorurmeyen baba bugun pazar ben kizimla arkadasimla falan parka gittin kizmla deli gibi kostm eglendm babasi da kendi arkadasiyla bi yerlerde.. artk zaten onla bi yere gitmek istemiyorm keyof de almiyorm.

Annem babam maddiyat aricak insanlar degil ama ucretsiz izinde cektigim kendi kredim var onu kapatmaya calisiyorm su sira. Bu kadar net girunuyo cidden biz eninde sonunda bosanacaz bence de. Bosanmak istememe sebebim inanin esim degil, ben sehir degiscem bosaninca ama sukur ki kurumsal bi yerde avukatim ve tayin olabilirim sadece kizim icin en guzelini aecme telsi ve istanbula gidecek olmak beni biraz korkutan yeni duzen yeni sehir.. cevre...
ama burda oyle bunaliyorum ki baska da care yok gibi..

Yani demekkiyapilcak olan belli ertelesem de olcak ki bi bucuk senedir ite kaka zaten... kisi gecirip maddi olarak daha rahata cikacagim hem kisin tasinmayla da ugrasmayim.. o da kendi kendine takilsn zaten tek basima yasiyorm sonrasinda da onume bakayim care yok..

Evlilik terapistini de cok soyledm hic istemedi
Gecen son atimlik kursun muhabbeti olunca tamam demisti daha gidecez parasini oduyorm gel desem gelir ama istemiyorm artk sirimda tasimayi yeter..

Kuzum durumun var madem neden bu adamı çekiyorsun.
Yerinde olsam bir dakika durmam inan, kimseye muhtaç değilsin çok şükür...

Size sırtını cok dayamış ben eşime kızardım ama sizi okuyunca kalkıp öpesim bile geldi 6senedir eve poşet tasır alışveriş yapar benimde kızım var arada ailem alır ama genel anlamda elinden geldiğince tek başına her ihtiyacımızı görür üstelik hiç çalışmadım bugüne kadar eve bir kuruş katkım olmadı... Bukadar umursamazlık midenizi bulandırmıyormu?

Kuzum durumun var madem neden bu adamı çekiyorsun.
Yerinde olsam bir dakika durmam inan, kimseye muhtaç değilsin çok şükür...

Orasi oyle de iste aile her acidan yikmasi zor
Geliyo ama bu kadarina artk dayanamicam zaten. Iyi hi baba olsa belki
Gormezdim cogu seyi ama o yok bu yok.. haklisiniz ne yazikki

Seviyoken gormuyorm sanirm ama artk cekemiyorm zaten

Ah canım ne güzel de işin varmış, şimdi şunu bekliyorum bunu bekliyorum diyorsun; ilerde beklediğin 1 gün için bile pişman olursun ömrüm boşa gitmiş dersin. Ne kadar erken o kadar iyi... Gözünü karartıp giriseceksin işe. Kendin de avukatmissin. İçim sızladı kızına biliyor musun? Kızlar babaya düşkün olur, o yüzden dedesine dayısına deli oluyor. Canım benim kıyamam ona. Kızın için en iyisi neyse onu versin Allah

Aminn insallah gercekten benim de tek duam kizim zaten. Tabi ki kendim de iyi olmaliyim ki o iyi olsn ama once o olsun ki ben olayim.. oyle iste...
Aynen ben de babama cok duskunumdur abime de ayni sekilde. Kizim da dedesi dayisiyla giderir baba sevkati ihtiyacini eminim. Allahin izniyle...
Zaten arkadaslarin babalari daha cok ilgileniyo bazen abi abi onlra daha cok gidiyo kizim, haliyle babasina duskunlugu olmadi pek
Simdiye dek.. ve bos yere dusmesin zaten karsilik alamayip uzulcek benm gibi.

Gercekten bi gun onemli hayatta hayat kisa. Oncelik huzur saglik. Allhim dogru yolu gostersn insallah.

Sana nasılsin bile demiyor..çocuk çatlayana kadar ağlasa bakmiyor..pardon ne ise harigor bu..

Sana nasılsin bile demiyor..çocuk çatlayana kadar ağlasa bakmiyor..pardon ne ise harigor bu..

Yaramiyor zaten.. once insanin kalbi doyacak... gercekten disardan da gorunen ayni zaten en son bana oto koltugu olmayanarabasi ile kizimieve getirecegini soyledi yine bi kavga sert bi dille ifade ettm de
Oyleyapmadi. Yaninakemerlicekmis yavasca gelcekms!!! 1,5 yasindaki kuzumu. Bu cehaletle yasayamiycam, kizima da bi faydasi yok. Aldigim kitaplara kadr laf etti kucucukcocuk mu okuycak falan anlamiyo ki kafa lzm.. aktivite kitabi onlar boyle alisiyo cocuklar kitaba.

Bende yoğun çalışılıyorum. Bende her işi kendim yapıyorum. Çoçuğum da var. Yüzde 70 aynı hayatlarımız. Ama ben boşayamadım. Bi türlü kıyamadım . Sorumsuzluklarına, vurdumduymazlığına katlanıyorum işte. Sebebini bilmyşorum. Aşk? Sevgi falan

Oyle mii ne uzucu. Kiziniza kim bakiyor?? Kizi konusunda da ilgisiz mi bu kadar? Lafta baba mi?

Ask sevgi varsa hala ne mutlu... ben onun da kirintisini aramaktan yoruldm.

boşan yada kendini kulandırmaga devam et

sebepı deli olmaniz galıba

Oyle mii ne uzucu. Kiziniza kim bakiyor?? Kizi konusunda da ilgisiz mi bu kadar? Lafta baba mi?

Ask sevgi varsa hala ne mutlu... ben onun da kirintisini aramaktan yoruldm.
İnsan bazen kendisine yapılanlara katlanabiliyor..evladı için..ama evladını bile düşünmeyen..çatlayacak kadar ağlasa da bakmıyor diyorsunuz..7 kat yabancı bile alir bi bakar bu çocuk niye ağliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…